Jasta nego se bojis mrmote...kad Velez izadje na teren ima da se saseres ljaksefoneru!!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crveni_1922
Re: RSD Velež Mostar
“Derbi je uvijek posebna utakmica. Znamo kakvu ulogu ima i što donosi derbi. Respektiramo igrače Veleža, ali uz sve njihove kvalitete ipak najviše cijenim Jusufbegovića koji je to sve kvalitetno posložio i najviše se bojim da nas on ne iznenadi”, kazao je trener Zrinjskog Branko Karačić koji je triput vodio Plemiće protiv Veleža – dvaput je remizirao, a zadnji put izgubio 0:1 u Vrapčićima.
Jasta nego se bojis mrmote...kad Velez izadje na teren ima da se saseres ljaksefoneru!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Crveni_1922
[youtube][/youtube]
Podera ga Mimo
Podera ga Mimo
Zadnja izmjena: Crveni_1922, dana/u 26 sep 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Po meni, stručnjak koji bi od Veleža napravio davno Evropsku ekipu (da me razumiju ovi s moje teme, ne kažem da to Feja neće uraditi, ovaj bi još prije) i koliko znam ovako iz nekih pouzdanijih izvora, svaki put kad je bila potraga sa novim trenerom, on se dovodio s nama u kontakt i nikad ga neće prežaliti. Dovoljno ti je reći da je bivši trener Real Sociedad B , što znači da zna Evropski fudbal i da vas može odlično voditi. Kao čovjeka ga ne znam, ali mislim da je dosta autoritativan i da će znati na kraj izaći sa "partijanerima"(vidim da je to glavni problem) , iako je jako teško bilo ko da uradi. Mislim da će na početku kiksati 1-2 utakmice, ipak iz Španije dolazi u našu ligu (ogromna razlika) , malo dok se navikne i tako. Bivši selektor BiH , ne znam šta da ti kažem drug osim Sretno i mislim da je najbolji izbor što se tiče naših stručnjakaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Slažem se s tobom.Ja ga poznajem i mogu reći da će od vas napraviti ekstra ekipu.Čovjek zna kad i šta hoće.Imat će on autoritet nad igračima to je 100% sigurno.I nadam se da će vas odvest najmanje u Europa Ligu.shaman7 je napisao/la:Po meni, stručnjak koji bi od Veleža napravio davno Evropsku ekipu (da me razumiju ovi s moje teme, ne kažem da to Feja neće uraditi, ovaj bi još prije) i koliko znam ovako iz nekih pouzdanijih izvora, svaki put kad je bila potraga sa novim trenerom, on se dovodio s nama u kontakt i nikad ga neće prežaliti. Dovoljno ti je reći da je bivši trener Real Sociedad B , što znači da zna Evropski fudbal i da vas može odlično voditi. Kao čovjeka ga ne znam, ali mislim da je dosta autoritativan i da će znati na kraj izaći sa "partijanerima"(vidim da je to glavni problem) , iako je jako teško bilo ko da uradi. Mislim da će na početku kiksati 1-2 utakmice, ipak iz Španije dolazi u našu ligu (ogromna razlika) , malo dok se navikne i tako. Bivši selektor BiH , ne znam šta da ti kažem drug osim Sretno i mislim da je najbolji izbor što se tiče naših stručnjakaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Ljudska gromadaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ostaje zal sto nije u nas dosao, steta da se nasa legenda vraca u bh fudbal a da to nije u nas!emil02in je napisao/la:Ljudska gromadaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Pa normalno kas sve te legende gledaju samo pare a nebi pomogli klubu koji ih je stvorio.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Mislim da je bio pod ugovorom kad je Ibro dobio otkaz,a sad nebi imalo smisla da se mjenja Feja.mikki21 je napisao/la:Ostaje zal sto nije u nas dosao, steta da se nasa legenda vraca u bh fudbal a da to nije u nas!emil02in je napisao/la:Ljudska gromadaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Danas me poštar iznenadio sa poklonom iz kluba stigla zastava 60x30 cm prelijepa je
Sutra po pobjedu rođeni,ništa drugo samo pobjeda.
