Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 19:24

Ponos Torina je napisao/la:Ja nevidim sta je tu smijesno u mom komentaru Ghana je lose igrala i na kosevu i na kupu africkih nacija i mi smo onako sa pola snage igrali da li je to zbog loseg terena ili zbog zime neznam ali Ghana nije nikakav bauk,u svakom slucaju je dobro da smo pobijedili,a pobijedimo li njemacku(i bod je dovoljan)švedsku mislim da mozemo pobijediti skandidavci nam leze redovne musterije.
Ghana je igrala koliko joj se dozvolilo i to je citava prica.Cak su ocekivali laku pobijedu protiv nas.
Mi od Rijeke i Irana gubimo u prijateljskim a ti govoris o ovim ''losim kanta''ekipama kao Ghana. :shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 mar 2010, 19:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 mar 2010, 19:24

Nema sta, pobro Mimo fanove. Jos mu samo trebate grupu na facebooku napraviti i to bi bilo to.

Za ove sto misle da je Mimo dobar novinar, samo da ponovim. To je novinar koji nije sacuvao integritet. U jednoj emisiji je nahvalio Susica, u lice mu govorio kako je profesionalac, a onda odjednom okrenuo plocu. On to ne radi zato sto misli da bi Susic trebao dozvoliti neogranicen pristup novinarima i ostalim sarlatanima. On se okomio na njega zato sto ne visi po citav dan na OBN-u, gostujuci po nekakvim emisijama tipa Lonci i Poklopci. :D
Mimo se dokazao kao amater i u drugim emisijama, ali on ovdje nije tema.

I da, ako Susic nije digao ruku, kao pozdrav navijacima, to ne znaci nuzno da on misli da su navijaci nesto "manje ljudi" od njega. Postoji veliki broj trenera koji ne masu rukama kada ulaze na teren, ne znam zasto bi to ovdje bio problem.
#divovi

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:25

MaliMemo je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Vidim ovdje ima i onih koji su na strani covjeka, koji se stidi vlastitog imena. (Mimo se zove Cazim za one koji ne znaju). Kakav smo mi pogan narod, za nepovjerovati. Sta je? Fali vam mikado i njegov cirkus? Da jednom kaze "j3bacemo im mater" pa da se svi napalite. FUJ!!!
Ti branis Mimu ?
memo umij se ako si se tek probudio....ukljuci se na par stranica prije... :D :D .

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 12 mar 2010, 19:26

taj Mimo da valja radio bi na nekoj ozbiljnoj TV a ne OBN :roll: mada mu je zena jako ljepa mora se priznati :D
Visca El Barca !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 mar 2010, 19:27

velez_mostar je napisao/la:Nisam gledao emisiju ,pa bi zamolio nekoga ko je gledao da ukratko opise nacin na koji je Mimo "oprao" Susica..unaprijed HVALA.
I ja bih ovo isto volio.

Ono sto sam ja rekao cim je Pape stigao u repku je bilo da bih volio da udalji i sebe i igrace sto dalje od medija. Znaci, treba im davati minimum svog vremena, sazvati pressicu jednom mjesecno mozda da se zna kako stvari stoje u reprezentaciji i to je sve. Normalno, one pressice pred utakmicu i poslije utakmice su svakako obavezne. Ali nikakvi intervjui ili cirkusi nisu potrebni kakvim smo imali priliku da svjedocimo do nedavno. Znam tacno sta znaci za medije kad dobijaju price, ali ovdje ima jedan visi cilj. Zato, fuck them!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 mar 2010, 19:27

PIRKE33 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ma meni je Ghana kanta od ekipe totalno bezveze ja mislim da smo mi igrali onaj africki kup da bi lagano osvojili jer gledajuci onu utakmicu na kosevu Ghana je obicna kanta bez obzira sto im je falio Essien i jos neki,losi su skroz..
po tebi kanta , a po FIFI 28 ekipa u svijetu, a to je za nekih 20 mjesta ispred nas..............
a to sto osporavas uspjehe koje imamo.........to nam je mana........uopste naseg naroda......

Po fifi je i KIta najaca j.ebe mi se za fifu i uefu a ja neznam gdje si ti nasao da ja osporavam nase rezultate?!

Za harisa (Poraz od Rijeke i Irana su cista kladionica i mene je stid tih rezultata,s obzirom kakve igrace imamo i nas se tim prodaje za neke bjedne pare i kladionice)nemislim na sve igrace ali neki jesu sigurno(pojedinci) koje Mikado navodio na to!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 12 mar 2010, 19:32

Meni ja Pape ''pao u ocim'' kada je rekao da sa IVICOM OSIMOM nema sta pricati o fudbalu...
Pa on treba da ustane kada spominje ime IVICE OSIMA :D
a ono sto je Mimo napricao sinoc ne bih komentarisao,samo ovaj dioo Osimu.......

