Nema ga jos, evo pristavicu jednu za tebe dok njega nema, bujrum.HariTz je napisao/la:Jel' to sa Ahmom piješ ?Goalgetter je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Igraju Milner i Navas po krilima, u sredini Toure i Lampard, bice lopti. Ako veceras ne zabije, e onda stvarno ne znam. Dva komada veceras Edine.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mislim da nisi pratio. Na stranici 3359 uradio sam izmjene i dopune i neki bug-ovi su popravljeniCartman je napisao/la:Evo ti jedna greska, u Svedskoj (i Islandu) bi bio Dzekensson, a ne Dzekensen. Ovo zadnje bi bio u Norveskoj i Danskoj.
Ili Dzeksson i Dzeksen.
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dijamantu
Samo resetaj majstore.
PS:Ovome sto bi mjenjao Mujdzu i Lulica za Kolarova info.I Kolarov napravi dobar centarsut svaki pedeseti put.
Mujdza ima sto puta bolji i precizniji centarsut a Lulic isti kao i Kolarov,svaka pedeseta lopta dobra.
Ovo se sve moze provjeriti tako da nemojmo pretjerivati.
Samo resetaj majstore.
PS:Ovome sto bi mjenjao Mujdzu i Lulica za Kolarova info.I Kolarov napravi dobar centarsut svaki pedeseti put.
Mujdza ima sto puta bolji i precizniji centarsut a Lulic isti kao i Kolarov,svaka pedeseta lopta dobra.
Pogledaj malo kako Džeko igra kad je Aleksandar tu i kad ga nema.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bravo za Edina dva fina gola ovo se od njega očekuje i u reprezentaciji. 
- Nerminovic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ako cemo realno lulic nema ni priblizno dobar centarsut kao koloraov, nema te ostrine a bogami ni preciznosti! kolarov je jako i precizno zavije dok u senada uvijek bude neka podkopana lopta i leti pola sata i stim je lako odbrani pocistit iz sesnaesterca! na kraju krajeva dovoljan podatak uvezi suta i centarsuta u dva slucaja je da kolarov izvodi slobodnjake u cityu dok lulic nije nikako ni medju potencialnim kandidatima da izvede ijedan slobodnjak u laziju! dva totalno razlicita stila dodavanja i pucanja.... lulic svakako ima svoje strane gdje je bolji od kolarova, normalno i kolarov gdje je bolji od lulica, ali vala sto se tice centarsuta i suta kolarov je klasa za lulica i to se nemoze uporedit!Rusilac je napisao/la:Dijamantu![]()
![]()
Samo resetaj majstore.
i da dzeki lezi drama kad kolarov igra jer uvijek njega trazi sa centarsutem, dok mu nimalo nelezi clichy i sagna sa druge strane jer obadvojica ubacuju na isti nacin kao lulic u nas u repki, to jest nekako podkopano i bez ostrine i ima covjek osjecaj da nikog netraze nego eto samo parola ubaci nekako nekom....
Cestitke kapitenu na dva lijepa gola! 68 u dresu Citya u zvanicnim utakmicama,aferim! samo naprijed Zmaju....
Gledam sad ovaj City Tunnel Cam i Dzeko ulazi na kraju sa onim ice/hot patch na ledima. Vjerovatno je predostroznost ali ocito ga jos nisu skroz leda prestala.
A Aguero ko gospoda u civilki dosao sa onim djetetom svojim.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Reklamira čojk kosmodisk
Đeko čekam crack da uploaduješ, nemoj da si veći cigan od Misketa koji nije htjeo da pozajmi 100 eura
Đeko čekam crack da uploaduješ, nemoj da si veći cigan od Misketa koji nije htjeo da pozajmi 100 eura
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pellegr ... ena/141396" onclick="window.open(this.href);return false;

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
To je dobro, igrat ce Milner i Navas koji vise odgovaraju Edinu nego Nasri koji skoro nikad ne centrira .
TEAM NEWS: Caballero, Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy, Milner, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Aguero, Dzeko #hullvcity #mcfc
Vrijeme je da Džeko postigne gol i u Premier ligi, sretno Edine, 
trebo bi ga dat inace klupa protiv Velsa 
u koliko je utakmica i neki stream ako moze
Dajte ljudi, ima li neko stream, ja koji god otvorio ne moze? 
Izdržati, to je temelj vrline!
http://www.streamking.org/channel9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
odlican stream
odlican stream
opet aqo...nece Edina 
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, greenwood i 11 gostiju.