Aco ovdje si sam sebe pobio.aleksandar_veliki je napisao/la:A ja ti onda odgovorim postavljajuci link sa danasnje sjednice i kazem ti da ima stpostotnu podrsku ili te pak pitam sta ima u Danskoj.Cartman je napisao/la:A onda ti ja opet kazem, Predsjednik koji nema ni 25% clanova uz sebe ce dat ostavku, ako ima obraza. Laku noc.h
Kažeš Dino i Pape se ne smeke a ovaj imao podršku 100% sto govori da je podrška Begicu 0%.
Puno si nelogičnosti iznio. Ako ga Dino ne mirise sto je dao onakvu izjavu na SP i ako Pape ima podršku 100% čemu tada vanrednda sjednica.
Dalje bile su informacije da Duško nije prisustvovao produženju ugovora, jer je protiv toga a sada daje podršku Safetu.
U svemu tome Pape nastavlja sa nebuloznim izjavama iz dana u dan.
A repka je ogledalo saveza. A od augusta prošle godine i početka ozbiljnog Papetovog divljanja smo u tendenciji pada koja u zadnje vrijeme ima strmoglavi pad a selektor ne radi nista da to ublaži.
Po mom mišljenju veliki šansu za iskorak smo propustili nakon SP da postanemo ozbiljni i jaki. Imali smo pare za pravog selektora i jaku ekipu. To su u NS potrošili u truhlu investiciju i sada je u pitanju plasman na EP zbog tvrdoglavosti selektora koji već 14 mjeseci nikako da nadje kompas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.