FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moto ove nase odbrane je: "ne mozete vi dat koliko mi mozemo primit" 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Po meni sve je izgledalo odlicno do one situacije kada se Antolovic poceo dearati na Turkovica kada je isti izbio loptu u korner...
Tada se uvukla nervoza u nase redove sto su igraci Zvijezde znali iskoristiti i postici golove. Cak mislim da odbrana nije toliko i da je glavni problem Antolovic koji svojim potezima unosi nemir medju igrace u zadnjoj liniji.
PS: Takodjer se nadam da ce Adzem nauciti citati utakmicu i znati kada je potrebno izvrsiti neku izmjenu. Bucan danas jedva stoji na nogama, a ona u igri drzi do samog kraja na terenu.
PPS: Iz ove utakmice se moraju izvuci pouke, jer sa ovakvim pristupom crno nam se pise u Srijedu protiv Sirokog.
Tada se uvukla nervoza u nase redove sto su igraci Zvijezde znali iskoristiti i postici golove. Cak mislim da odbrana nije toliko i da je glavni problem Antolovic koji svojim potezima unosi nemir medju igrace u zadnjoj liniji.
PS: Takodjer se nadam da ce Adzem nauciti citati utakmicu i znati kada je potrebno izvrsiti neku izmjenu. Bucan danas jedva stoji na nogama, a ona u igri drzi do samog kraja na terenu.

PPS: Iz ove utakmice se moraju izvuci pouke, jer sa ovakvim pristupom crno nam se pise u Srijedu protiv Sirokog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
napad dobija utakmice a odbrana prvenstva... jako lose je bilo ovo... sreca bajic raspolozen
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hahaha kakva tekma..ko nije bio za*ebo se..Ja sam uzivao u tekmi i volim ovakve šok zavrsnice,jer sam znao da cemo ga zabit i uzeti tekmu(baja jos jedan na kraju zabi pa ljepse izgleda)..Pobjeda vrijedna vise od 3 boda.Igraci su vec glavama bili u Širokom jer su ovdje ssvi vec uppisali pobjedu(a takve utakmice najteze odigrati)..šta reci,odigrali smo BEZ DVA NAJBOLJA IGRACA,Tomo bi ovo poslozio u sredini a Stana unio sigurnost po desnoj strani..Baja majstore,samo nastavi rešetati,Nedo hvala za onu trku i pozrtvovanost,Sejo ko da je na spidu bio leti po desnoj strani(u nekoliko akcija pokazao sta je iskustvo i kako se cuva lopta u nogama),Varea velemajstor..Najlosiji po meni Zeljkoviv i Antolovic(sa prvim nez sta se desava prosle godine najstandarniji igrac i konstantan,sad nez fkt sta se desava..Marjan nazalost prima go kod kornera gdje on treba ubiti sve u petercu ko krene na loptu,amaterski se postavio..)
Nez idemo dalje,pobjedu piši..
Sad nas cekaju dvije najteze utakmice polusezone i obje smo gosti...ovdje ce se dosta stvari lomiti kako psihicko stanje ekipe tako i fizicko..
Nadam se kad budemo kompletni da cemo bolje stajati na terenu u ovim tekmama..Idemo se u Široki nadigravati pa sta bude..a o BL poslije..
Lijepo je danas bilo u dolini(vrijeme ekstra,posjeta ok,navijanje solida)..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nez idemo dalje,pobjedu piši..
Sad nas cekaju dvije najteze utakmice polusezone i obje smo gosti...ovdje ce se dosta stvari lomiti kako psihicko stanje ekipe tako i fizicko..
Nadam se kad budemo kompletni da cemo bolje stajati na terenu u ovim tekmama..Idemo se u Široki nadigravati pa sta bude..a o BL poslije..
