FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Janez
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Janez » 27 sep 2014, 19:56

Prošla i ova sezona ko da ne gledamo skoro identičnu ekipu uz par izmjena. :mrgreen: :thumbup:

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 27 sep 2014, 20:00

Roberta treba pustati da igra ispred Rafinhe.Momak je stroj , pravi pit bull.Sparta u oba smjera podjednako dobro , malo je zelen ali sa sto vecom minutazom on ce steci rutinu.Takav igrac je potreban ekipi , zna zaganjati , napraviti faul , opaliti sprint i sto je najvaznije , biti neumoran.

Igra odlicna , rezultat takodjer.

Neymar je mnogo sazrio , finishing je popravio.Sa povratkom Sukija ekipa ce da siluje !

Sto se tice stopera.Ja sam prezadovoljan.Enrique ih rotira , uigrava ali prije svega na osnovu protivnika stavlja igrace koji ce doprinjeti sto boljoj odbrani gola.Raznovrsni su , sa top formom Vermalena to ce biti jos jedan odlican igrac za rotacije i dodatna mogucnost ;)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 sep 2014, 20:07

losmi je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Robocop dodje i imas najjacu odbranu u Evropi. Dakle trenutno je Pique zadnji izbor za stopera, brao Enrique
Nazalost, nisi u pravu. Pique je cuvan za PSZ.
Vidis moguce je i to. Veceras je odmarao Piquea i Iniestu, ali ja kontam da je Andresa odmar'o zbog lose forme i zbog toga sto je Xavi trenutno ispred a Gerrarda jednostavno zbog toga sto je losiji i od Mascherana i od Matjuaa. Uglavnom vidjecemo, ne fali ni najmanje.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 sep 2014, 20:08

Koliko vidim,zadnji gol nam je zabio Napoli 6.8. u prijateljskoj utakmici.
Sljedećih 9 utakmica nismo primili gola.
'nači Bože,sila smo,vraćamo se na staze stare slave. :kafa: :kafa: :kafa:
Keep walking.

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 27 sep 2014, 20:49

voliosamzvijezdu je napisao/la:ova nasa trenutna barca me podsjeca na onu od prije 3,4 god. ono kad neko prodje sa 1:0 ili 2:0 protiv nas(u ovom slucaju Apoel) onda sledeca musterija za vikend dobije od 4-6 komada i to redovno... :tokralju: :tokralju: al ljudi da nismo gola primili :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
eto nastavlja se tradicija od 4-6 komada,granado granado nisi ti kriva,kriva vam malaga,neko je ovo morao platiti... :rol: :rol: :rol:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 27 sep 2014, 20:53

voliosamzvijezdu je napisao/la:ova nasa trenutna barca me podsjeca na onu od prije 3,4 god. ono kad neko prodje sa 1:0 ili 2:0 protiv nas(u ovom slucaju Apoel) onda sledeca musterija za vikend dobije od 4-6 komada i to redovno... :tokralju: :tokralju: al ljudi da nismo gola primili :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
mozda te po rez. podsjeca, po igri nije ni blizu ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 27 sep 2014, 21:02

miki_92 je napisao/la:
mozda te po rez. podsjeca, po igri nije ni blizu ;)
normalno da nije ni blizu jer je se protiv danasnje barce i one pocetne pepove totalno drugacije takticki igra , protiv ove barce se brani sa 11 igraca i napada sa 3 , a protiv one se branilo sa 5-6 i napadalo sa 5-6 , nema prostora kao sto je nekad bilo , ni blizu . A i da ima prostora sumnjam da bi vidili onoliki broj savrseno izvedenih duplih pasova , i dalje se fino igra al dosta direktnije i ima ubacaja za razliku od te pepove barce .
Al jos je rano da ista poredimo , mene najvise raduje sto se Rakitic savrseno uklopio i time ubio suplju pricu da samo igraci iz La Masie mogu biti graditelji igre , i naravno sve ove utakmice bez primljenog gola .
Lijepo to sve izgleda , PSG je tuzan ovih par utakmica sto sam upratio , ne bi nam trebao biti veci problem .

