Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 28 sep 2014, 00:20

svaki laik zna da se ova ekipa može nositi sa svim timovima na svijetu, al isto tako svi mi kolektivno znamo da će se Wenger opet inatit nekom i pokazivat da je on glavni i opet će forsirat neku niđe veze formaciju i da će nas ljudi naguziti 3-4:0 i to je to.
80% da će takav scenarij bit.

slika

da l' je ovo moguće u pm
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Caeruleus
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la Caeruleus » 28 sep 2014, 00:35

anell je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Moram reci da se kao navijac Chelseaja jako radujem utakmici protiv vas. A zasto ne znam :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako je momak, morel se ležati ?
U krevetu sam ja ima pola sata. Utakmicu protiv vas igramo 5.oct.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 sep 2014, 01:08

WENGER OUT,WENGER OUT,WENGER OUT

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 sep 2014, 01:12

Arsene Wenger signs three-year contract to stay at Arsenal until 2017...

Sezona ne traje 6 kola....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 sep 2014, 01:14

bega_afc je napisao/la:Arsene Wenger signs three-year contract to stay at Arsenal until 2017...

vodi si ga doma nek te **** u mozak 24 sata

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 sep 2014, 01:16

Seaman je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Arsene Wenger signs three-year contract to stay at Arsenal until 2017...

vodi si ga doma nek te **** u mozak 24 sata
Zasto si nepristojan?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 28 sep 2014, 01:18

Mislim da danas i nije bilo toliko do Wengera. Igrali smo dobro i imali inicijativu, ali nije se dalo. Cak kada smo loptu i uspjeli ugurati u gol sudije to nisu vidjele.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 sep 2014, 03:20

suhakrpa je napisao/la:Mislim da danas i nije bilo toliko do Wengera. Igrali smo dobro i imali inicijativu, ali nije se dalo. Cak kada smo loptu i uspjeli ugurati u gol sudije to nisu vidjele.
Normalno da ces imati incijativu kad je Arsenal preuzeo sredinu terena i tako imao posjed lopte. Zasto je to tako? Pa zato sto je Arsenal igrao sa 345 veznih igraca.
Odbrana je ostavljena na mislost i nemilost protivniku a napad je na Welbecku koji i nije imao prilika, osim onog strahovitog promasaja cijele lopte ali onda je Ox zabio. Flamini je borben ali kvaliteta nema. Nema ni Arteta kvalitet da igra DMFa.
Flamini je izgubio jednu loptu i odma gol. I u jos par navrata su oni prijetili (iz nikakve igre).

Da, Arsenal je, pogotovo pocetkom drugog poluvremena navalio i tada se primio gol. Bas sam govorio, taman komentator govori kako je posjed lopte u drugom poluvremenu 80% - 20% na strani Arsenala. I onda oni zabise.
Sa ovakvom igrom, Arsenalu treba jedan Messi u napadu, da u odredjenom momentu nakon ogromnog peglanja lopte napravi neki individualni potez i zabije.

Nisam gledao City, tek sada pogledah skraceni snimak od 6-7 minuta i kad vidim kakve golove zabijaju, jasno mi je gdje je problem Arsenala. Gradjani su nesretno primili dva gola, jedan sami sebi zabili a drugi nesretan penal. Ali svejedno, primis 2 ali zabijes 4. Oni su ekipa koja ima i glavu i rep.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 sep 2014, 10:44

Ne znam više šta da napišem, sve je rečeno. Nismo loši koliko je Wenger izgubljen. A on će biti trener još 3 godine do kraja ugovora sve kad bi ispao iz lige. Istina je da se ja već 2 godine ne nerviram, ono gledam utakmice, prokomentarišem koju na forumu, opsujem kad Giroud promaši peti zicer i isplazi jezik ali to je to. Savjetujem i vama isto, kada dođe novi trener biće bolje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 28 sep 2014, 13:21

topnik1 je napisao/la: slika

da l' je ovo moguće u pm
Ovu loptu sam i ja vidio u golu. Oni su na goal line tehnologiji prikazali trenutak kada je on odbranio loptu prvi put, a ne njenu putanju poslije toga. Valjda nije moguce da su toliki propust napravili.
Victoria Concordia Crescit.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 28 sep 2014, 13:31

Logicno je sa ce se na nasoj utakmici desiti ovakav propust
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 28 sep 2014, 14:37

SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 sep 2014, 14:39

VGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
Steta. Zao mi je, ali ne mislim da ce se na igri Arsenala puno osjetiti.
Ja sam misljenja da igraci sredine terena smetaju jedni drugima.

Konacno sansa da Ozil pocne kao desetka a da Alexis bude krilo (i naravno starter).

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 28 sep 2014, 14:43

SamoZeljo je napisao/la:
VGS je napisao/la:SLUŽBENO: Aaron Ramsey, Mikel Arteta i Jack Wilshere propuštaju derbi meč protiv Chelseaja!
Steta. Zao mi je, ali ne mislim da ce se na igri Arsenala puno osjetiti.
Ja sam misljenja da igraci sredine terena smetaju jedni drugima.

Konacno sansa da Ozil pocne kao desetka a da Alexis bude krilo (i naravno starter).
Sta ti vrijedi kad ce sredina biti propuh ko nikad do sad. Mislim da ce arsenalu trebati cudo i najbolja utakmica sezone za pozitivan rezultat.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 28 sep 2014, 14:53

Na kraju ce Chambers zaigrati DMF-a, hvali ga Wenger kako moze igrati u sredini terena

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 sep 2014, 14:56

kako igraju ovu sezonu i bolje da ih nema,panja neću niti komentirati a ramsey i wilshere nisu u stanju točno dodat loptu,ramsey si je u glavi zamislio da je neki veliki superstar nakon prošle sezone

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 28 sep 2014, 15:11

Seaman je napisao/la:
kako igraju ovu sezonu i bolje da ih nema,panja neću niti komentirati a ramsey i wilshere nisu u stanju točno dodat loptu,ramsey si je u glavi zamislio da je neki veliki superstar nakon prošle sezone
Kad nam veza bude Flamini-OX hoces li i dalje govoriti da je bolje sto ih nema?
ARSENAL4ever

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 sep 2014, 15:26

TheMix je napisao/la:
Seaman je napisao/la:
Kad nam veza bude Flamini-OX hoces li i dalje govoriti da je bolje sto ih nema?
ako poginu na terenu da pa makar spušili 10-0 jer ovim manekenima se živo ****,šetnjica po terenu i drkanje kare,makar bi ubacio diabya ako je spreman ili haydena u sredinu a flaminija na klupu :kafa:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 sep 2014, 15:26

Je li sve ok,jeste svi dobro?
slika
#miasanmia

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 28 sep 2014, 15:28

Seaman je napisao/la:
Pa i ne mogu pokazat sve sto znaju u ovakvoj Wengerovoj formaciji, frajer ih sve utusi onakvim gomilanjem u napadu. Ozil mora na desetku a jedan od njih dvojice na klupu, obojica ne mogu igrat nikako, onda cemo tek vidjet najbolje i od Jacka i od Ramsey-a. Sve dok to Wenger ne skonta, niti jedan od ove trojice nece zaigrati u vrhunskoj formi.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.