Ne smeta ni meni sto se nije kod nas vratio. Neka stekne to neko iskustvo sa Sarajevom i neka spreman dodje kod nas ako Feja, ne daj Boze, otidje.emil02in je napisao/la:Mislim da je bio pod ugovorom kad je Ibro dobio otkaz,a sad nebi imalo smisla da se mjenja Feja.mikki21 je napisao/la:Ostaje zal sto nije u nas dosao, steta da se nasa legenda vraca u bh fudbal a da to nije u nas!emil02in je napisao/la:Ljudska gromada
Danas me poštar iznenadio sa poklonom iz kluba stigla zastava 60x30 cm prelijepa je![]()
Sutra po pobjedu rođeni,ništa drugo samo pobjeda.
Ja na tu zastavu jos cekam.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ja na tu zastavu jos cekam.
[/quote]
Brato ako je žurba da ja spremim svoju,ja ih svakako imam puno.Jest da mi malena skače po kući sa njom i pjeva jođeni,jođeni 
- Mostarac1971
- Kontakt:
Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- Mostarac1971
- Kontakt:
Da takve kvalitetne zastave i zastavice stave u web shopu... Što shop ne radi zna li iko?Mostarac1971 je napisao/la:Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Mostarac1971 je napisao/la:Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori

evo moje koju sam dobio jos u Julu.Fina brate samo da je malo veca
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
u koliko je sati utakmica?
samo da se nadovežem na Kodra. Ja znam da mu je nuđeno nekoliko puta da preuzme klub, a zašto nije ne znam?
Pored toga, uvijek mu je nešto smetalo u vezi kluba, ali ako je tako, zašto se jednostavno ne uključi u rad klub, barem indirektno. Ako toliko vole klub, dođite i pomozite istom, a ne samo da se kritikuju ljudi koji su u klubu. Jedini čovjek od kojeg je Velež dugoročno mogao imati velike koristi je bio rahmetli Salem Halilhodžić, jer je on već imao plan kako da pronađe potencijalne investitore iz Katara u Velež, ali iz neobjašnjivih razloga, barem za mene, nije nikada sjeo na klupu rođenih.
samo da se nadovežem na Kodra. Ja znam da mu je nuđeno nekoliko puta da preuzme klub, a zašto nije ne znam?
Pored toga, uvijek mu je nešto smetalo u vezi kluba, ali ako je tako, zašto se jednostavno ne uključi u rad klub, barem indirektno. Ako toliko vole klub, dođite i pomozite istom, a ne samo da se kritikuju ljudi koji su u klubu. Jedini čovjek od kojeg je Velež dugoročno mogao imati velike koristi je bio rahmetli Salem Halilhodžić, jer je on već imao plan kako da pronađe potencijalne investitore iz Katara u Velež, ali iz neobjašnjivih razloga, barem za mene, nije nikada sjeo na klupu rođenih.
-
drakensang
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Krste Velkoski prognozirao 0:1 pod BB 
- Mostarac1971
- Kontakt:
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta je moderatori,vama je u interesu da postoji ovakva sveprisutna luda kao što je ovaj stari jarac?
Mislim,momak je težak slučaj,neshvaćen i neprihvaćem i najiskrenije ga žalim.Izrazito nepismen,frustriran i u sve se miješa.Najbolji mogući nick bi mu bio,Vegeta.
Vratimo se temi jer ovakvih idiota ima na svim forumima i uglavnom ih se ljudi pasaju.
Samo 200 ulaznica,šta je tu je.Kako nisam u Mostaru ovih dana,najvjerovatnje neću sa našim.Idem pješaka medju njih

Mislim,momak je težak slučaj,neshvaćen i neprihvaćem i najiskrenije ga žalim.Izrazito nepismen,frustriran i u sve se miješa.Najbolji mogući nick bi mu bio,Vegeta.
Vratimo se temi jer ovakvih idiota ima na svim forumima i uglavnom ih se ljudi pasaju.
Samo 200 ulaznica,šta je tu je.Kako nisam u Mostaru ovih dana,najvjerovatnje neću sa našim.Idem pješaka medju njih
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.