FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 28 sep 2014, 00:39

sudac92 je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.
Živa istina,minimalno 5 tekmi. :clap: :clap:
Još 'gospodin' Sadiković na utakmici protiv Radnika,stao ispred vrata domaćih i prisluškuje šta se dogovaraju. Čovjek iz uprave Radnika ga zatekao tu. :lol: :lol:
manijak gas s teme bolan, ti znaš ko je gdje stajao i ko je koga zatekao i koliko je tekmi namješteno
bolje ti je da se držiš tacne

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 28 sep 2014, 00:43

Coraco je napisao/la:
sudac92 je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.
Živa istina,minimalno 5 tekmi. :clap: :clap:
Još 'gospodin' Sadiković na utakmici protiv Radnika,stao ispred vrata domaćih i prisluškuje šta se dogovaraju. Čovjek iz uprave Radnika ga zatekao tu. :lol: :lol:
manijak gas s teme bolan, ti znaš ko je gdje stajao i ko je koga zatekao i koliko je tekmi namješteno
bolje ti je da se držiš tacne
Ja ti majke mi kažem sta mi je igrač Radnika rekao da napišem,a ti misli šta hoćeš. To je dno dna,ne provociram već samo prenosim. Ima Sadiković dosta aferima. :D

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 28 sep 2014, 00:48

Ima li iko ko moze i smije pitati gosp.Eminenciju Sasu Vugdalica do kada je na praksi u nasem klubu?
Azmir je sto se tice fudbala laik apsolutni,ali je njega angazovao kao toboze strucnjaka koji je svojim experimentima napravio sprdnju od kluba i ekipe. Aminovao dovodjenje ispodprosjecnih amatera na kraju prelaznog roka i uz to nepripremljenih,a one poluprosjecne sto je pripremao po Sloveniji otpustio. Nije ga pogodio poraz od Zelje,jer za razliku od nas on Zelju voli i navija za njega. Ko je Denisa doveo,ko ga drzi,ko mu daje podrsku,ko mu kaze boli te k..radi ti i dalje???

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 sep 2014, 00:49

sudac
bolje ti se bavi svojim klubom.
i tracevima vezanim za njega...ni tracevi,ni dugovi,nisu zanemarivi..odlicno to amaw balansira,
i drzi glavu iznad vode,pitanje je dokad.hajde vozdra
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 28 sep 2014, 00:52

wienultras je napisao/la:sudac
i tracevima vezanim za njega...ni tracevi,ni dugovi,nisu zanemarivi..odlicno to amaw balansira,
Boli jarane kad hinja poput Denisa vodi klub. :wave:
Nije da samo Bijeljina bruji o tom sramotnom i smiješnom ispadu trenera. :lol:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 sep 2014, 00:53

sudac92 je napisao/la: Boli jarane kad hinja poput Denisa vodi klub. :wave:
:salut: :salut:
[youtube][/youtube]

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 sep 2014, 00:54

sudac92 je napisao/la:
najavili su kisu i vjetar jak veceras...idi pridrzi krov na sugavici,otpuhace ga....opet ;)

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 28 sep 2014, 00:58

Al' vole i štite trenera. :lol:
Sretno u borbi za opstanak. :salut:

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 28 sep 2014, 01:00

sudac92 je napisao/la:
boli braca, gdje nece. A to me i ne cudi od lika koji vrti tri recenice na 8 pres konferencija a u te 3 po dva ili vise puta upotrijebi rijec momenat i analiza :facepalm:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 sep 2014, 01:03

Ko ga štiti bolan ? ti nisi adekvatna osoba da pišeš bilo šta vezano za Slobodu, i do sad si samo pisao gluposti i unosio neku sumnju, isto kao još 1-2 lika. Lafo simpatišem Slobodu a bockanje ide. Zaobiđi temu ako možeš ikako.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 28 sep 2014, 01:06

Coraco je napisao/la:Ko ga štiti bolan ? ti nisi adekvatna osoba da pišeš bilo šta vezano za Slobodu, i do sad si samo pisao gluposti i unosio neku sumnju, isto kao još 1-2 lika. Lafo simpatišem Slobodu a bockanje ide. Zaobiđi temu ako možeš ikako.
Momčino,prenosim ti šta sam čuo od lika koji igra za Radnik,a ne vidim razlog da on laže. Vidim iz Živinica si,javi se u PP da se nadjemo na kafi i ja ti laganini sve ispričam. ;)