Lijepo je danas bilo u dolini(vrijeme ekstra,posjeta ok,navijanje solida)..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Najefikasniji zdra'oVirtu4l je napisao/la:Najefikasniji tim lige

I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
nisam gledao utakmicu(total tv) može li neko dati objektivan komentar na igru Zvijezde?
danas je najviše falio stanić. sa njim na desnom beku ne primamo barem onaj drugi gol, a zabijamo barem još jedan iz svih onih situacija koje je zeljković imao i upropastio na desnoj strani u drugom poluvremenu. ono što je najbitnije je da svejedno nekako pobjeđujemo, petu tekmu za redom.
ja bih definitivno pokušao sa kosorićem i enisom na stoperima.
ja bih definitivno pokušao sa kosorićem i enisom na stoperima.
- ultrassa1921
- Kontakt:
stvarno smo jaki u napadu,dajemo mi golove,ali koliko nam je odbrana losa,nevjerovatno,samo u prvom kolu nismo primili go(racunajuci PL)
Manijaci Zeljini
-
- Kontakt:
vrlo dobar meč i postavka trenera. Stojanov je odličan, a Doljančić euro gol iz slobodnog udarcazmaj348 je napisao/la:nisam gledao utakmicu(total tv) može li neko dati objektivan komentar na igru Zvijezde?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jebote zivot, gledam ovaj derbi Zrinjski vs Velez, pa taj derbi je deset puta fizicki zahtijevniji i napetini od ovog naseg gdje oba tima idu na 0:0.
Ja ne znam da li je moguce da BHT ubrza prenos?
Ja ne znam da li je moguce da BHT ubrza prenos?
Došli da se nadigravaju, za razliku od većine ostalih ekipa, dobro iznose loptu u kontrama i polukontrama, nema petljanja i carinjenja lopte, zato smo gledali najljepšu utakmicu ove sezone.zmaj348 je napisao/la:nisam gledao utakmicu(total tv) može li neko dati objektivan komentar na igru Zvijezde?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nikad gluplja utakmica a vise golova,da nisam bio mislio bih da sam nesto propustio.Akcija kod 2-0 vrhunska!
Idemo dalje...
Idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
hvala majstore,sretno u nastavku prvenstva..fedeltafrotta je napisao/la:vrlo dobar meč i postavka trenera. Stojanov je odličan, a Doljančić euro gol iz slobodnog udarcazmaj348 je napisao/la:nisam gledao utakmicu(total tv) može li neko dati objektivan komentar na igru Zvijezde?
naš derbi jedno deceniju unazad sabotira prevelik strah igrača i jednih i drugih od poraza. a razlog tome je što je to pravi gradski derbi, a ne derbi po nacionalnoj osnovi. zrinjski - velež je utakmica dva grada koji su jedan do drugog, a vode se kao jedan. nažalost, to je nama dejton dao.
ma možda nas to i ukopa,možda bi nekada trebali odigrati i taj bunker ali ja iskreno volim što idemo na nadigravanje pa po cijenu ispadanja..Virtu4l je napisao/la:Došli da se nadigravaju, za razliku od većine ostalih ekipa, dobro iznose loptu u kontrama i polukontrama, nema petljanja i carinjenja lopte, zato smo gledali najljepšu utakmicu ove sezone.zmaj348 je napisao/la:nisam gledao utakmicu(total tv) može li neko dati objektivan komentar na igru Zvijezde?
Vala baš...bistrikboy je napisao/la:Nikad gluplja utakmica a vise golova,da nisam bio mislio bih da sam nesto propustio.Akcija kod 2-0 vrhunska!
Idemo dalje...
DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
Po meni Bogdanovic kako je usao doslo je do poremecaja u odbrani..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma on i Kosoric su za nijasnu kao kombinacija losiji od kombinacije Kosoric-Zeljkovic uz to dodas Antolovica koji je skroz nesiguran i havarija bude prava ali dobro je dok se pobjeđuje...corleone87 je napisao/la:Po meni Bogdanovic kako je usao doslo je do poremecaja u odbrani..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.