Praviću se da ovo nisam pročitao.44Bertans je napisao/la:Juventusov najveći minus je angažovanje Alegrija, trenera koji ni u italijanskim okvirima nije u top 10 trenera u ovom momentu. Navijači Juvea možda znaju više zašto je doveden, ali realno Juve je morao dati šansu nekom stranom kvalitetnom stručnjaku. Za nešto više!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno u top5 aktivnih je..
Re: AW: Juventus F.C.
Noga!44Bertans je napisao/la:Juventusov najveći minus je angažovanje Alegrija, trenera koji ni u italijanskim okvirima nije u top 10 trenera u ovom momentu. Navijači Juvea možda znaju više zašto je doveden, ali realno Juve je morao dati šansu nekom stranom kvalitetnom stručnjaku. Za nešto više!
Sa moooog!
Allegri je gospodin!
- korisnikforuma
- Kontakt:
Čekaj, mi još nismo produžili ugovor sa Pogbom?
Još samo fali da nam ode kako je i došo

Još samo fali da nam ode kako je i došo

- L'Avvocato
- Kontakt:
Nismo još. A otići džabe neće sigurno. Pa nije ni Raiola od juče. Majstor svog zanata.
★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nevjerovatnih 1816 minuta a sto se tice Europe oko 1300IlCapitano je napisao/la:Koliko je ono rekord?811 minutes since Buffon last conceded in an official match - April 27 vs Sassuolo [Zaza].

Pravi ispit za Allegrija je LP narocito ove dvije utakmice protiv proslogodisnjeg finaliste, i dalje jaka ekipa Atl. Madrida bi nam mogla dati malo bolju sliku kako Allegrije tako i nase ekipe.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma zar je toliko prošle godine bilo kad je ganjao Zoffa čini mi se?
Mislio sam da je oko 900...

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Aha mislio sam na ovaj svjetski rekord a Juventusov ne znam koliko iznosiIlCapitano je napisao/la:Ma zar je toliko prošle godine bilo kad je ganjao Zoffa čini mi se?

Alessandro Del Piero !
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ne Juventusov, ligaški rekord. Prošle godine se izjednačio sa De Sanctisom...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Valjda su tacni ovi podaci sa wikipedije.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Football ... s_in_Italy" onclick="window.open(this.href);return false;
Rekord je 924 minute. Zoff je imao clean sheet 903. Forza Gigi.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Football ... s_in_Italy" onclick="window.open(this.href);return false;
Rekord je 924 minute. Zoff je imao clean sheet 903. Forza Gigi.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
E to. Znači već je na 3. mjestu i dovoljno je da ne primi nikako protiv Atalante (oni su prošle godine prekinuli niz
) i nekih pola sata protiv Rome i postat će rekorder. 
EDIT: Ipak ne, izgleda da su gore ovi uračunali i Malmo. U Serie A ima 711 minuta bez primljenog gola. Mora znači u sljedeće dvije ne primiti gol i još oko pola sata protiv Sassuola.

EDIT: Ipak ne, izgleda da su gore ovi uračunali i Malmo. U Serie A ima 711 minuta bez primljenog gola. Mora znači u sljedeće dvije ne primiti gol i još oko pola sata protiv Sassuola.
Baš ne možemo bez povreda. Romulo izgleda lakša povreda i ne putuje u Bergamo. Šteta, očekivao sam da pred Madrid on čak bude starter protiv Atalante. Za sada on jedini nije imao pravu priliku za igru.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Maxov odgovor na pitanje zasto odma odlazi u tunel ka svlacionici na kraju utakmice:
“Želim da navijači plješću igračima,a ne meni. Jedino što mogu učiniti je da odem odmah nakon kraja utakmice. To je dio mene i uvijek ću to raditi.”
Ukoliko je ovo stvarno razlog onda
“Želim da navijači plješću igračima,a ne meni. Jedino što mogu učiniti je da odem odmah nakon kraja utakmice. To je dio mene i uvijek ću to raditi.”

Allegri se osvrnuo na stanje ozlijeđenih igrača.
Pirlo će u nedjelju igrati prijateljsku utakmicu protiv rezervi kako osjetio malo natjecateljskog ritma, pa ćemo vidjeti kako će se osjećati nakon toga.
“Do sada su svi testovi bili dobri. Prošlo je 33 dana od njegove ozljede, želimo da sve bude savršeno.”
“U ponedjeljak navečer će biti s nama, baš kao što je bio jutros. Pokušao sam Padoina na njegovoj poziciji, ali u ovom trenutku Marchisio radi fantastičan posao i napreduje iz utakmice u utakmicu.”
“Barzagli radi odvojeno i trebao bi se vratiti za tjedan dana. Važno je da se svatko oporavi što je prije moguće tako da će dobiti priliku tijekom cijele sezone.”
“Vidal treba trenirati i igrati u isto vrijeme. On nije igrao puno do sada i protiv Cesene je bilo očito da ne može izdržati dulje od 70 minuta.”
“Dakle, on treba naći neki balans između treninga i utakmica, ali najvažnija stvar je da nema problema s koljenom. Dakle, ovo je ključni trenutak za njega.”
Allegri odbacio je mogućnost da Llorente, Morata i Tevez igraju zajedno na terenu.
“To bi bilo za zabavu, a ja ne volim raditi zabave. Onda možemo Giovinca i Comana ubaciti u igru. To ne ide tako.”
“Uvijek sam rekao da igrači koji ulaze s klupe su jednako važni. Pepe, Morata i Padoin su to dokazali.”
“Neki igrači će igrati više, neki manje, ali mislim i nadam se da nitko neće završiti sezonu sa samo jednom odigranom utakmicom.”
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Burberry46
- Kontakt:
Nije jedini, ima dosta trenera to rade, jedno vrijeme je i Murinjo to radioMarvin je napisao/la:Maxov odgovor na pitanje zasto odma odlazi u tunel ka svlacionici na kraju utakmice:
1946
- HeavensWonder
- Kontakt:
Alvaro od prve minuteAndrej je napisao/la:
“U ponedjeljak navečer će biti s nama, baš kao što je bio jutros. Pokušao sam Padoina na njegovoj poziciji, ali u ovom trenutku Marchisio radi fantastičan posao i napreduje iz utakmice u utakmicu.”

Pirlo se polako vraća i vezni red postaje ubitačan

I za kraj boldirano... Nemoj zajebati sve što si do ovog trenutka uradio i biće super. Dobar je Padoin, borac pravi i gine na terenu uvijek, ali ne zaboravi razlog zašto je na klupi.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Continassa - Novi, mega-projekt našeg kluba
Tržni i wellness centar

Škola za Juventusovu fudbalsku akademiju

Media centar

Tržni i wellness centar

Škola za Juventusovu fudbalsku akademiju

Media centar

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Veceras ce Morata da izdominira,ocekujem njegova dva gola,konacan rezultat 0-3 

Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 28 sep 2014, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Braco novi sam 

Brate ubrzo ces kod nas.Vidal89 je napisao/la:Braco novi sam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.