KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
kvota na bosnu protiv fmpa 6.00
hajmooo momci uzeti to da i ja imam neke koristi od ove jadne bosne
hajmooo momci uzeti to da i ja imam neke koristi od ove jadne bosne
Tanke su nam bogami šanse protiv FMP-a.
Unistice nas njihovi brzi playmakeri Covic i Protic, pa onda ove sezone odlicni Jeremic, a pogotovo centri - Raduljica koji je vec evropska klasa i Samardzinski, kao i sjajni mladi Musli, ali ajde da se nadamo....i oni su ipak pre pre premlada ekipa, a mlade ekipe su sklone oscilacijama....... Mislim da su Rakocevic i Kojadinovic jedini igraci koji bi, ukoliko bi se razigrali, mogli donijeti neku prevagu, ili ako nas nenormalno krene sut za trojku. Bojim se da ce Zarko biti i previse opterecen s obzirom na izostanak Hajrica, a Bajic (iako sasvim solidan protiv Zadra u prvom poluvremenu, no treba imati u vidu da je zadar igrao bez pravih centara) je svakako prangija od koje nece biti vece koristi, osim sto ce ispucati faulove......sve u svemu, bojim se da cemo morati ganjati tu pobjedu nad Zvezdom, jer Partizana ne mozemo dobiti, to je mislim i malom djetetu jasno...

ma ej bice to prijateljski mec, kad moze hemofarm dati heliosu vala moze nama FMP a a zna se ko je u FMP glavnidnalydal je napisao/la:Tanke su nam bogami šanse protiv FMP-a.Unistice nas njihovi brzi playmakeri Covic i Protic, pa onda ove sezone odlicni Jeremic, j..

ako je jeremic odlican onda bi fmp bio punoo bolje plasiran nego sto je...jeremic ima itekakvih problema sa disciplinom(jedno vrijeme proveo van ekipe totalno).....solidan jeste, cini mi se na prosjeku od 10-11 poena.....ali tip igraca koji kada ga krene sve ce da stavi, a kada stane tesko ide...mana mu je sto brzo faule pravi...dnalydal je napisao/la:Tanke su nam bogami šanse protiv FMP-a.Unistice nas njihovi brzi playmakeri Covic i Protic, pa onda ove sezone odlicni Jeremic, a pogotovo centri - Raduljica koji je vec evropska klasa i Samardzinski, kao i sjajni mladi Musli, ali ajde da se nadamo....i oni su ipak pre pre premlada ekipa, a mlade ekipe su sklone oscilacijama....... Mislim da su Rakocevic i Kojadinovic jedini igraci koji bi, ukoliko bi se razigrali, mogli donijeti neku prevagu, ili ako nas nenormalno krene sut za trojku. Bojim se da ce Zarko biti i previse opterecen s obzirom na izostanak Hajrica, a Bajic (iako sasvim solidan protiv Zadra u prvom poluvremenu, no treba imati u vidu da je zadar igrao bez pravih centara) je svakako prangija od koje nece biti vece koristi, osim sto ce ispucati faulove......sve u svemu, bojim se da cemo morati ganjati tu pobjedu nad Zvezdom, jer Partizana ne mozemo dobiti, to je mislim i malom djetetu jasno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne mislim baš da su rezultati fmp-a ove sezone mjerilo stvarnog kvaliteta, a posebno potencijala te ekipe. Oni jednostavno igraju sa svojim igracima i sezonu ili dvije zrtvuju rezultat (koji na kraju opet bude pristojan) da bi stvorili igrace i nazalost ih kasnije prodali, jer tako stvari u evropskoj kosarci jednostavno funkcionisu. Da su finansijski mocniji i da mogu duze zadrzati tim na okupu, siguran sam da bi u periodu od 5 godina mogli biti i prvaci evrope i ne mislim uopste da pretjerujem kada to kazem. Upravo taj Jeremic koji je 88. godiste je jedan od najstarijih u ekipi, sto mislim dovoljno govori. Gledao sam Jeremica nekoliko puta uzivo i zaista je tako kako si rekao. Jednostavno ne mozes a da ne budes odusevljen njegovim potencijalom, što u zadnjih nekoliko kola zaista pokazuje i uz Raduljicu je najkonstantniji igrac, ali stoji i ta druga strana koju si naveo...valjda rijesi te stvari u svojoj glavi, jer zaista mislim da je bez problema igrac za euroligu...u protivnom, zavrsice kao sto je nekoc zavrsio Mladen Sekularac, za kojeg ne znam ni gdje sada igra i igra li uopste, a bio je talenat nad svim talentima....neno#4 je napisao/la:ako je jeremic odlican onda bi fmp bio punoo bolje plasiran nego sto je...jeremic ima itekakvih problema sa disciplinom(jedno vrijeme proveo van ekipe totalno).....solidan jeste, cini mi se na prosjeku od 10-11 poena.....ali tip igraca koji kada ga krene sve ce da stavi, a kada stane tesko ide...mana mu je sto brzo faule pravi...dnalydal je napisao/la:Tanke su nam bogami šanse protiv FMP-a.Unistice nas njihovi brzi playmakeri Covic i Protic, pa onda ove sezone odlicni Jeremic, a pogotovo centri - Raduljica koji je vec evropska klasa i Samardzinski, kao i sjajni mladi Musli, ali ajde da se nadamo....i oni su ipak pre pre premlada ekipa, a mlade ekipe su sklone oscilacijama....... Mislim da su Rakocevic i Kojadinovic jedini igraci koji bi, ukoliko bi se razigrali, mogli donijeti neku prevagu, ili ako nas nenormalno krene sut za trojku. Bojim se da ce Zarko biti i previse opterecen s obzirom na izostanak Hajrica, a Bajic (iako sasvim solidan protiv Zadra u prvom poluvremenu, no treba imati u vidu da je zadar igrao bez pravih centara) je svakako prangija od koje nece biti vece koristi, osim sto ce ispucati faulove......sve u svemu, bojim se da cemo morati ganjati tu pobjedu nad Zvezdom, jer Partizana ne mozemo dobiti, to je mislim i malom djetetu jasno...
Tesko da ista mozemo protiv FMP.ea nismo mi Siroki pa da iznenadimo na gostovanjima 
Nadam se da cemo biti predzadnji do kraja...divno je bilo gledati one utakmice Bosne u Skenderiji sa Albom i diviti se Wiliamsu, Griru koji je uvijek dizao publiku na noge svojim zakucavanjem, Bailiyu igracina...al danas imamo pad letvi i veoma slabu ekipu koja ne moze ce bude ni u sredini sto je do skoro bio standard za Bosnu...zalosno...nadam se da ce doci bolji dani za Bosnu aBd

