Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mogu misliti reakcije velšana i belgijanaca: "oh shit Džeko is on fire" 

Mes Que Un Club
70. gol našeg kapitena u dresu City-a. 

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Snimci golova u makar 480 rezi?
Dzekara nikad bolji, valjda je ostavio snage i za utorka.
Samo da cestitam bratu na 2 gola i da mu se zahvalim sto mi je donio joju na kladionici
Bitno je da je i u ligi krenulo,sad je pun samopouzdanja a tad je najjaci,idemo stic tog Costu
Bitno je da je i u ligi krenulo,sad je pun samopouzdanja a tad je najjaci,idemo stic tog Costu

- Goalgetter
- Kontakt:

Sve sam Edine.

baglama je napisao/la:Snimci golova u makar 480 rezi?
poderace ih Mire
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Može li 720? Evo ti pa sam izaberibaglama je napisao/la:Snimci golova u makar 480 rezi?.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Strašan prvi gol. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Silva i Navas mu uvijek skacu u naramak kad zabije gol. 

- hule_barca
- Kontakt:
I think it is quite clear to see that dzeko has everything to be the the perfect centre forward. BUT!!! The guy gives enough until 'he' feels he has done his bit. Everton away last year was the perfect example. Scores his second goal and 'it's over to you boys'. I really rate him but he frustrates the hell out of me. I think he gets his goals and settles into a state of personal achievement.
KEEP GOING!!! BEAST IT!

Zato i nije nikad povrijeđen. Zna kad treba stati i odmoriti

Mes Que Un Club
PrejakoThe guy gives enough until 'he' feels he has done his bit. Everton away last year was the perfect example. Scores his second goal and 'it's over to you boys'.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
http://videos.sapo.pt/ss8DCFmHrAHaw1Wcof19" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Istina stvarno, zna se Edin sačuvati, mada to većina napadača radi, ali i općenito kod Edina je primjetan taj veliki kontrast u njegovim nastupima. Nekad zna djelovati tako nemoćno i bezvoljno na terenu od početka pa do kraja svog nastupa, a onda s druge strane imaš ove nastupe kad uključi neki beast mode i gazi terenom, uzima duele, spušta i dijeli lopte, bez problema se gradi s loptom protiv 2-3 igrača itd. i kad na to dodaš još golove kao što je to bio slučaj danas, dobiješ savršenog napadača.
Kod Mancinija je imao problem neigranja pa je ta nekonstanta bila izuzetno primjetna, ali kod Pellegrinija gledamo ono najbolje od Džeke i mislim da će ove sezone biti još i bolji.
Imao sam dosta puta priliku da ga gledam uživo na tekmama reprezentacije ali utakmica s Brazilom je bila baš pokazatelj tog beast mode-a. Kasnije sam gledao utakmicu preko TV-a i zaista se ne vidi sav taj lavovski posao koji on radi protiv stopera, borba za poziciju, oslobađanje prostora suigračima jer počesto ima dvojicu na sebi a on se s tim nosi zaista majstorski i to zna i može podnijeti, i opet biti produktivan uprkos što ima dvojicu na leđima. U toj utakmici je Luiza učinio smiješnim više puta i to na način koji ne može puno igrača izvesti.
Edin je za ovu zemlju zaista dijamant, uzor. Nosilac jedne generacije već dugi niz godina, generacije koju je on, ispred svih ostalih, odveo na veliko takmičenje kakvo je Svjetsko prvenstvo, a sada je i kapiten. Uz tebe smo kapitenu, svaku utakmicu već godinama, i bićemo i dalje.
Kod Mancinija je imao problem neigranja pa je ta nekonstanta bila izuzetno primjetna, ali kod Pellegrinija gledamo ono najbolje od Džeke i mislim da će ove sezone biti još i bolji.
Imao sam dosta puta priliku da ga gledam uživo na tekmama reprezentacije ali utakmica s Brazilom je bila baš pokazatelj tog beast mode-a. Kasnije sam gledao utakmicu preko TV-a i zaista se ne vidi sav taj lavovski posao koji on radi protiv stopera, borba za poziciju, oslobađanje prostora suigračima jer počesto ima dvojicu na sebi a on se s tim nosi zaista majstorski i to zna i može podnijeti, i opet biti produktivan uprkos što ima dvojicu na leđima. U toj utakmici je Luiza učinio smiješnim više puta i to na način koji ne može puno igrača izvesti.
Edin je za ovu zemlju zaista dijamant, uzor. Nosilac jedne generacije već dugi niz godina, generacije koju je on, ispred svih ostalih, odveo na veliko takmičenje kakvo je Svjetsko prvenstvo, a sada je i kapiten. Uz tebe smo kapitenu, svaku utakmicu već godinama, i bićemo i dalje.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Uz tebe smo kapitenu

