johnnyHZ je napisao/la:gringo2 je napisao/la:Svakako da netreba praviti nemir oko reprezentacije ali nije ni Susicevo maslo za ramazana...
Gdje je bio do sad , sta je uradio za nas , odkud on odjednom , kad na ova pitanja bude postojao valjan odgovor pocecu postovati Susica...
a sta je to kapelo napravio za engleze?????
sta je napravio trapatoni za irce????
sta je napravio ....itd itd.......
jel tebi jasno da on radi za platu od 5000.....a kako neko ovdje napisa....trener slicnih kvaliteta preuzima Izrael za 400 000 mjesecno.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bio u ratu tamo gdje je bio i ostali svijet koji nije bio u Bosni......uradio za Bosnu dosta toga sto je mogao svojim imenom,ali on nije TV ZVIJEZDA kao neki Bivsi igraci da na tv-u kupuje jeftine Bosnske glave kojima je dovoljno rci JA VOLIm bosnu na tv-u i ovaj misli da je TITO........e pa Pape nije cirkus niti to moze biti.........
otkud on pitas?? ...A KO JE TO TREBAO ???? hocete fudbalske asove u repki...dodje NAJVECI ......nevalja......
a ako pod ovo URADIO ZA NEAS....smatras majmunisanje po tv-u ili mozda dernecenje prije tekmi sa savezom kojeg kasnije pljujes....ili mozda mislis na PARE(nije lud poslati u Bosnu pare,jer zna se kako i gdje zavrse) ....ko je lud Bosanskoj mafiji dati lovu???
Odakle je Kapelo?Mozda iz Liverpula
Mozda je Trapatoni iz Dablina..
Sta je trebao? Pa trebao je puno vise nego sto je on ucinio odnosno nije nista ni ucinio...
Da mozda nije progurao kojeg naseg igraca u klub koji je vodio ili klub sa kojim ima dobre odnose?
Da nije mozda dosao na onu utakmicu za spas Bh fudbala?
Nemogu vjerovat kao vas 2-1 protiv Gane zacaralo,jadan smo mi narod kad je tako,zato nas i pokolju svakih 50 godina i opet ce,nemozes naci omladinca i omladinku da joj na mobitelu nije CECA,Karlevusa,Brena i dokazana kompanija za zaglupljivanje koja dolazi preko Drine a od pokolja nije proslo 10 god...
Ja tu emisiju Miminu nisam ni pogleda nego sam ovdje na forumu od vas skontao,Mimo siguran sam nije radio protiv Bosne u to sam presiguran i mislim da ne zasluzuje blacenje,ako iko ustaje i borise protiv ove bagre nacionalisticke to je on(na svoj nacin a to je medij)...
I to sto se spominje dosao strucnjak za 5000 KM tog se ja i bojim bracho,svi dobro znamo da taj covjek nije htio cuti za Bosnu niti za sta Bosansko i sad odjednom on hoce das bude selektor,to mi nije cista posla (daj boze da se varam ali.......).Da nebude prodaje na veliko i malo kao i do sada...
Da se ne misli da ja mrzim nasu repku recicu ovo zivot mi se sastoji od iscekivanja utakmica nase repke...toliko za sada...