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 27 sep 2014, 21:20

Vandelanoite je napisao/la:NAJBOLJI SVIH VREMENA!!!!!
bez dileme :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 sep 2014, 22:14

Odlična pobjeda danas radi ponovnog dizanja samopouzdanja. Bili smo pod malim grčem u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu igra je bila puno bolja i dobar nagovještaj za PSG. Robocop bez greške :kafa:
Rano je još za usporedbu Lucha i Pepa. Prošle godine je i Tata pa i ranije i Tito odlično startali, ali kad je trebalo najviše zapeti na kraju sezone tu su bili donji obojica (mada Titi se nema puno zamjerati zbog bolesti). Lucho će tek morati da se dokaže prvo u El classicu pa tek onda u drugom dijelu sezone u kojem je svaka tekma biti ili ne biti. Protiv Malage je viđeno jedno očajne izdanje, gdje nismo imali konkretan odgovor. To je dokaz da Lucho ima još da radi i ja se nadam da ćemo s njim uspjeti napraviti dobre rezultate. Vamos Lucho :opaopa:
Mes Que Un Club

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 sep 2014, 23:49

Ja mislim da trebaju prestat ta poredjenja sa Guardiolinom Barcom jer ono sto smo gledali je neponovljivo.

slika

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 28 sep 2014, 00:05

Jasno se vidi da imaju odlican odnos na terenu i van njega.

Ocito mu Messi dosta toga sugerise i uci ga kako talenat istaknuti i biti bolji igrac.Jos malo da poradi na manjku peljanja lopte u nekim situacijama bit ce najvece Barcino pojacanje Neymar ;)

Za sada igra odlicno , u sansama je , trazi loptu i ima dobar finishing.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 sep 2014, 00:06

Ovaj nece fulati Munirove zicere

[youtube][/youtube]

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 28 sep 2014, 00:13

Suarez je najbolji napadac na Svijetu , Barca ce biti za 30% jaca u napadu sa njegovom optimalnom formom.

Stroj od igraca , sve na terenu je u stanju izvesti.Moja predikcija je da ce preuzeti veliki dio slobodnih udaraca iz kojih se moze ugroziti go.Napad sa Messijem koji pokazuje neku novu dimeniju , igru gdje je playmaker i igrac iz drugog plana , definitivno uloga koja mu lezi kao i svaka druga .Ispred sebe ce imati dva igraca kojima ne treba puno prostora da zabiju.Barca ima nevjerovatan potencijal u napadu , za ovu igru bolji igraci ne postoje.Enrique ima sve uslove da gazi sve pred sobom :cool:

Samo tu fali jedan Puyol i vrhunske partije najveceg artiste ikada.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 sep 2014, 00:20

Rajaz je napisao/la:Alves kloc, Munir brani njegovu stranu skroz do Brava :o
Jos da ovi pogadjaju sta im Messi servira im'o bi po 5 asistencija svaku utakmicu
Ne znam sta ste se toliko navalali na Alvesa kad je on jos uvijek 5x bolji od klocova Montoe i Bartre. Bar je korisniji. Vidjeo si asistencije a i samu igru. Dobar je Dani, ali Matija je 10-ka.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 28 sep 2014, 00:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 sep 2014, 00:23

Bassha je napisao/la:Neznam jeste li svjesni da mi 6 tekmi nismo primili gola
Bravo :tokralju: :tokralju:
Doso novrmalan čovo Matija a otišo majmun s gola i sve se poslozilo. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 sep 2014, 00:26

Raketa je najbolje pojačanje Barce ove sezone. :cool:

Frajer je znači 'ćaba, Fabregas jest možda bolji igrač od njega, al' što je Hrvat za razliku od Španca leg'o Barci, uff...lik ubija, naprijed, nazad, nebitno gdje... imao je sinoć ja mislim 20 oduzetih lopti. :mrgreen:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 sep 2014, 00:30

Raketa 18 miliona eura :mrgreen: :mrgreen:

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 28 sep 2014, 00:30

Samo da napomenem. Alves je ODLICAN veceras bio. TACKA :cool: :cool:
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 28 sep 2014, 00:31

MrHc je napisao/la:Samo da napomenem. Alves je ODLICAN veceras bio. TACKA :cool: :cool:
I ćorava koka zrno ubode..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 sep 2014, 00:36

mandraX je napisao/la:Raketa je najbolje pojačanje Barce ove sezone. :cool:

Frajer je znači 'ćaba, Fabregas jest možda bolji igrač od njega, al' što je Hrvat za razliku od Španca leg'o Barci, uff...lik ubija, naprijed, nazad, nebitno gdje... imao je sinoć ja mislim 20 oduzetih lopti. :mrgreen:
Raketa radi na terenu sve ono što Cesc nije radio :!: to jeste šljaka ko mazga u oba pravca :thumbup: :tokralju: što je pomalo i žalosno jer je španac ipak bolji igrac i doveden da postane jedan od nosioca igre.
Neznalice ce uvijek gledati samo asistencije i statistiku- zato i jesu neznalice fudbalske :cool:
jednostavno brak između Cesca i Barce nije išao, a pokušavalo se tri godine :P

18 miliona za Rakitića je najveća krađa ovogodišnjeg prelaznog roka :kafa: ako ništa, barem jedan transfer smo uboli ko rijetko kad :clap:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Romariooo i 1 gost.