Osim je za Papeta Doktor Nogometnih NAUKA:D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:32

Ponos Torina je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ma meni je Ghana kanta od ekipe totalno bezveze ja mislim da smo mi igrali onaj africki kup da bi lagano osvojili jer gledajuci onu utakmicu na kosevu Ghana je obicna kanta bez obzira sto im je falio Essien i jos neki,losi su skroz..
po tebi kanta , a po FIFI 28 ekipa u svijetu, a to je za nekih 20 mjesta ispred nas..............
a to sto osporavas uspjehe koje imamo.........to nam je mana........uopste naseg naroda......

Po fifi je i KIta najaca j.ebe mi se za fifu i uefu a ja neznam gdje si ti nasao da ja osporavam nase rezultate?!

Za harisa (Poraz od Rijeke i Irana su cista kladionica i mene je stid tih rezultata,s obzirom kakve igrace imamo i nas se tim prodaje za neke bjedne pare i kladionice)nemislim na sve igrace ali neki jesu sigurno(pojedinci) koje Mikado navodio na to!!
Osporavas kad kazes da je Ghana kanta ekipa i da nije bauk.........
a imam osjecaj da si pod velikim uticajem sedme sile............
prvo Mimo , pa sad i ovo sa kladionicom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 19:32

@Torino po tvom objasnjenju mogle su kladionice da rade i u recimo porazu od kante Ghane.Jer ko bi na ''kantu'' se kladio. :shock:
O tome nisi razmisljao. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2010, 19:34

Ma lik je totalno nebitan, kao i njegova emisija, a i TV. Mislim da im i previše prostora dajemo ovdje na forumu, 2 dana priča se o toj emisiji.

Iskulirat će ga Pape, ako uopšte i zna za Mimine primjedbe, kao što je iskulirao i sve dosadašnje ujede, i jeftina podmetanja.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:37

C.Ronaldo_9 je napisao/la:Meni ja Pape ''pao u ocim'' kada je rekao da sa IVICOM OSIMOM nema sta pricati o fudbalu...
Pa on treba da ustane kada spominje ime IVICE OSIMA :D
a ono sto je Mimo napricao sinoc ne bih komentarisao,samo ovaj dioo Osimu.......

Osim je za Papeta Doktor Nogometnih NAUKA:D
ma sto to tumacite pogresno.............hebo vas Osim vise........kad me tjerate da psujem covjeka koji je i po meni legenda...................ako je pape selektor, treba da vjeruje u sebe,, a ne da od silnih doktora kupii savjete............ne kazem da savjet nije pozeljan...pogotovo od osima, al brate imao je priliku i taj Osim da uzme repku....samo da je pokazao imalo interesovanja, i tad je mogao pokazati sta zna.....................zato molim da se papetu ne namece niko, nek radi covjek onako kako zna ili kako ne zna ............a on sigurno Osima cijeni i kao covjeka i kao sportistu, a ti komentari samo daju drugaciju sliku

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 mar 2010, 19:40

harishp je napisao/la:@Torino po tvom objasnjenju mogle su kladionice da rade i u recimo porazu od kante Ghane.Jer ko bi na ''kantu'' se kladio. :shock:
O tome nisi razmisljao. :roll:

Ako je tebi normalan poraz od jedne jadne Rijeke i Irana onda ti nisi normalan :mrgreen: Mislim od Irana onako 2 gola primiti u par minuta,Ciro onakve poteze da povlaci smijesno,tu 1001 nije stimala bar meni i bavim se dugoi kladionicom da znam sta je namjestanje a sta nije tako da me nemozes ubjediti u te stvari...

Sto se tice ovog gore za mene je Gana lose igrala Africki cup nacija to ej cirkus bio od takmicenja,i Gana kao i mnogi neigraju ni blizu kako su nekada igrali...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:44

VanBasten je napisao/la:Ma lik je totalno nebitan, kao i njegova emisija, a i TV. Mislim da im i previše prostora dajemo ovdje na forumu, 2 dana priča se o toj emisiji.

Iskulirat će ga Pape, ako uopšte i zna za Mimine primjedbe, kao što je iskulirao i sve dosadašnje ujede, i jeftina podmetanja.
ma gledanost nabija....................sta ce on kome pricat .........fura se na Bakira i 60 min.........samo sto je inteligentan i ima kapacitet za 3 minute po emisiji.....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2010, 19:45

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma lik je totalno nebitan, kao i njegova emisija, a i TV. Mislim da im i previše prostora dajemo ovdje na forumu, 2 dana priča se o toj emisiji.

Nije tako evo vec par se pacijenata sto na forumu ovom sto na drugim forumima hvata kao za spricu.
Razlog ni oni sami ne kontaju ali nije bitno.
Bitno je da se ima po kome kenjati.
Problem je sto Pape opet mora u Sarajevo i kad vidi sta mu takvi pacijenti misle.
Tip ce sve razhebati u tom slucaju ce doci Tulic ili takvi i kraj kraja vec znamo.
Dok ovi polupismeni opet ne zauzmu svoju pozu.
Ma hvataju se oni koji su i prije kenjali o Papetu, uglavnom. Mimo im je lego samo ko kec na desetku.