Nadam se da cemo biti predzadnji do kraja...divno je bilo gledati one utakmice Bosne u Skenderiji sa Albom i diviti se Wiliamsu, Griru koji je uvijek dizao publiku na noge svojim zakucavanjem, Bailiyu igracina...al danas imamo pad letvi i veoma slabu ekipu koja ne moze ce bude ni u sredini sto je do skoro bio standard za Bosnu...zalosno...nadam se da ce doci bolji dani za Bosnu aBd

mB!
prva cetvrtina u Beogradu,FMP vodi 23:13
Zadnja izmjena: k_c, dana/u 12 mar 2010, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
23:20 za FMP
26:25
-
- Kontakt:
http://195.56.77.210/1024eng/enter.phtml?szkod=adr_162k_c je napisao/la:26:25
evo live text, da ne moras kucati
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Vodi Bosna, 2 RAZLIKE,EXTRA
Vodi Bosna 36:31
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vodi bosna 7 razlike extraaaaaa
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 12 mar 2010, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
jbt koda vode 30 razlike
po svemu sudeci odigrali smo strasno poluvrijeme........trica nas ide, ali ono sto je vrlo cudno,a to je 15 faula fmpa a nasih 7

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Prvo poluvrijeme smo odigrali odlicno,samo da ovako nastavimo...FMP nas ubi u skoku,nadam se da cemo se tu popraviti ..Evo ga 41:32 za Bosnu
Zadnja izmjena: k_c, dana/u 12 mar 2010, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Vodi Bosna 10 razlike,44:34Emir_ZENICA je napisao/la:Vodi Bosna,samo naprijed
Je li ja ovo dobro ne vidim ili je Muha upravo "ukrao" dvije lopte. 
10 razlike, kraj treceg perioda.
53:63

10 razlike, kraj treceg perioda.
53:63
bravo momci, samo nastavite, aaa pobjeda blizu
!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.