FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kakvu cemo euforiju napraviti ako dobijemo dole, pa pobjede protiv travnika i slavije onda, bit cemo opet prvaci svemira
vraca mi se polahko neki optimizam za pobjedu dole, SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA...

1946
Sutra je prilika igracima da pokazu imaju li karaktera ili ne.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- franklampard8
- Kontakt:
Aragon je napisao/la:Sutra je prilika igracima da pokazu imaju li karaktera ili ne.
1946
Olimpik napuni Travnik a Drina pobjedila Celik u gostima, gdje mi bodove prosipamo 
Ti si opet šampion !
Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Zastone je napisao/la:Sabinho je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Ti si opet šampion !
bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Pa bolan, postali ste kujice hercegovaca. Na Grbavicu dodju kao u zabavni park i odnesu poklone
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Nemoj ko na šugavici Allaha ti da osvjetlatebojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 27 sep 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Zastone je napisao/la:Sabinho je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Gledam ovog Muminovica i Scepanovica kod nas realno kao i ostali popljuvani u Zrinjskom ko sat igraju. Gledam i komsije iz nicega realno oni daju 5 golova nikakve igre nista al ljudi na vrhu.
Ne znam mozda nas i hebe neki mentalitet da smo mi neki veliki klub al realno imamo licno mi neki problem kao klub.
Sad i taj Benko pola godine ce cekati ko Bilbija i kad bude mogao igrati i on ce prnuti u fenjer. Nikako mi nije jasno zasto neko ne snosi odgovornost i u upravi .Nisu samo ni igraci krivi,kriv je onaj ko ga dovede pogotovo ako zna da tek za pola godine moze igrati.
Ne znam mozda nas i hebe neki mentalitet da smo mi neki veliki klub al realno imamo licno mi neki problem kao klub.
Sad i taj Benko pola godine ce cekati ko Bilbija i kad bude mogao igrati i on ce prnuti u fenjer. Nikako mi nije jasno zasto neko ne snosi odgovornost i u upravi .Nisu samo ni igraci krivi,kriv je onaj ko ga dovede pogotovo ako zna da tek za pola godine moze igrati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
psiha i prevelika ocekivanja naš su najveci problem ,odnosno prebrzo peavimo euforiju a jos brze padamo u letargiju .bitno je sutra ne izgubiti i sve ce lakse biti ,KOD MOSTARA SELO MALO LIŠTICA SE VAZDA ZVALOxbox je napisao/la:Gledam ovog Muminovica i Scepanovica kod nas realno kao i ostali popljuvani u Zrinjskom ko sat igraju. Gledam i komsije iz nicega realno oni daju 5 golova nikakve igre nista al ljudi na vrhu.
- franklampard8
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Nemoj ko na šugavici Allaha ti da osvjetlatebojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.ovaj vaš obraz
1946
Sadašnja Uprava je dovela Tana,investicije,došli najbolji igrači koji su ikad igrali u Sarajevu od 1992.i ti kriviš Upravu ?xbox je napisao/la:Gledam ovog Muminovica i Scepanovica kod nas realno kao i ostali popljuvani u Zrinjskom ko sat igraju. Gledam i komsije iz nicega realno oni daju 5 golova nikakve igre nista al ljudi na vrhu.
- franklampard8
- Kontakt:
Svakakvih ljudi moj Momire.momirpeh je napisao/la:Sadašnja Uprava je dovela Tana,investicije,došli najbolji igrači koji su ikad igrali u Sarajevu od 1992.i ti kriviš Upravu ?xbox je napisao/la:Gledam ovog Muminovica i Scepanovica kod nas realno kao i ostali popljuvani u Zrinjskom ko sat igraju. Gledam i komsije iz nicega realno oni daju 5 golova nikakve igre nista al ljudi na vrhu.
1946
Sta je sa Benkom? Pa do sad bi u Siriji dobio pravo nastupa.
cobefks je napisao/la:Sta je sa Benkom? Pa do sad bi u Siriji dobio pravo nastupa.