Mojne tako Jovetic je za ganje doktor nauka a tek Grizli mislim.On ima srece pa su Jovetic i Negredo povrjedjeni a mladi napadac Gudieti posudjen Seltiku.Ima srece i sto je trener pelegrini jer on ne vidi.Takodje navijaci Cityja koji pjevaju njegovo ime se zajebavaju a on konta zato sto je dobar igrac i na kraju najveca mu je sreca sto nije cesto povrjedjen inace nebi on bio ni na klupi.Mislim fakat dokle vise Dzeko.Smiri malo mojne ovi sto te nevole ucini njima uslugu promasuj nemoj da trcis i bit ces faca jer unas se samo to cjeni.
Prije ove utakmice u Kupu sam ovdje napisao da je Dzeki potreban jedan gol da vrati samopuzdanje i da uhvati formu u pravo vrijeme. Sezonu je dobro otvorio, ali je imamo nekoliko nastupa gdje je odigrao jako dobro, ali je falio taj gol. Sigurno da se i on nakon takvih partija i sjedenja na klupi u par utakmica u PL osjecao nervozno, ali kada je pogodio prije par dana taj osjecaj je nestao. Dzeko je sada onaj sa kraja prosle sezone kada je prakticno odveo City do titule. Sada slijedi i Liga prvaka i ocekujem da i tu Edin da svoj doprinos.
Al fakat je ovo neko dobro primjetio. Kada postigne gol ili dva, onda prestaje da igra sa 100% snage i desava mu se da lako gubi duele. Sigurno da i na taj nacin sacuva odredjeni dio energije, a jos kada se uzme u obzir da tokom karijere skoro nikada nije imao problema sa povredama, onda imas igraca za pozeljeti. Koliko se sjecam u Cityu je propustio samo jednu utakmicu zbog povrede,(koljeno protiv Stokea) a i tu je bilo nesto sumnjivo jer je bio u jako losoj formi. U Wolfsburgu se sjecam da je jednom imao povredu aduktora
Al fakat je ovo neko dobro primjetio. Kada postigne gol ili dva, onda prestaje da igra sa 100% snage i desava mu se da lako gubi duele. Sigurno da i na taj nacin sacuva odredjeni dio energije, a jos kada se uzme u obzir da tokom karijere skoro nikada nije imao problema sa povredama, onda imas igraca za pozeljeti. Koliko se sjecam u Cityu je propustio samo jednu utakmicu zbog povrede,(koljeno protiv Stokea) a i tu je bilo nesto sumnjivo jer je bio u jako losoj formi. U Wolfsburgu se sjecam da je jednom imao povredu aduktora

Steta sto su u istoj grupi City i Roma, od toliko grupa dva nasa najbolja igraca zapadnu u istu grupu plus Bayern.
U utakmici City vs Roma navijam da Bayern izgubi od Cska
U utakmici City vs Roma navijam da Bayern izgubi od Cska

DD
Tesko da ce Bayern ispasti.
Na nasu veliku zalost, moramo se oprostiti od jednog Bosanca. Vjerovatno Pjanica.
City je jaci od Rome.
Edin je zvijer od igraca. Drago mi je da je opet igrac utakmice a jos mi je draze sto igra. I to kako igra.

Na nasu veliku zalost, moramo se oprostiti od jednog Bosanca. Vjerovatno Pjanica.
City je jaci od Rome.
Edin je zvijer od igraca. Drago mi je da je opet igrac utakmice a jos mi je draze sto igra. I to kako igra.

Sad da je jaci city od rome ne bih se slozio, pogotovo kad uzmes u obzir kako city slabo igra ligu prvaka, a sa druge strane roma ima fantasticnu ekipu sa odlicnim trenerom bice to odlicna utakmica, a sad koja dva kluba ce dalje proci to cemo znati poslije dvomeca bayern - roma ako roma okine bodove bavarcima lako bi se moglo desiti da bavarski div ispaneSamoZeljo je napisao/la:Tesko da ce Bayern ispasti.
City je jaci od Rome.
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.