Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Vidis moguce je i to. Veceras je odmarao Piquea i Iniestu, ali ja kontam da je Andresa odmar'o zbog lose forme i zbog toga sto je Xavi trenutno ispred a Gerrarda jednostavno zbog toga sto je losiji i od Mascherana i od Matjuaa. Uglavnom vidjecemo, ne fali ni najmanje.losmi je napisao/la:Nazalost, nisi u pravu. Pique je cuvan za PSZ.Rajaz je napisao/la:Robocop dodje i imas najjacu odbranu u Evropi. Dakle trenutno je Pique zadnji izbor za stopera, brao Enrique
eto nastavlja se tradicija od 4-6 komada,granado granado nisi ti kriva,kriva vam malaga,neko je ovo morao platiti...voliosamzvijezdu je napisao/la:ova nasa trenutna barca me podsjeca na onu od prije 3,4 god. ono kad neko prodje sa 1:0 ili 2:0 protiv nas(u ovom slucaju Apoel) onda sledeca musterija za vikend dobije od 4-6 komada i to redovno...![]()
al ljudi da nismo gola primili
![]()
![]()
![]()
mozda te po rez. podsjeca, po igri nije ni blizuvoliosamzvijezdu je napisao/la:ova nasa trenutna barca me podsjeca na onu od prije 3,4 god. ono kad neko prodje sa 1:0 ili 2:0 protiv nas(u ovom slucaju Apoel) onda sledeca musterija za vikend dobije od 4-6 komada i to redovno...![]()
![]()
![]()
![]()
normalno da nije ni blizu jer je se protiv danasnje barce i one pocetne pepove totalno drugacije takticki igra , protiv ove barce se brani sa 11 igraca i napada sa 3 , a protiv one se branilo sa 5-6 i napadalo sa 5-6 , nema prostora kao sto je nekad bilo , ni blizu . A i da ima prostora sumnjam da bi vidili onoliki broj savrseno izvedenih duplih pasova , i dalje se fino igra al dosta direktnije i ima ubacaja za razliku od te pepove barce .miki_92 je napisao/la:mozda te po rez. podsjeca, po igri nije ni blizuvoliosamzvijezdu je napisao/la:ova nasa trenutna barca me podsjeca na onu od prije 3,4 god. ono kad neko prodje sa 1:0 ili 2:0 protiv nas(u ovom slucaju Apoel) onda sledeca musterija za vikend dobije od 4-6 komada i to redovno...![]()
![]()
![]()
![]()
bez dilemeVandelanoite je napisao/la:NAJBOLJI SVIH VREMENA!!!!!
Ne znam sta ste se toliko navalali na Alvesa kad je on jos uvijek 5x bolji od klocova Montoe i Bartre. Bar je korisniji. Vidjeo si asistencije a i samu igru. Dobar je Dani, ali Matija je 10-ka.Rajaz je napisao/la:Alves kloc, Munir brani njegovu stranu skroz do Brava
Jos da ovi pogadjaju sta im Messi servira im'o bi po 5 asistencija svaku utakmicu
Doso novrmalan čovo Matija a otišo majmun s gola i sve se poslozilo.Bassha je napisao/la:Neznam jeste li svjesni da mi 6 tekmi nismo primili gola
Bravo![]()
I ćorava koka zrno ubode..MrHc je napisao/la:Samo da napomenem. Alves je ODLICAN veceras bio. TACKA![]()
Raketa radi na terenu sve ono što Cesc nije radiomandraX je napisao/la:Raketa je najbolje pojačanje Barce ove sezone.![]()
Frajer je znači 'ćaba, Fabregas jest možda bolji igrač od njega, al' što je Hrvat za razliku od Španca leg'o Barci, uff...lik ubija, naprijed, nazad, nebitno gdje... imao je sinoć ja mislim 20 oduzetih lopti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.