Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Imaju guzu za izvoza, 
- Goalgetter
- Kontakt:
mravojed je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:mravojed je napisao/la:
Civa je napisao/la:![]()
Moze l ise kako pocetna stranica zakljucati da nema nikako objava. Imam samo par prijatelja i sve sam otkacio da ne vidim sta objavljuju i sl. Ali opet mi na pocetnoj iznacuje predlozena objava i gluposti.
Mia San Mia
Sve i jednom isključi following i to je to
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Svima iskljuceno, ali izbacuje predlozene objave. Ne izbacuje ono sto drugi objavljuju vec te objave, ne mogu to ukinuti.
Mia San Mia
sumnjam da se to može ukinuti.
- Cautinho
- Kontakt:
Bolji opis bgm nego kod onih koje se uslikaju isto tako pa stave neki ljubavni stih ili najdražu pjesmu,pa im frendice u komentarima stavljaju "lijepa si",ljepotica,sawršena i tako to.Fustang je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:mravojed je napisao/la:
Ove barem istinu zbore,i direktne su.Volim direktne cure.
Keep walking.
I glupe su.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa neces im pricat s guzom
steta sto su puterice, vidi se na faci, ali valjalo bi sacekat koju godinu
http://www.ibar.ba/velika-guza-znaci-da-ste/" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo i nauka te pobila
steta sto su puterice, vidi se na faci, ali valjalo bi sacekat koju godinu
http://www.ibar.ba/velika-guza-znaci-da-ste/" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo i nauka te pobila
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 26 sep 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Necu ali u zadnje vrijeme me sve vise inteligencija privlaci 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
U to cu vjerovati kad mi lijepo posaljes sliku svjedodzbi ili indexa.Otelo je napisao/la:I glupe su.
A ono sto ne vjerujem je to da ih posjedujes.
Keep walking.
Za ovako nešto ti ne treba index ili svjedožba da dokaže ovo što je Otelo rekao. ŽivioCautinho je napisao/la:U to cu vjerovati kad mi lijepo posaljes sliku svjedodzbi ili indexa.Otelo je napisao/la:I glupe su.
A ono sto ne vjerujem je to da ih posjedujes.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma boli me q ko je glup,ko nije,uglavnom,ja bih ovo povalio i jos bi zvao dvojicu da mi pomognu.
Keep walking.
Ti sam i dvije picoke i ti bi jos jednu salgiju zvao jojjj, de mogli smo ti sabrati pa kupiti imaju povoljne umjetne po piku, pa prvo uđi u formuCautinho je napisao/la:Ma boli me q ko je glup,ko nije,uglavnom,ja bih ovo povalio i jos bi zvao dvojicu da mi pomognu.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.