Ma lično mislim da Papeta zaboli lijevbo uVo šta neki "novinar" priča. Zna i on sam, da nakon što ostvari prvu pobjedu u kvalifikacijama da će da mu ljube dupe, a tek ako ostvari plasman na EP ... eh.
Čisto sumnjam da će ga uzbehutit ovo, ili slične stvari.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 mar 2010, 19:52

gringo2 je napisao/la:Hocu samo reci da je savezov igrac i za mene odmah nije covjek...
Pa koji to selektor nije savezov igrac? Savez dovodi selektora. Koliko god on zelio zasebno da djeluje, to nije moguce. Moze neke stvari da odvoji, ali ono glavno i dalje drzi savez. Podrzi covjeka i nase igrace sad. Ako ne uspije, onda se naslađuj. Mada nesto imam osjecaj da ce druga muzika da se cuje na kraju kvalifikacija.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 mar 2010, 20:24

Trasimaco je napisao/la:
gringo2 je napisao/la:Hocu samo reci da je savezov igrac i za mene odmah nije covjek...
Pa koji to selektor nije savezov igrac? Savez dovodi selektora. Koliko god on zelio zasebno da djeluje, to nije moguce. Moze neke stvari da odvoji, ali ono glavno i dalje drzi savez. Podrzi covjeka i nase igrace sad. Ako ne uspije, onda se naslađuj. Mada nesto imam osjecaj da ce druga muzika da se cuje na kraju kvalifikacija.
Ne samo selektor nego i igraci. Ni jedan igrac sto se odazove nije nikakav covjek :roll:
Za ovakvo misljene ima samo jedna solucija a to je da ne pratis repku i nadjes novi hobi.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 mar 2010, 20:31

soko je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Ne samo selektor nego i igraci. Ni jedan igrac sto se odazove nije nikakav covjek :roll:
Za ovakvo misljene ima samo jedna solucija a to je da ne pratis repku i nadjes novi hobi.
Hahahaha... pa mozda da si procitao nastavak komentara, a ne samo ono sto si boldovao, drugu bi sliku imao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 20:38

Jest @Transi sram te i coravo bilo :mrgreen:
Kad ce Miminca biti na programu.Njezin sam fan :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 mar 2010, 20:51

Za ovakvo misljene ima samo jedna solucija a to je da ne pratis repku i nadjes novi hobi.[/quote]
Hahahaha... pa mozda da si procitao nastavak komentara, a ne samo ono sto si boldovao, drugu bi sliku imao.[/quote]
Nisam ja mislio na tebe :lol:
Samo sam nastavio od tog sto sam boldovao u tvom postu.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 12 mar 2010, 20:55

Pape je u startu rekao da nije nostalgicar i otvoreno je rekao zasto je tu:Misli da ovu generaciju moze odvesti na veliko takmicenje i da se nada da ce mu to biti odskocna daska u karijeri!!Nije mazao oci,nije prosipao suplju pricu vec radi covjek svoj posao!Njegov posao je takodjer i komunikacija sa medijima,ali ne onoliko koliko bi mediji danas htjeli,pogotovo kod nas je nakon Cire ostalo dosta praznog medijskog prostora kojeg treba popuniti.Protiv Mime generalno nemam nista,samo onaj prilog mi je totalno neprofesionalan..Pa ko god je prosao pored baze reprezentacije mogao je vidjeti trakom ogradjen prilaz i naravno zabranu pristupa, sto je i bolje nego da tamo bude vise "prijatelja" nego reprezentativaca (sto je bilo ocito u Cirino vrijeme).I nema sanse da je bilo "raznih podobnih" likova,i nema podobnih novinara kako nam to Mimo lijepo rece..Vec mir i tisina..
A vezano za Osima..tu se tek moglo vidjeti koji je Mimo "Manijak" ili da budem blazi,simpatizer Zeljeznicara..Gledao sam tu Papetovu izjavu,gdje je rekao da ce sa Osimom popiti kafu..Pape je dao do znanja svima da je on selektor i da nece ni Mourinha pitat za savjet,jer za uspjeh ili neuspjeh odgovara Safet Susic,a ne Ivica Osim..Vjerovali ili ne,cesto su nam u reprezentaciji taktiku do sada postavljali i pomocnici,koji su radili sav tezak posao za selektore..Sigurno znam da je dosta posla u proslim kvalifikacijama obavljao i Borce Sredojevic..Vjerujem da kako vrijeme bude odmicalo,u repci ce se jasno vidjeti "ko kosi a ko vodu nosi"..Do sada Pape dobro radi svoj posao,i kao sto rekoh,nakon kvalifikacija cemo pricati o Safetu Susicu,i o njegovom (nadam se) uspjehu ili (ne daj Boze) neuspjehu!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.