FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Adviser
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Adviser » 28 sep 2014, 20:53

ficobahtic je napisao/la:http://****.com/kadeti-zelje-deklas ... njalucane/

Behram izgleda dobar bio opet.. :thumbup:
slika

Čim´ su ih ovo deklasirali, letvama? Šta je ovo, svi zamotani ... :urnebes: :lol:
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 28 sep 2014, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 sep 2014, 20:53

Mi imamo šansu u utakmici protiv Širokog, oni će biti umorni od ove tekme sa Sarajevom, igraju bez odličnog desnog beka, nemaju napadača, mislim imaju ga al je katastrofalan, e sad kako zatvoriti Wagnera i Kožulja ? tu bitku na sredini terena ako dobijemo mi pravimo pozitivan rezultat dolje, i nipošto forsirat neke centaršuteve, jer Pandža i onaj drugi stopet Širokog su i u vecerašnjoj tekmi pokazali da su dobri u igri glavom i gotovo sve takve lopte su pokupili, mana im je što su spori, možda to treba iskoristiti.Naša slabost je odbrana, moram priznati da me je malo strah našeg stoperskog para, oni moraju biti na vrhunskom zadatku, jer će Široki forsirati duge lopte a to je za nas trenutno problem, isto tako puno golova primamo i iz kornera tako da te stvari u našoj igri trebamo popraviti.. i da li neko zna da li Dado i Memija propuštaju ovu tekmu u kupu ili onu ligašku protiv Borca ?
IN ADŽEM WE TRUST !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 28 sep 2014, 20:57

s zutim u ligi samo pauziraju.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 sep 2014, 21:02

Dado i Memija ne igraju u BL.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 sep 2014, 21:12

Siroki je bolja ekipa, ali sve u svemu, nije me strah Sirokog koliko nase suplje odbrane. Svaki prekid nam je opasnost, a ovi daju te jeftine golove. Bonus je sto su ostali i bez standardnog igraca.

Kad vec igramo idemo da prodjemo, niz je u ovom trenutku sporedna stvar, minimalna pobjeda Sirokog uz postignut pogodak je dobar rezultat pred revans, svakako ovaj rekord ne moze oborit niko nikad.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 28 sep 2014, 21:16

@ Adviser Sudar je bio njihovog igraca i naseg golmana i obojica u hitnoj zavrsila, zaradili po nekoliko kopci i srecom bez nekih vecih posljedica...Mada i meni je slika na prvu djelovala kao da je opsta tuca bila na terenu.. :)

Gledao sad Siroki i moram reci da cvrsto igraju ali definitivno imaju i mana... Bit ce tesko dole ali kup takmicenje je nesto sasvim drugo...Oni su se dobro potrosili danas, Coric im ne igra...Nije lose u svakom slucaju.

Adzem je sigurno gledao ovu tekmu u kojoj su sirokobrijezani morali pokazati sve adute kojima raspolazu, sigurno je zapazio dosta stvari, tako da ne sumnjam da ce imati nacina da iznenadi na pecari.

Postaviti se jako na sredini i igrati na kontranapade, stajati blizu igraca i ne dozvoliti im da lagano probijaju po bokovima...Ako budemo defanzivno i trkacki odigrali dobru utakmicu mozemo se i nadati povoljnom rezultatu.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 sep 2014, 21:16

Mi ne možemo igrati na remi ili na neki minimalan poraz. Možemo ići na pobjedu pa šta Bog da, jer drugačije ne znamo.
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 sep 2014, 21:24

nema ko da zaustavi dovoljno napada da bi mi mogli svjesno, planski ići na to. ali zato u napadu imamo dovoljno da ugrozimo svakoga. nedo, baja i varea k'o da sto godina igraju zajedno.

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 28 sep 2014, 21:26

samo konstatno markiranje igraca moze na donijeti dobar rezultat. sto neko napisa stajati na sredini blizu njihovih igraca, pri tom ne davati puno sanse za primanje lopte i protoka lopte, a mi ici na kontra napada. problem moze biti odbrana ali se nadam da ce adzem igrati s zeljkovic-kosoric jer definitivno se slazu. ostale kombinacije s kosoricem nikako nam ne valjaju. kako god da bude treba biti zadovoljan. niti srati ne valja ovaj, ne valja onaj, samo podrska i ako lose odigraju.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 28 sep 2014, 21:27

? " ? 9 $ ?:

" ? " тренутно је " са 5 ?, а " " са 5 ". $ је " ? & са 2 ? " 5 ".

У првенству ' $ $ " ? " 76. " 90. ", 5. " ? ' ? " 46. " 60. ", 4. $ 19 ?, ' је $ 18, по 9 са ? " $, а $ ? ?. " ' ? ? $ ', 5. ? ' ? 4, а ? ' 2.

$ $ је $ 2 ?, & су ". А " нас $, & ".

- " је $ " ", " је $ " 810 " у првенству, успут $ $ " &. " је % " ". 6 пута је ¥ & стартер " " 6 пута је " " " ". Вареа је ", " је " ? & ', 4 пута.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 28 sep 2014, 21:35

jovanmaksimovic je napisao/la:? " ? 9 $ ?:

" ? " тренутно је " са 5 ?, а " " са 5 ". $ је " ? & са 2 ? " 5 ".

У првенству ' $ $ " ? " 76. " 90. ", 5. " ? ' ? " 46. " 60. ", 4. $ 19 ?, ' је $ 18, по 9 са ? " $, а $ ? ?. " ' ? ? $ ', 5. ? ' ? 4, а ? ' 2.

$ $ је $ 2 ?, & су ". А " нас $, & ".

