Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma fuuuuj
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neverovatno...
Hahaha a ja golcine jebote
Kad nece onda nece **** ti nebo zar da nam jagielka da ovakav gol u picku materinu nek ide sve
Kad ti stoper uvali ovakvu golcinu nemas sta kome prigovoriti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Tacno..Toxicity je napisao/la:Kad ti stoper uvali ovakvu golcinu nemas sta kome prigovoriti...
Ne znam sto se odmah traze krivci, svi su dobro odigrali utakmicu, odbrana je bila cvrsta a ovo je pogodak koji se daje jednom u karijeri.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- BeyKopites
- Kontakt:
E yebem ti nesreću mrtvu, likovi nisu 3 puta u okvir gola šutali i sad da daju ovakav gol.
Pu yebo te ovo

Pu yebo te ovo

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nisu sutirali kako treba citavu utakmnicu i onda ovakav gol dadnu. Fuj. I jos igraju sa igracem vise i ako je trebao dobiti 2X crveni karton. Mada, sami smo si krivi. Mogli smo im 5 komada dati a na kraju jedva jedan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da je Ballo zabio onaj zicer ova Jagielkina bomba ne bi bila problem.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
U velikoj smo banani cim ovakav Everton nismo uspjeli pobijediti.
Zaista ocajan start sezone.
Moje misljenje je da je Balotelli promasio pobjedu nakon sjajnog prodora Sterlinga i one precke. ONO JE GRIJEH MASIT!
Zaista ocajan start sezone.
Moje misljenje je da je Balotelli promasio pobjedu nakon sjajnog prodora Sterlinga i one precke. ONO JE GRIJEH MASIT!
ZZ
IanRush je napisao/la:Moj rodgersu kako je tteebe suarez izvlacio prosle sezone inace ti veze s vezom nemaas jbo te i markovic i lambert i hljeb i nebo i ponebblje sve ti yeebem u picku odlazi dajte nam dzenana uscuplica

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa ne mogu da vjerujem
Ludogorets,Middlesbrough i sad Everton sve golovi u nadoknadi 

Liverpool i Everton,obje ekipe lakše primaju nego daju
očekivan rezultat.

očekivan rezultat.
Naravno da imaš kome prigovoriti, nakon datog gola čim dođu do protivničkog šesnaesterca stanu se dodavati u 5 metara i trošiti vrijeme, niko ni da pogleda da napravi neku kombinaciju za drugi gol i onda mirno privesti kraju.Toxicity je napisao/la:Kad ti stoper uvali ovakvu golcinu nemas sta kome prigovoriti...
Ako je ovo bila taktika čekanja na neki kontranapad poserem im se u usta sa taktikom.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo nam je jedan ovakav trebao na temi.De banuj se sam.IanRush je napisao/la:Moj rodgersu kako je tteebe suarez izvlacio prosle sezone inace ti veze s vezom nemaas jbo te i markovic i lambert i hljeb i nebo i ponebblje sve ti yeebem u picku odlazi dajte nam dzenana uscuplica
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Daj banuj ga Monoloze

Belmine, jesil to ti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.