Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Cist crveni+penal je trebao biti.
Evo opet Barry, naredni put mora biti crveni.
Evo opet Barry, naredni put mora biti crveni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A to bi i bio drugi zuti za Barryafukara87 je napisao/la:penal ko kuca jbt

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: Liverpool FC
Ima li gdje link sa srpskim komentatorom,ovaj hrvatski iritantan **** mu lovren najmilije,ili neki sopcast ,????????Policeman je napisao/la:sportklub![]()
http://www.sportp2p.tv/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lovren-Toure 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Suarezu tivra se da ne moram gledat ovu buraniju
Lovren odličan zasad
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Re: Odg: Liverpool FC
I corava koka zrno ubodeToxicity je napisao/la:Lovren odličan zasad
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Konacno igramo dobro, Lallana odlican za sada.
Steta samo sto nismo dali gol.
Besic isto dobar
Steta samo sto nismo dali gol.
Besic isto dobar

Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 27 sep 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
Bolji smo boljiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Idemooooooooo
At the end of the storm there's a golden sky..
Tek si došao a odmah baljezgašIanRush je napisao/la:Suarezu tivra se da ne moram gledat ovu buraniju

Solidno prvo poluvrijeme, stoperi dobro izgledaju, kao i čitava odbrana.Lukaku imao par prolaza pored Morena, naravno na snagu

Balonja sa šutevima kuknjava Hendo bio odličan, igra istu rolu kao i Stivi i čini mi se da dobro djeluju.Lallana isto super odigrao, a Hibert ne zna gdje je trenutno od Sterlinga i Morena

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 27 sep 2014, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Igra nam napokon lici na qrac sto je dobro jer prije nije licila ni na to 

@gaston ma zezam se. Ajmo moramo dobiti ovo,koliko bi nam pobjeda znacila za nastavak sezone pogotovo na psiholoskom planu. Ako danas uzmemo a HOCEMO, uvjeren sam da zzavvrsavamo u TOP 3. COME ON YOU MIGTY REDS
- BeyKopites
- Kontakt:
Završnica napada je nikakva, zadnji pas ne postoji, da su odradili barem jedan dobar zadnji pas sad bi na poluvremenu imali prednost.Mnogo prodora po krilima, znači mnogo al' iz svega toga nije bilo baš 100% šanse.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mozda probat sa Coutinhom ili Susom umjesto Markeca, ali svejedno ko god da udje morao bi igrati na krilu.Neko od njih dvojice ili Lallana.
Hahahahahaah, bas si me nasmijao.Otelo je napisao/la:Igra nam napokon lici na qrac sto je dobro jer prije nije licila ni na to
Igra je predobra, opet imaju viska potez, ponekad, al samo me strah da ne sijevne kakva kontra. Puno se sutalo i promasivalo
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Balonja 7 suteva,pa koliko mu to treba za jedan fuckin gol. Suarez bi 4 zabio
Ako ovako puste Sterlinga da igra kao u prvom,gol je samo pitanje vremena.
Koliko Sturridge bolje razume igru od Balotellija, to je zaista fascinantno, a rekao bi covek da je Danny sebicniji igrac. Pa jedno 5 situacija gde je Balo mogao daleko bolje pasom da resi, a ne sutem sa 20-25m i u blok, nista mi se ne svidja njegova igra, mnogo gusi, a nista ne napravi, Suarez je bar duplo manje gusio, ali petoduplo vise napravi. Ali hajd' ima vremena, da se popravi i adaptira, mada ne daje mi ova igra puno nade da ce biti bolji.
Fali taj zavrsni pas i kretnja u napadu, a dosta Markec i Balo tu variraju, pogotovo Markec koji je skroz izgubljen u vremenu i prostoru.
Ako nista, bar brze i konkretnije igramo i nemamo posed 80%.
Fali taj zavrsni pas i kretnja u napadu, a dosta Markec i Balo tu variraju, pogotovo Markec koji je skroz izgubljen u vremenu i prostoru.
Ako nista, bar brze i konkretnije igramo i nemamo posed 80%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.