Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Jedino Baho može obaviti jedan konstruktivni razgovor sa Sušićem.To bi bilo milina gledati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mimo vox populista.
Sa naglaskom na ovu zadnju rijec.
Sa naglaskom na ovu zadnju rijec.

- sanlituncay
- Kontakt:
Virtualu je Spahić propali fudbaler,Prciću se izrugivao do besvijesti,s kompanijom,Zukanoviću,sad je udario po Mimi Šahinpašiću,svi su oni propali,samo je on uspješan,a uspješnim ga čini svršavanje na golove Tine i Avdije za Hajduk,i naravno 23.000 postova... 

Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 26 sep 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- hogarstrasni
**** ga braca kriminalci su mu dali mandat, misleci da nije toliki imbecil da zajebe u ovakvoj grupi, i da ce se, u medjuvremenu, rastaljivati.dubrovnik je napisao/la:Kasno Marko na Kosovo stize kako bi rekli prekodrinski susjedi. NS je izabrao propast i nevolju te nam valja sa tim zivjet. Ovaj ce nas magarac unistiti do kraja a ja se samo nadam da mu je zaprijeceno i da ce ga njegov poslovni brat nasjetovati da u narednim utakmicama prikoci sa Germanijom i takav bi nas scenarij mogao spasiti. Nazalost to spasava i njega te nam valja cekati naredno ludilo sa magarcem u glavnoj ulozi. Do tada cemo izgubiti jos par talenata i tako ukrug. Unatoc svemu volio bih da pobjedimo naredne tekme a valjda ce se nekad neko u savezu sjetiti da nam treba trener a ne nepismeni propali biznismen. Sta mozemo kad su nam ovakvi sudjeni.

Sada mu je tesko dati otkaz, poslije jedne tekme, jer bi mu morali placati penale, propadaju talovi, a i oni nisu ljudi od neke akcije, prije ce izabrati liniju manjeg otpora , pa ako prodje.
yako da smo u situaciji da, vec u novembru, sa debilom, izgubimo sanse za direktan plasman, sto je izgledno.
Neki vec, s pravom ,upozoravaju da sa Izraelom nece biti lako, narocito sa ovim papkom na celu reprezentacije.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- hogarstrasni
Da, ovi se rugaju svima , samo jednom ne !sanlituncay je napisao/la:Virtualu je Spahić propali fudbaler,Prciću se izrugivao do besvijesti,s kompanijom,Zukanoviću,sad je udario po Mimi Šahinpašiću,svi su oni propali,samo je on uspješan,a uspješnim ga čini svršavanje na golove Tine i Avdije za Hajduk,i naravno 23.000 postova...
Najvecem debilu od svih

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
samo u zadnjih par dana : Pjanic,Spahic,Susicsanlituncay je napisao/la:Virtualu je Spahić propali fudbaler,Prciću se izrugivao do besvijesti,s kompanijom,Zukanoviću,sad je udario po Mimi Šahinpašiću,svi su oni propali,samo je on uspješan,a uspješnim ga čini svršavanje na golove Tine i Avdije za Hajduk,i naravno 23.000 postova...

- calcio
- Kontakt:
Nema Salihovica i Bicakcica u kadru veceras protiv Mainza. Sta je s njima, povrede? Hoce li biti spremni do Velsa?
- DonCorleone
- Kontakt:
Salihovic nema mjesta i prvih II svakako, Mujdzu ne treba pratiti jer ga trener u Freiburgu ne koristi tako da je jedino zanimljivo oko Bicakcica.calcio je napisao/la:Nema Salihovica i Bicakcica u kadru veceras protiv Mainza. Sta je s njima, povrede? Hoce li biti spremni do Velsa?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
moze Hadzic igrat stoperacalcio je napisao/la:Nema Salihovica i Bicakcica u kadru veceras protiv Mainza. Sta je s njima, povrede? Hoce li biti spremni do Velsa?

- calcio
- Kontakt:
Jeste mi nesto sarkasticni veceras
Ozbiljno sam pitao posto nisam u toku. Znam da je Sejo svako malo povrijedjen, srecom uvijek su lakse ozlijede. A Bico mozda povrijedio kaziprst retweetajuci tweetove

Ozbiljno sam pitao posto nisam u toku. Znam da je Sejo svako malo povrijedjen, srecom uvijek su lakse ozlijede. A Bico mozda povrijedio kaziprst retweetajuci tweetove

DonCorleone je napisao/la:Salihovic nema mjesta i prvih II svakako, Mujdzu ne treba pratiti jer ga trener u Freiburgu ne koristi tako da je jedino zanimljivo oko Bicakcica.calcio je napisao/la:Nema Salihovica i Bicakcica u kadru veceras protiv Mainza. Sta je s njima, povrede? Hoce li biti spremni do Velsa?

Salihovic je startovao utakmice dok se nije povrijedio. Osim prve dvije tri, poslije nesporazuma sa klubom.
Mujdza jeste izgubio mjesto, ali je odigrao zadnje dvije tekme + bio drugi kapiten.
Uglavnom, Bico i Sejad su fulili i proslu tekmu zbog povreda.
Nemoj biti negativac.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bravo Pape"Zukanovic has a good touch of ball and he can be useful in phase of building the play. He did well against strong strikers like Okaka and Bergessio and I'm sure he will be very useful during this season".

