Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nek nam je Bog na pomoci protiv Chelsea. Sve ispod 5 se moze smatrati uspjehom.
Ima da nas guze ko Ron. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
da nam bar zabiju 10 komada i da završimo izvan top4 jer mi je pun **** ovog mrcvarenja kluba od strane starčića koji nezna gdje je šupalj,da dobije konačno otkaz
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Samo da yebem Wengeru sve. Ti si obični bijeli sudovudo, puši moje mudo .!.
Smalling stize u januaru.
Jednostavno postoje 3 problema u Arsenalu, redom:
1. Wenger
2. Defanzivni veznjak
3. Mertesaker
Per jednostavno previše ostavlja prostora nazad, a Kos često igra za dvojicu, i usput da pohvalim ovog čovjeka. Konstantno na vrhunskom nivou, jedini u ovom Arsenalu.
Možda se neće svako sa ovim slagat, al je nijemac postao i nekako ležeran, a i ekipe su prokljuvile kako da iskoriste njegovu sporost.
Stones bi nam legao ko' budali šamar. ko god da je čovjeka gledao vidio je kakva će to igračina bit, čvrst stabilan igrač koji plus igra i desnog beka. Al jbg , šta da se radi. Onaj prvi problem nam trenutno previše problema stvara.
Ko bi rekao
1. Wenger
2. Defanzivni veznjak
3. Mertesaker
Per jednostavno previše ostavlja prostora nazad, a Kos često igra za dvojicu, i usput da pohvalim ovog čovjeka. Konstantno na vrhunskom nivou, jedini u ovom Arsenalu.
Možda se neće svako sa ovim slagat, al je nijemac postao i nekako ležeran, a i ekipe su prokljuvile kako da iskoriste njegovu sporost.
Stones bi nam legao ko' budali šamar. ko god da je čovjeka gledao vidio je kakva će to igračina bit, čvrst stabilan igrač koji plus igra i desnog beka. Al jbg , šta da se radi. Onaj prvi problem nam trenutno previše problema stvara.
Ko bi rekao