- " је $ " ", " је $ " 810 " у првенству, успут $ $ " &. " је % " ". 6 пута је ¥ & стартер " " 6 пута је " " " ". Вареа је ", " је " ? & ', 4 пута.
Hvala za trud , fina statistika :)
1921 !
05.06.1998

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 sep 2014, 21:39

Svaka čast Jovane..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 sep 2014, 21:42

Jovan je Zeljeznicar !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 28 sep 2014, 21:43

champions1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Kadeti pobjedili 5:0,juniori 3:2,Borac.Juniori sest puta precku pogodili.
Jeli igrao onaj Dino Hasanovic kod juniora i kakav je bio?? Kako je Behram odigrao??
ficobahtic je napisao/la:http://****.com/kadeti-zelje-deklas ... njalucane/

Behram izgleda dobar bio opet.. :thumbup:

Behram i Žera su samljeli danas Borac. Momci su ubjedljivo najjači igrači u kadetskoj ligi. Još se treba spomenuti i Bijedić, koji sa ovim dvojcem čini strašan trio u kadetima. Svaka čast momci. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 sep 2014, 21:53

Dino Hasanovic bi trebao biti momak sa brojem 7. Zadnji vezni kod juniora. Jak ko beton. U vise utakmica djelovao ko onaj Najgolan, ili kako se već zove, iz Rome. Nadam se da ce još napredovati jer takav nam igrač treba ko ozeblom sunce i ja ga na zimu očekujem da se priključi prvom timu..

Što se tiče Behrama i Žerica po meni su trebali već ove sezone igrati za juniore jer bi tu brze napredovali..

BUDI ŽELJO !!!

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 28 sep 2014, 22:04

champions1921 je napisao/la:Dino Hasanovic bi trebao biti momak sa brojem 7. Zadnji vezni kod juniora. Jak ko beton. U vise utakmica djelovao ko onaj Najgolan, ili kako se već zove, iz Rome. Nadam se da ce još napredovati jer takav nam igrač treba ko ozeblom sunce i ja ga na zimu očekujem da se priključi prvom timu..

Što se tiče Behrama i Žerica po meni su trebali već ove sezone igrati za juniore jer bi tu brze napredovali..

čitajuči forum ni behram ni žerić neće da potpišu profi ugovor tako da me boli k.... što su napredovali.Moje mišljenje da na polusezoni treba ovoj dvojici ponuditi ugovor ako neće dati momcima ispisnicu i dati šansu nekom ko hoće.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 28 sep 2014, 22:15

iz ove statistike se vidi koliko smo skakacki losa ekipa, samo jedan go zabili glavom, a primili 4, kad se sjetim prije 2-3 godine smo uzimali utakmice na prekide, cini mi se protiv Olimpica na Grbavici zabili 2-3 gola glavom, treba se ovo popraviti

edit: koliko sam ja mogao shavtiti, Žeriću je samo inostrani angazman u glavi, a Behram ne zuri toliko, mislim da bi on mogao potpisati
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 28 sep 2014, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 sep 2014, 22:20

Neko je danas pitao imamo li u oml.pogonu stopera. Na zalost nemamo ni jednog koji bi mogao u ovom momentu prici blizu prvog tima.Najbolji je Kemo Osmankovic,97.g,dobar je,igra za reprezentaciju,standardno.Sad je prebacen iz kadeta u juniore. Visok je i snazan,relativno brz,tehnika nako,...on je taj koji bi mogao biti sljedece ljeto prikljucen prvom timu.Ima ugovor na pet godina. Drugi je Durakovic.Isto godiste kao Kemo,fizicki slabiji,mozda malo tehnicki potkovaniji ali ostalo slabije nego kod Osmankovica.I on igra za kadetsku repr.,prosao je sve repr.selekcije.
I to je to. Mora se okolo gledati i traziti .
Sto se tice Asanovica,cini mi se da je Adzem zadovoljan.Ne znam sta Amar misli,ustvari ne znam sta Asanovici ocekuju.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 28 sep 2014, 22:25

TeaM87 je napisao/la:iz ove statistike se vidi koliko smo skakacki losa ekipa, samo jedan go zabili glavom, a primili 4, kad se sjetim prije 2-3 godine smo uzimali utakmice na prekide, cini mi se protiv Olimpica na Grbavici zabili 2-3 gola glavom, treba se ovo popraviti

edit: koliko sam ja mogao shavtiti, Žeriću je samo inostrani angazman u glavi, a Behram ne zuri toliko, mislim da bi on mogao potpisati
а уз то, ' 4 $ 19 ? је ' $ " " ?. $ &, $ $ $ " $ ?.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 sep 2014, 22:25

Toronto je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Biće zeznuto sa Širokim, strašno su zatvorili Sarajevo, ekipu koja je stvarala brdo šansi u većini utakmica, a večeras su imali jednu ili dvije dobre prilike. Definitivno se ne smije jurcati, jer ako naša odbrana bude konstantno pod pritiskom, moglo bi se završiti veoma loše po nas.

Težak posao za Adžema.
fazon je sto u sarajevu imaju dva igraca koja kad zatvoris zavrsio si utakmicu. a to sa nama nece biti slucaj jer nemamo takvih igraca, svi su tu negdje a mi znamo igrati s sirokim. optimistican sam i mislim da mozemo dole do nerijesenog..nisu oni svemirski brod kao sto se pise, sarajevo ih je napadalo i prije gola i poslije gola, samo sto sarajevo nema realizaciju, izvikan tim sto posto.
uoravo to Sarajevu zatvoriš Stojčeva oni su karanana, ja sam ubjedjen da ćemo mi njima u dvije utakmice bar po gol dati, a kolko ćemo primiti ostaje da se viidi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 42 gosta.