FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prijenos na Areni, znači biće linkova 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
Volim te Željo ! Lijepo vrijeme, dobri rezultati, dobar termin, ispod 5 hiljada
Volim te Željo ! Lijepo vrijeme, dobri rezultati, dobar termin, ispod 5 hiljada

Željeznicar za život cijeli !
vrijeme, termin, sve idealno, nas ljoŽe konacno proradio, vrlo vazna utakmica za nas, odlicno igramo zadnjih par utakmica, stavrno ne vidim razlog da nas ne bdue bar 4-5 milja
Poslije ove danasnje slijedi serija teskih utakmica i tu ce se vidjeti imamo li snage za nesto vise.bistrikboy je napisao/la:Danas se sa pobjedom ukljucujemo u borbu za titulu.Iskreno iznenađen sam![]()
Obraduj nas svetinjo nasa!
Po meni, za to bi morali pobjediti i Borac i Velež, sa konama ostati neporaženi te pobjediti sve ostale do kraja polusezone, kako bi vratili neke izgubljene bodove (Zrinjski, Slavija) te imali zalihe za težak raspored kasnije. Liga nam je amaterska tj. više od pola lige ne može nikom boda uzeti a kamoli pobjediti nekoga iz vrha. Prema tome, ko misli titulu osvojiti mora pobjediti sve ispod prvih šest ekipa s´ tim da, u najgorem slučaju, ostane neporažen u mečevima sa konkurenciom.bistrikboy je napisao/la:Danas se sa pobjedom ukljucujemo u borbu za titulu.Iskreno iznenađen sam

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
nadam se pobjedi danas. HAJMO ZELJKANEEE

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma samo odrzati prikljucak do zime,a onda lagano...Adviser je napisao/la:Po meni, za to bi morali pobjediti i Borac i Velež, sa konama ostati neporaženi te pobjediti sve ostale do kraja polusezone, kako bi vratili neke izgubljene bodove (Zrinjski, Slavija) te imali zalihe za težak raspored kasnije. Liga nam je amaterska tj. više od pola lige ne može nikom boda uzeti a kamoli pobjediti nekoga iz vrha. Prema tome, ko misli titulu osvojiti mora pobjediti sve ispod prvih šest ekipa s´ tim da, u najgorem slučaju, ostane neporažen u mečevima sa konkurenciom.bistrikboy je napisao/la:Danas se sa pobjedom ukljucujemo u borbu za titulu.Iskreno iznenađen sam
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Lijepo je što smo oprezni, ali Zvijezda nikad slabija, poprilično desetkovani dolaze u dolinu, očekujem minimalno tri komada.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li može neko u kratkim crtama šta se dešavalo prošle sedmice? Sad idem sa maturalne jbg pa me zanima.
Btw drago mi je zbog Nede, naše dijete.
Btw drago mi je zbog Nede, naše dijete.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
moze li netko postaviti link za tekmu ako ne ovde moze i na pp
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Moja prognoza za danasnju ako Bog da novu pobjedu. Malo cudna prognoza, ali vazno je pobijediti. Rezultat bi mogao biti 3:2, Varea dvostruki strijelac i njegov drugi gol da bude pobjedonosni. Moglo bi biti 1:0, pa 1:1, 2:1, 2:2, i na kraju 3:2 za Zelju. Nadam se da Siroki i Sarajevo podijele bodove, a Velez pobijedi Zrinjski. Sretno Zelji danas!
- fanatic1991
- Kontakt:
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Ima jarane na Areni evo pocinje, pred 100 gledalacafanatic1991 je napisao/la:Oce biti prenos?
- fanatic1991
- Kontakt:
Željezničar: Antolović, Kvesić, Kosorić, Memija, Bučan, Bajić, Turković, Varea, Sadiković, Zeljković, Hasanović.
Stream,
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
Stream,
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 27 sep 2014, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema 200 navijača boga ti tko je to kad se divlja neće niko da rizikuje glavu radi utakmice gdje su ljudi nazovi navijači sjebat sve i zapalit i da mi dolazimo punimo kasu klubu da bi radi divljaka mi plaćali od naših karti kazne.
Bucan 1-0
ŽEEEELJOOOOOOOOOO
ŽEEEELJOOOOOOOOOO
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Varea 2-0
Idemooooooooooooo
Idemooooooooooooo