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 28 sep 2014, 01:08

sudac92 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Ko ga štiti bolan ? ti nisi adekvatna osoba da pišeš bilo šta vezano za Slobodu, i do sad si samo pisao gluposti i unosio neku sumnju, isto kao još 1-2 lika. Lafo simpatišem Slobodu a bockanje ide. Zaobiđi temu ako možeš ikako.
Momčino,prenosim ti šta sam čuo od lika koji igra za Radnik,a ne vidim razlog da on laže. Vidim iz Živinica si,javi se u PP da se nadjemo na kafi i ja ti laganini sve ispričam. ;)
Momci,ignorisite ovog papka,dosadno mu pa svrsava na vase citiranje.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 28 sep 2014, 01:10

Laku noć,doviđenja,prijatno,do narednog Denisovog ispada. :wave:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 sep 2014, 01:13

gledam raspored,travniku siroki,radnik velezu,mladost docekuje zrinjski..zvijezda i vitez igraju,mi drini...
pored svih problema raspored nam je bajan,stim sto nam svi konkurenti dolaze u tuzlu na proljece...
sledece kolo kada bi,ako bi...ikako pobjedili drinu,mogli bi,ako nebude iznenadjenja pobjeci na sigurnih 8,9 bodova od zone ispadanja,i onda ako pobjedimo zvijezdu,mirno privest ovu nakaradnu polusezonu kraju...
mora se odraditi zvornik,ljudi...na terenu i tribinama...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 sep 2014, 01:17

Drug moj vrati se u nazad i pročitaj šta si napisao "Ja ti majke mi kažem sta mi je igrač Radnika rekao da napišem", tebi igrač Radnika rekao da to napišeš, skontaj se malo Bgt.
A drugo ovdje niko ne brani D.Sadikovića ni sekunde, nego ti se svaki put javiš sa nekim hinjskim izjavama koje si čuo preko uha u kafiću ili što kantonalne sudije međusobno pričaju.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 28 sep 2014, 01:18

Privesti polusezonu kraju pa onda dati deset puta vise para nego se ko'fol ustedilo da bi ostali u ligi.
Kod nas nista ne moze bez hoo-ruk sistema,eksperimentima neznalica nikad kraja.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 sep 2014, 01:25

Moglo se dosta bolje za iste pare. Ne znam ko je birao pojačanja, ali moglo se naći i dosta boljih za ove pare (neću da nagađam o kojoj sumi je riječ). Očigledno je da su prvi igrači koji su pristali doći za određenu sumu novca i dovedeni. Ne radi se to tako. Denis Sadiković je nažalost doveden samo zbog licence, a zakucao nas je čovjek u zemlju. Otvoreno nas takari sve u zdrav mozak i glumi nevinašce. Izgubio je kompas, a i pojedini igrači su počeli sa bahaćenjem. Rade po sistemu po kojem radi i Sadiković, tzv. *ebo navijače, bitno je da se on para nagrabi, a kao voli Slobodu. :wtf: Treba raditi na ponašanju igrača, očigledno misle da su frajeri ako igraju za Slobodu. Momci moji, Sloboda je svetinja, bila je tu i prije vas, a biće i posle aBd, a ispisnica se dobije za 24 sata. Danas si igrač Slobode, sutra već možda nisi. Ako se bore na terenu pare ne smiju biti problem, a ako ne, onda ispisnicu i ćao. Ne možemo trošiti pare na gluposti! :salut:
Ako G. Husić ne zaustavi ovaj teferič po klubu, malo će biti ona "*ebali smo ježa u leđa" da opiše naše stanje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 sep 2014, 03:31

stvarno nisam pametan sta i kako dalje...kad pogledas igrace na terenu kako amaterski nastupaju a zive zivot nekog profesionalnog igraca smuci ti se zivot...i ja mislim sto je neko spomenuo da je ovo mozda i najgora ekipa Slobode u zadnjih 20,30 godina....pa ona ekipa koja je ispala iz lige je Real za ovo....klub moramo nastaviti podrzavati kako god da bude i sta god da se desi..zaboravite bojkote...probalo se i ne ide..samo stvaras kontra efekat...znali smo da ce biti tesko ali ne ovako tesko...i raspored nam je u PM...pa povreda radovanovica..svasta se nesto sastavilo...bit ce bolje...mora se izgurat ova sezona...ostat ce opet nas 1000 najokorjelijih do nekog novog cire i neke nove euforije...
JEDAN GRAD,JEDNA LJUBAV :cool:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 sep 2014, 07:34

A sto su pustili Redzepija ? :?

Ono meni odlican igrac majke mi...
inace ?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 sep 2014, 08:10

Ko je dovodio pojacanja Sasa Vugdalic, jasno i glasno. Sada ispade @joksimovic upravu bolje da su nasu djecu doveli, vi pricajte sta hocete ovo su ugursuzi kakvi nema nakon zelje kazem necu da idem i opet odem i izgubim 160 kila zivaca u jednom odnosno 320 kila u oba smjera :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ethel i 6 gostiju.