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Welbeck je 3 levela ispod Žiru-a. Momak je apolutno beskoristan. Poneki izlaz po loptu i to je to.
Žiru barem učestvuje u igri i ulazi u gol šanse. Welbeck ama baš ništa korisno ne radi.
Naravno zabit će on poneki gol,ali ni blizu nije koristan ekipi kao Žiru.
OX pravio dar-mar u drugom,Ezel tu i tamo,Alexis ulaskom nije Bog zna nešto napravio.
Sredina je tek komedija. Tekmu bi dobili (garantujem svim na svijetu) da yebeni Flamini nije umislio da je Zidane i praktično im poklonio gol.
Ramiz više brine o frizuri nego o igri,a Jack ima poneki bljesak i onda se uklopi u sivilo.
Odbrana ne djeluje loše,ali ne moš ti bit pametan kad primiš onako glup gol.
Chambers je kupovina decenije. Mali je FENOMENALAN! On i Gibbs su biseri ove ekipe.
Galata mora pasti u srijedu.
Vidim većina već predala meč rusima slijedeće kolo.Sumnjam baš da će nas tako lako dobit kako se to ovde prognozira.
Žiru barem učestvuje u igri i ulazi u gol šanse. Welbeck ama baš ništa korisno ne radi.
Naravno zabit će on poneki gol,ali ni blizu nije koristan ekipi kao Žiru.
OX pravio dar-mar u drugom,Ezel tu i tamo,Alexis ulaskom nije Bog zna nešto napravio.
Sredina je tek komedija. Tekmu bi dobili (garantujem svim na svijetu) da yebeni Flamini nije umislio da je Zidane i praktično im poklonio gol.
Ramiz više brine o frizuri nego o igri,a Jack ima poneki bljesak i onda se uklopi u sivilo.
Odbrana ne djeluje loše,ali ne moš ti bit pametan kad primiš onako glup gol.
Chambers je kupovina decenije. Mali je FENOMENALAN! On i Gibbs su biseri ove ekipe.
Galata mora pasti u srijedu.
Vidim većina već predala meč rusima slijedeće kolo.Sumnjam baš da će nas tako lako dobit kako se to ovde prognozira.
A.F.C. Bournemouth!
Od iduce sedmice cemo biti jedina ekipa bez poraza u ligi. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije vala istina za welbecka.
Nijednom lopte nije izgubio, ima dobru tehniku, čak i iznenađujuće dobru. Imao par dobrih poteza, dobrih dodavanja. Razumije filozofiju igre, jedina zamjerka bi bila možda što se ne trudi dovoljno.
A 3 levela ispod žirua je nemoguće
Nijednom lopte nije izgubio, ima dobru tehniku, čak i iznenađujuće dobru. Imao par dobrih poteza, dobrih dodavanja. Razumije filozofiju igre, jedina zamjerka bi bila možda što se ne trudi dovoljno.
A 3 levela ispod žirua je nemoguće
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma dolazi Smalling ocigledno..
Kako glupa utakmica, prava Arsenalovska sve neki napadi al sve jalovo nista konkretno i naravno primamo ga zbog naše greške ne jer su bili bolji. Yebo ga dan nema mi nista mrže od ovakvih utakmica u fudbalu..
Mislim da većina navijača počinje da gubi strpljenje sa Wengerom al et jbg on je tu i bice jos sezonu sigurno poslije ove.. Prije kad nije imao kako treba igrače hajd govorili smo svi jbg izvlaci kako zna i umije, a sad kad ima na (gotovo) svim pozicijama vrlo dobre igrače on pokazuje nevjerovatne taktičke nedostatke i realno **** smo obicna.
Kako glupa utakmica, prava Arsenalovska sve neki napadi al sve jalovo nista konkretno i naravno primamo ga zbog naše greške ne jer su bili bolji. Yebo ga dan nema mi nista mrže od ovakvih utakmica u fudbalu..
Mislim da većina navijača počinje da gubi strpljenje sa Wengerom al et jbg on je tu i bice jos sezonu sigurno poslije ove.. Prije kad nije imao kako treba igrače hajd govorili smo svi jbg izvlaci kako zna i umije, a sad kad ima na (gotovo) svim pozicijama vrlo dobre igrače on pokazuje nevjerovatne taktičke nedostatke i realno **** smo obicna.
De nemoj živ bio, Chelsea je ćaba za nas i jaki su ljudi do boga znači, nas Allah spašava tu jedino i niko drugi.Greivis je napisao/la:Od iduce sedmice cemo biti jedina ekipa bez poraza u ligi.
Ja samo znam da se ova ekipa vec nekoliko puta vratila iz teske situacije i izbjegla poraz.
Pogodit ce Wenger sa taktikom protiv Tereka.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- OnlyUnited
- Kontakt:
Danny bi mogao biti dobar kao poluspic npr. u 4-4-1-1. Uvijek mnogo trci, solidna tehnika, samo treba vise koncentracije u zavrsnici, valjda ce to doci na svoje, vecim brojem meceva.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Daj ba Wenger ne može pogoditi sa taktikom protiv Crystal Palaca, a o Chelseau da ne pričam.Greivis je napisao/la:Ja samo znam da se ova ekipa vec nekoliko puta vratila iz teske situacije i izbjegla poraz.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja koliko god sam pesimistican(ko nije) danas bio, sto se i ispostavilo tacnim... takoo istoo mislim da cemo mi protiv chelsija odigrati najbolju utakmicu.. a zbog cega mislim tako.. pa prvo sto nece igrati Ramsey, jer je on jako nazadovao u odnosu na proslu sezonu.. trom, spor, sut u rangu Bucana, i jedan od igraca koji gusi Ozila.. drugoo, nece igrati Arteta, naci Boze ko je nama DMF..
Moj optimizam temeljim na tome sto ce Ozil igrati 10-ku, Ox krilo, Alexis krilo, Wilshera i Kokelan u sredini.. Napad, uhh.. da bogdo imamo neko rijesenje od onog Panja Welbacka, ne pamtim da je ijednu utakmicu odigrao dobro nakon prvog poluvremena.. u zadnjoj liniji, jbga, da imamo izbora nesta bi i pricao, ovakoo.. Idemo se igratii..
Moj optimizam temeljim na tome sto ce Ozil igrati 10-ku, Ox krilo, Alexis krilo, Wilshera i Kokelan u sredini.. Napad, uhh.. da bogdo imamo neko rijesenje od onog Panja Welbacka, ne pamtim da je ijednu utakmicu odigrao dobro nakon prvog poluvremena.. u zadnjoj liniji, jbga, da imamo izbora nesta bi i pricao, ovakoo.. Idemo se igratii..
U 11 Utakmica samo 4 pobjedeVGS je napisao/la:Od 6 utakmica 4 remija
Ovog sigurno nećeš vidjeti protiv Chelsea... Moja predpostavka da će u vezi igrati Flamini ,Wilshere (ako bude speman, ako ne bude onda umjesto njega upada Cazorla) i OzilZip je napisao/la:Ja koliko god sam pesimistican(ko nije) danas bio, sto se i ispostavilo tacnim... takoo istoo mislim da cemo mi protiv chelsija odigrati najbolju utakmicu.. a zbog cega mislim tako.. pa prvo sto nece igrati Ramsey, jer je on jako nazadovao u odnosu na proslu sezonu.. trom, spor, sut u rangu Bucana, i jedan od igraca koji gusi Ozila.. drugoo, nece igrati Arteta, naci Boze ko je nama DMF..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Moram reci da se kao navijac Chelseaja jako radujem utakmici protiv vas. A zasto ne znam 

Kako je momak, morel se ležati ?Caeruleus je napisao/la:Moram reci da se kao navijac Chelseaja jako radujem utakmici protiv vas. A zasto ne znam
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U kakvog je trolla izrastao ovaj Wenger
Da se hoće opametiti pa da opet gledamo derbije kao prije, da je neizvjesno do samog kraja

Da se hoće opametiti pa da opet gledamo derbije kao prije, da je neizvjesno do samog kraja

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.