80% da će takav scenarij bit.

da l' je ovo moguće u pm
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
U krevetu sam ja ima pola sata. Utakmicu protiv vas igramo 5.oct.anell je napisao/la:Kako je momak, morel se ležati ?Caeruleus je napisao/la:Moram reci da se kao navijac Chelseaja jako radujem utakmici protiv vas. A zasto ne znam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vodi si ga doma nek te **** u mozak 24 satabega_afc je napisao/la:Arsene Wenger signs three-year contract to stay at Arsenal until 2017...
Sezona ne traje 6 kola....
Zasto si nepristojan?Seaman je napisao/la:vodi si ga doma nek te **** u mozak 24 satabega_afc je napisao/la:Arsene Wenger signs three-year contract to stay at Arsenal until 2017...
Sezona ne traje 6 kola....
Normalno da ces imati incijativu kad je Arsenal preuzeo sredinu terena i tako imao posjed lopte. Zasto je to tako? Pa zato sto je Arsenal igrao sa 345 veznih igraca.suhakrpa je napisao/la:Mislim da danas i nije bilo toliko do Wengera. Igrali smo dobro i imali inicijativu, ali nije se dalo. Cak kada smo loptu i uspjeli ugurati u gol sudije to nisu vidjele.
Ovu loptu sam i ja vidio u golu. Oni su na goal line tehnologiji prikazali trenutak kada je on odbranio loptu prvi put, a ne njenu putanju poslije toga. Valjda nije moguce da su toliki propust napravili.topnik1 je napisao/la:
da l' je ovo moguće u pm
Steta. Zao mi je, ali ne mislim da ce se na igri Arsenala puno osjetiti.VGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
Sta ti vrijedi kad ce sredina biti propuh ko nikad do sad. Mislim da ce arsenalu trebati cudo i najbolja utakmica sezone za pozitivan rezultat.SamoZeljo je napisao/la:Steta. Zao mi je, ali ne mislim da ce se na igri Arsenala puno osjetiti.VGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
Ja sam misljenja da igraci sredine terena smetaju jedni drugima.
Konacno sansa da Ozil pocne kao desetka a da Alexis bude krilo (i naravno starter).
kako igraju ovu sezonu i bolje da ih nema,panja neću niti komentirati a ramsey i wilshere nisu u stanju točno dodat loptu,ramsey si je u glavi zamislio da je neki veliki superstar nakon prošle sezoneVGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
Kad nam veza bude Flamini-OX hoces li i dalje govoriti da je bolje sto ih nema?Seaman je napisao/la:kako igraju ovu sezonu i bolje da ih nema,panja neću niti komentirati a ramsey i wilshere nisu u stanju točno dodat loptu,ramsey si je u glavi zamislio da je neki veliki superstar nakon prošle sezoneVGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
ako poginu na terenu da pa makar spušili 10-0 jer ovim manekenima se živo ****,šetnjica po terenu i drkanje kare,makar bi ubacio diabya ako je spreman ili haydena u sredinu a flaminija na klupuTheMix je napisao/la:Kad nam veza bude Flamini-OX hoces li i dalje govoriti da je bolje sto ih nema?Seaman je napisao/la:kako igraju ovu sezonu i bolje da ih nema,panja neću niti komentirati a ramsey i wilshere nisu u stanju točno dodat loptu,ramsey si je u glavi zamislio da je neki veliki superstar nakon prošle sezoneVGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
Pa i ne mogu pokazat sve sto znaju u ovakvoj Wengerovoj formaciji, frajer ih sve utusi onakvim gomilanjem u napadu. Ozil mora na desetku a jedan od njih dvojice na klupu, obojica ne mogu igrat nikako, onda cemo tek vidjet najbolje i od Jacka i od Ramsey-a. Sve dok to Wenger ne skonta, niti jedan od ove trojice nece zaigrati u vrhunskoj formi.Seaman je napisao/la:kako igraju ovu sezonu i bolje da ih nema,panja neću niti komentirati a ramsey i wilshere nisu u stanju točno dodat loptu,ramsey si je u glavi zamislio da je neki veliki superstar nakon prošle sezoneVGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.