Ma kakav otkaz...
Ja sam uvjeren da će mu vlasnici dati ovu sezonu do kraja, bez obzira na loše rezultate. Sjetite se samo kakva je frka bila i koliko se čekao i tražio novi trener prije Brendana. Mislim da to vlasnici ne žele raditi u toku same sezone i da će to sačekati ljeto. Jedino, opet kažem možda, ako baš zaglavi kao što je Hodgson, ali ne mogu u tako nešto povjerovati...kada već pominjem ovog matorca, zaista ne znam kako ga nije stid doći na utakmicu Liverpoola, a odgovoran je za povredu našeg najboljeg napadača...
Siguran sam da će i bolji rezultati doći povratkom Daniela, ali koliko dobri, ehhh to je teško prognozirati, jer smo preloši u defanzivi.
Ja zaista ne znam koji je amater zadužen za taj segment u našoj igri (ako ga uopće i imamo), ali ovo što igrači prikazuju, nakon odlaska Clarka, je baš sramotno i neprihvatljivo za nivo kluba kakav je Liverpool
Današnja utakmica je samo nastavak gluposti koju iskazujemo u defanzivi...ok, gol Jagielke jeste odličan, ali gdje su bili naši igrači da uopšte uđu u blok tom šutu...pa nigdje niti jednog, jer su se svi zbili u našem kaznenom prostoru ne razmišljajući uopšte da bi protivnik mogao šutati van tog kaznenog prostora-tako amaterski