email22 je napisao/la:Garfield je napisao/la:Vidim svašta se piše na forumu, moram ovo ponovo napisat.
1. Svi smo zajedno željeli da Nurdo napusti Zvijezdu, na kraju ispade da će nas upravo on zadržat u PL.
2. Segrta je doveo Fadil, koji se vraća u Zvijezdu.
3. Segrt je u dogovoru sa Fadilom odlučio ostat do kraja sezone, gdje će na polusezoni doći 6 "zvučnih" imena većinom iz Njemačke.
4. Već par dana Segrt i Fadil peču zajedno rakiju, pa ako neko zna tačnu lokaciju neka javi...

vjeruj da nijedno od ovog sto si napiso nije tacno, osim mozda zadnjeg u to necu da ulazim

otidji jarane nekad na trening kao sto gore neko napisa popricaj s ljudima, informisite se ako ste vec tolko navijaci Zvijezde nemoj te samo sjedit i cekat priliku kako ce te koga oblatit na forumu...ovaj forum mozda neko i prati al vjeruj da ga niko ne uzima za ozbiljno ni 1%
Da ti kažem iskreno rijetko gledam treninge, a u klubu sam svakodnevno. Tako da znam šta govorim i koliko su tačne moje informacije. Segrt ne krije da ga je Fadil doveo i da ima neke svoje "talente" koji će baš kao i on za "male" pare doći u klub.
Gosp. Nurdo nakon boda protiv Olimpica pokušava na sve načine dobit "kredit" kod izvršnog odbora NSBIH što je i uspio.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"