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- storm_raider
- Kontakt:
Kada ti neko ko ima vise od 600 postova u nesto vise od mjesec dana prica o postovima onda znas koliko je sati.sanlituncay je napisao/la:Virtualu je Spahić propali fudbaler,Prciću se izrugivao do besvijesti,s kompanijom,Zukanoviću,sad je udario po Mimi Šahinpašiću,svi su oni propali,samo je on uspješan,a uspješnim ga čini svršavanje na golove Tine i Avdije za Hajduk,i naravno 23.000 postova...

Sport je lijek za tijelo i duh.
Ne shvatam nikako to brojanje postova od pojedinih forumasa. Koliko znam, broj postova je neogranicen i jedina prepreka je vremenska razlika izmedju dva posta tako da ne vidim smisao sto je neko duze ili krace tu i sto ima vise ili manje postova. Ako ce neciji broj postova biti sredstvo u borbi protiv trenera, igraca ili neki relevantan faktor u diskusijama onda nema smisla nikako ni diskutovati jer svaka diskusija moze zavrsiti na tome.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad si od samog početka na forumu, valjda je normalno da imaš veliki broj postova. Gravče, ahmo i kompanija bi nas sigurno prestigli da ne popiju bananu svakih mjesec-dva, a oni tu nisu ni godinu dana 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ah Pirke, sarkazam. Aludirao sam na poznatu licnost koja ne koristi ni Mujdzu ni Salihovica u reprezentaciji (nista klub) sto je zapravo mimo pameti.Pirke je napisao/la:DonCorleone je napisao/la: Salihovic nema mjesta i prvih II svakako, Mujdzu ne treba pratiti jer ga trener u Freiburgu ne koristi tako da je jedino zanimljivo oko Bicakcica.![]()
Salihovic je startovao utakmice dok se nije povrijedio. Osim prve dvije tri, poslije nesporazuma sa klubom.
Mujdza jeste izgubio mjesto, ali je odigrao zadnje dvije tekme + bio drugi kapiten.
Uglavnom, Bico i Sejad su fulili i proslu tekmu zbog povreda.
Nemoj biti negativac.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zemljo otvori se višeZmajeve u oktobru očekuju mnogo teži protivnici u odnosu na Kipar. Gostujemo Velsu, a zatim dočekujemo Belgiju. Na pitanje da li će mijenjati formaciju u odnosu na meč u Zenici te možda igrati kao u mečevima, protiv Mekiska i Obale Slonovače u okviru priprema za Svjetsko prvenstvo, za koje mnogi smatraju da su naši najbolji u posljednjih godinu dana, selektor Sušić je rekao:
''Sada je to veliko pitanje da li će se mijenjati formacija. Slažem se da su to bile dobre utakmice. Međutim ako bi igrali na taj način to bi značilo da moram skloniti jednog od naših klasičnih napadača. Džeko je u ovoj reprezentacije neprikosnoven, Ibišević je dao gol protiv Kipra i mnogi ne bi shvatili ako bi njega sklonio iz ekipe i da igramo kao u tim utakmicama. Može doći do promjene formacije, pa da Ibišević zaigra na jednom od krila, kao što je to bilo u nekim prethodnim mečevima kada je trebalo, i da onda igramo sa jednim klasičnim špicem i dva napadača sa strane. Još uvijek zaista nisam odlučio ko će igrati i kako ćemo igrati u ovim mečevima. Prvo ćemo sačekati okupljanje te vidjeti ko i koliko igra za svoje klubove i po tome ćemo praviti sastav. Ono što je činjenica jeste da igrači koji ne igraju za svoje klubove teško mogu dobiti šansu i u reprezentaciji''.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ibisevic krilo
. Pa kad ce ovaj moron vise nauciti iz svojih gresaka, nikada izgleda. 
Jako je poznato da je Ibiseviceva kontrola lopte jako diskutabilna, te da kad primi loptu van 16, apsolutno nista ne moze napraviti, ali nas seljaktor i dalje fura po svojem. Zar mu nije bilo dovoljno Francuska na Kosevu, kad su ga ni krivog ni duznog navijaci izvizdali jer je pruzio ocajnu partiju na krilu..

Jako je poznato da je Ibiseviceva kontrola lopte jako diskutabilna, te da kad primi loptu van 16, apsolutno nista ne moze napraviti, ali nas seljaktor i dalje fura po svojem. Zar mu nije bilo dovoljno Francuska na Kosevu, kad su ga ni krivog ni duznog navijaci izvizdali jer je pruzio ocajnu partiju na krilu..

Prvo ćemo sačekati okupljanje te vidjeti ko i koliko igra za svoje klubove i po tome ćemo praviti sastav. Ono što je činjenica jeste da igrači koji ne igraju za svoje klubove teško mogu dobiti šansu i u reprezentaciji''.
Ovaj nam se opasno igra sa nervima.
Ovaj nam se opasno igra sa nervima.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ibisevic prvi ne igra. A on ga jos misli staviti na krilo. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant