ChWilla je napisao/la:mislim na tuzlu, nadovezujem se na kraj prethodnog posta.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ChWilla je napisao/la:mislim na tuzlu, nadovezujem se na kraj prethodnog posta.
Danas je Memija bio los,ali ipak ga nije trebao vaditi.bagrcavi je napisao/la:Čudno je da ovi mlađi igrači (Memija, Sadiković, Bajić) ne griješe nikako ili vrlo malo, u odnosu na to koliko griješe ovi iskusni.
poklopi se po usima kako te nije stid pisati ovakve bljuvotine. zeljkovic i antolovic ti katastrofa idi gledaj divove ko tebi daje tastaturu jada ne bio. svaka cast momcim, valja danas bilo kome dati 5 komada pa to bila i zvijezda. ekipa mlada, falila dva jako bitna igraca tomic i stanic, real kad nema dva igraca muku muci a ne mi ovako mlad i neskusan tim koji i nije bas toliko kvalitetan ali imamo zelju i snagu. bravo momcima, zeljkovic dobar dok je bio stoper kasnije adzem pogrijesio, antolovic nam donio pehar ne slaze se najbolje s stoperima ali ima vremena da sve bude na svom, a ovim seratorima zabraniti net. BRAVO LJOZEbarbarez je napisao/la:Dok pobjedjuju,sve se da trpit,samo da potraje,nekad za velike stvari treba I srece.
Bice padova,pogotovo protiv zrelijih ekipa,e tada ce do izrazaja doci uzasna half linija,I kriminalne reakcije golmana.
Antolovic sramota sta frajer radi. Ja se ponado da je dosao sebi nakon one prve intervencije.
Zeljkovic frajer je izgubljen totalno.
Ni ova druga dvojica nisu puno bolji.
Sramota ih treba biti da enis odigra bolje 100 puta negoo oni na svojoj poziciji.
Ostali sasvim ok.
Varea odlican, Bajic isto tako. Nedo Im otvara dosta prostora I sto je bitno zna I povuc loptu,krenut u prodor,samo ga malo osjecaj za sut handri,ali radi druge stvari ,da ova dvojica bas imaju prostora.
Moze ovo jos bolje,napad potentan,samo defanzivu popravit pod hitno,na pauzi pokusat naci kakvog pristojnog I sigurnog stopera.
Bravo momci.
nije joszeljovolim je napisao/la:Samo jedno pitanje ne vezano uz klub...jel Tomic ozenjen?
fedeltafrotta je napisao/la:nije joszeljovolim je napisao/la:Samo jedno pitanje ne vezano uz klub...jel Tomic ozenjen?
Prvi post i napadaš čovjeka koji uopšte nije napisao ništa loše, naprotiv, jako realan komentar.Toronto je napisao/la:poklopi se po usima kako te nije stid pisati ovakve bljuvotine. zeljkovic i antolovic ti katastrofa idi gledaj divove ko tebi daje tastaturu jada ne bio. svaka cast momcim, valja danas bilo kome dati 5 komada pa to bila i zvijezda. ekipa mlada, falila dva jako bitna igraca tomic i stanic, real kad nema dva igraca muku muci a ne mi ovako mlad i neskusan tim koji i nije bas toliko kvalitetan ali imamo zelju i snagu. bravo momcima, zeljkovic dobar dok je bio stoper kasnije adzem pogrijesio, antolovic nam donio pehar ne slaze se najbolje s stoperima ali ima vremena da sve bude na svom, a ovim seratorima zabraniti net. BRAVO LJOZEbarbarez je napisao/la:Dok pobjedjuju,sve se da trpit,samo da potraje,nekad za velike stvari treba I srece.
Bice padova,pogotovo protiv zrelijih ekipa,e tada ce do izrazaja doci uzasna half linija,I kriminalne reakcije golmana.
Antolovic sramota sta frajer radi. Ja se ponado da je dosao sebi nakon one prve intervencije.
Zeljkovic frajer je izgubljen totalno.
Ni ova druga dvojica nisu puno bolji.
Sramota ih treba biti da enis odigra bolje 100 puta negoo oni na svojoj poziciji.
Ostali sasvim ok.
Varea odlican, Bajic isto tako. Nedo Im otvara dosta prostora I sto je bitno zna I povuc loptu,krenut u prodor,samo ga malo osjecaj za sut handri,ali radi druge stvari ,da ova dvojica bas imaju prostora.
Moze ovo jos bolje,napad potentan,samo defanzivu popravit pod hitno,na pauzi pokusat naci kakvog pristojnog I sigurnog stopera.
Bravo momci.
Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, ANamelessGhoul, JuzniVjetar1979, Napaceni87, Orvel, Proximic i 27 gostiju.