RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
E vala, red je da mlatnete fašističku nejač na vašem stadionu. SRETNO!
-
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:goškovciSretno sutra
Hvala sokolovi

ima li prenos na tvu ?
-
- Kontakt:
BHT 1aS_Roma je napisao/la:ima li prenos na tvu ?
drakensang je napisao/la:BHT 1aS_Roma je napisao/la:ima li prenos na tvu ?

+1simon je napisao/la:Sretno i da pobjedite
I da ga Vladavic zabije u 90+ za pobjedu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sretno i od mene da im pokazete ko je BABA u gradu 
P.S iznenadila me slaba aktivnost forumasa u prvom redu Pastrmke, Tosre, Zizua,alem se nekad ubaci kao i dragensang,rodjeni sa i ovi ostali da ne nabrajam da se ko ne uvrijedi
Vise je nas pitara i tuzlanskih padobranaca na vasem pdf-u
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

P.S iznenadila me slaba aktivnost forumasa u prvom redu Pastrmke, Tosre, Zizua,alem se nekad ubaci kao i dragensang,rodjeni sa i ovi ostali da ne nabrajam da se ko ne uvrijedi

Vise je nas pitara i tuzlanskih padobranaca na vasem pdf-u
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
nadam se povoljnom rezultatu,pa makar i bio 1-1
Ovo je utakmica kao i svaka druga. Jedinu važnost joj daje činjenica da igramo pod BB i to nosi tu neku dimenziju više, motiv više, za igrače kao i za navijače. Ja ne vjerujem i neću da mislim ni o kojem drugom motivu osim sportskog i 3 boda, odnosno 6 kao što sam čitao zadnjih dana jer bismo 3 uzeli direktnom konkurentu za borbu u Evropu.
Očekujem finu atmosferu sa naše strane, dobro navijanje i dobar rezultat. Do sutra poslije utakmice se ne javljam zbog obaveza, nadam se da ćemo svi 19h dočekati u nekom pozitivnom ozračju.
Očekujem finu atmosferu sa naše strane, dobro navijanje i dobar rezultat. Do sutra poslije utakmice se ne javljam zbog obaveza, nadam se da ćemo svi 19h dočekati u nekom pozitivnom ozračju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jednog me strah.Biće milja ljudi kod autobusa a ide njih samo 200.Da ne bude naguravanja,nereda prije samog polaska.Nezgodno je kad si tako ograničen.4/5 kad ostane,gadno.Što se tiče same utakmice,sve više sam uvjeren u pozitivan ishod.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
@tepsija, imaš pp.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nadam se da će Velež pobijediti na svome stadionu i ako igraju samo jednu utakmica na svom stadionu. Sretno 

SRETAN BROJ - 1725
Nek se nase drage komsije pripreme na najgori moguci scenario za njih sutra .Nemoj da budete ne pripremljeni pa da vam u shoku svakakve bedastoce panu na pamet
Sta ono im se igraci sudaraju na treningu pa rezervni golman osta jedva ziv(jedva ga spasise yebote
).Mora da su ozbiljno shvatili utakmicu protiv nas pa i na treningu ginuli da bi se sto bolje pripremili za sutra
IIIIIIDEMOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII

Sta ono im se igraci sudaraju na treningu pa rezervni golman osta jedva ziv(jedva ga spasise yebote

IIIIIIDEMOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gooooooooooooooooool!Vladaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiić! 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
zizu1991 je napisao/la:@tepsija, imaš pp.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Na stranu sve, budi korektan kad je zdravlje u pitanju, mogao je to i neko od naših bitirodjak je napisao/la: Sta ono im se igraci sudaraju na treningu pa rezervni golman osta jedva ziv(jedva ga spasise yebote).Mora da su ozbiljno shvatili utakmicu protiv nas pa i na treningu ginuli da bi se sto bolje pripremili za sutra
![]()

ma tebra nista lose nisam reko,nadam se da ce biti OKshaman7 je napisao/la:Na stranu sve, budi korektan kad je zdravlje u pitanju, mogao je to i neko od naših bitirodjak je napisao/la: Sta ono im se igraci sudaraju na treningu pa rezervni golman osta jedva ziv(jedva ga spasise yebote).Mora da su ozbiljno shvatili utakmicu protiv nas pa i na treningu ginuli da bi se sto bolje pripremili za sutra
![]()

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Mostarac1971
- Kontakt:
Rodjak nisi ti ništa loše Mislio sa svojim postom,nije te on skontao šta si Mislio da kažeš

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.