ficobahtic je napisao/la:http://****.com/kadeti-zelje-deklas ... njalucane/
Behram izgleda dobar bio opet..
Čim´ su ih ovo deklasirali, letvama? Šta je ovo, svi zamotani ...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala za trud , fina statistikajovanmaksimovic je napisao/la:? " ? 9 $ ?:
" ? " тренутно је " са 5 ?, а " " са 5 ". $ је " ? & са 2 ? " 5 ".
У првенству ' $ $ " ? " 76. " 90. ", 5. " ? ' ? " 46. " 60. ", 4. $ 19 ?, ' је $ 18, по 9 са ? " $, а $ ? ?. " ' ? ? $ ', 5. ? ' ? 4, а ? ' 2.
$ $ је $ 2 ?, & су ". А " нас $, & ".
- " је $ " ", " је $ " 810 " у првенству, успут $ $ " &. " је % " ". 6 пута је ¥ & стартер " " 6 пута је " " " ". Вареа је ", " је " ? & ', 4 пута.
champions1921 je napisao/la:Jeli igrao onaj Dino Hasanovic kod juniora i kakav je bio?? Kako je Behram odigrao??FKZ1921 je napisao/la:Kadeti pobjedili 5:0,juniori 3:2,Borac.Juniori sest puta precku pogodili.
čitajuči forum ni behram ni žerić neće da potpišu profi ugovor tako da me boli k.... što su napredovali.Moje mišljenje da na polusezoni treba ovoj dvojici ponuditi ugovor ako neće dati momcima ispisnicu i dati šansu nekom ko hoće.champions1921 je napisao/la:Dino Hasanovic bi trebao biti momak sa brojem 7. Zadnji vezni kod juniora. Jak ko beton. U vise utakmica djelovao ko onaj Najgolan, ili kako se već zove, iz Rome. Nadam se da ce još napredovati jer takav nam igrač treba ko ozeblom sunce i ja ga na zimu očekujem da se priključi prvom timu..
Što se tiče Behrama i Žerica po meni su trebali već ove sezone igrati za juniore jer bi tu brze napredovali..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
а уз то, ' 4 $ 19 ? је ' $ " " ?. $ &, $ $ $ " $ ?.TeaM87 je napisao/la:iz ove statistike se vidi koliko smo skakacki losa ekipa, samo jedan go zabili glavom, a primili 4, kad se sjetim prije 2-3 godine smo uzimali utakmice na prekide, cini mi se protiv Olimpica na Grbavici zabili 2-3 gola glavom, treba se ovo popraviti
edit: koliko sam ja mogao shavtiti, Žeriću je samo inostrani angazman u glavi, a Behram ne zuri toliko, mislim da bi on mogao potpisati
uoravo to Sarajevu zatvoriš Stojčeva oni su karanana, ja sam ubjedjen da ćemo mi njima u dvije utakmice bar po gol dati, a kolko ćemo primiti ostaje da se viidiToronto je napisao/la:fazon je sto u sarajevu imaju dva igraca koja kad zatvoris zavrsio si utakmicu. a to sa nama nece biti slucaj jer nemamo takvih igraca, svi su tu negdje a mi znamo igrati s sirokim. optimistican sam i mislim da mozemo dole do nerijesenog..nisu oni svemirski brod kao sto se pise, sarajevo ih je napadalo i prije gola i poslije gola, samo sto sarajevo nema realizaciju, izvikan tim sto posto.Virtu4l je napisao/la:Biće zeznuto sa Širokim, strašno su zatvorili Sarajevo, ekipu koja je stvarala brdo šansi u većini utakmica, a večeras su imali jednu ili dvije dobre prilike. Definitivno se ne smije jurcati, jer ako naša odbrana bude konstantno pod pritiskom, moglo bi se završiti veoma loše po nas.
Težak posao za Adžema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.