RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Neutral
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Neutral » 25 sep 2014, 23:32

6:20, :facepalm:

A dopadaju li mu se pjesme vlastitih navijača na domaćim utakmicama. Koliko laži moj Branko:

[youtube][/youtube]

Licemjerstvo, ;)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 sep 2014, 23:33

Armijo sta se desava sa pomocnim i plasticnom travom? Gledajuci ovaj video djeca treniraju u abnormalnim uslovima :-o

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 sep 2014, 23:37

esprit24 je napisao/la:Armijo sta se desava sa pomocnim i plasticnom travom? Gledajuci ovaj video djeca treniraju u abnormalnim uslovima :-o

Radovi bi trebali zavrsit krajem oktobra.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 sep 2014, 23:46

RodjeniiBrato je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Armijo sta se desava sa pomocnim i plasticnom travom? Gledajuci ovaj video djeca treniraju u abnormalnim uslovima :-o

Hvala brate ;-) posto vidim na videu nema nista o tome,a i ovaj voditelj i kamerman su mogli malo snimiti radove :-D i jos me zanima kakva vam je ona velika tricina msm da je zovete dedarska :-/ msm da li ima neke pratece sadrzaje tipa caffe bar,kladionica i sl.i ako nema ima li prostora za to da se izgradi ili samo onako nabacani redovi na tribini

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 sep 2014, 23:47

Neutral je napisao/la:6:20, :facepalm:

A dopadaju li mu se pjesme vlastitih navijača na domaćim utakmicama. Koliko laži moj Branko:

[youtube][/youtube]

Licemjerstvo, ;)

On je dzukac obicni.Prica o Vladinom ponasanju,a on nakon ove utakmice izjavljuje da ce dati kapitensku traku onom krmku sto je podapinjao nasem igracu.Frajer mrzi Veleza do bola,samo dolijeva ulje na vatru.I onda se lafo cudo sto je Vlada izjavio da bi volio bilo koga za sampiona nego njih.Vlada tada uopste nije igro za nas,a poznato je da je momak igro za Zelju i valjda je normalno da da tako razmislja.
PS Ovaj izvjestaj o omladincima me syeba skroz.Ono je uzas gdje djeca rade.Nevjerujem da ima neko gore uslove za rad.Valjda ce se na vrijeme uraditi ta plastika,ono je grehota.Pa kad neko kaze sto li onaj ode iz Veleza.Podjite samo od svoje djece i eto odgovora
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 sep 2014, 23:49

esprit24 je napisao/la:

Hvala brate ;-) posto vidim na videu nema nista o tome,a i ovaj voditelj i kamerman su mogli malo snimiti radove :-D i jos me zanima kakva vam je ona velika tricina msm da je zovete dedarska :-/ msm da li ima neke pratece sadrzaje tipa caffe bar,kladionica i sl.i ako nema ima li prostora za to da se izgradi ili samo onako nabacani redovi na tribini

Nema nista od navedenog, u planu je da ispod budu WC-ovi i svlacionice, al napravljene su svlacionice na onoj tribini iza gola, uglavnom to je bilo u planovima wc-ovi,svlacionice i teretana, koliko ja znam, al sve je to stalo, jbg treba para, nisu ni to male pare.
Pozz brato :)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 sep 2014, 00:02

esprit24 je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la: Radovi bi trebali zavrsit krajem oktobra.

Nema nista od navedenog, u planu je da ispod budu WC-ovi i svlacionice, al napravljene su svlacionice na onoj tribini iza gola, uglavnom to je bilo u planovima wc-ovi,svlacionice i teretana, koliko ja znam, al sve je to stalo, jbg treba para, nisu ni to male pare.
Pozz brato :)
Ma razumijem brate da se nema para al mi nije jasno kako se nelogicno gradi. Npr.sjecam se kad ste napravili tu tribini izgledala je stvarno mocno,crvene stolice,pise velez ima i logo starog mosta ma vrh,i sta se desava nije izgradjen krov i one vremenom postaju oronule,blijede i sad su katastrofalne :-/ i danas sutra aBd kad napravite krov ponovo morate mijenjat stolice sto znaci jos nekih 100 do 150k maraka mozda cetvrtina vrijednosti krova :-o Da se nadovezem isti slucaj je i kod nas u Gradačcu uradjena ekstra tribina,ima restoran,teretanu,svlacionice,nekoliko soba za igrace, postavljeno 3000 stolica,ma sve UEFA standard al nema krova :-( i polako kako kisa pada to sve prokisnjava i propada

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 sep 2014, 00:04

esprit24 je napisao/la:

Idejni projekat je već napravljen za ovo što si naveo, ali je sada prvo u planu da se krajem oktobra završi pomoćni teren sa umjetnom travom. tek tada idu drugi projekti.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 26 sep 2014, 00:46

U Sarajevu je zasjedala Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i, kao obično, odrezala kazne klubovima zbog ekscesa navijača.

Zbog incidenta u Tuzli kažnjeni su i Sloboda (6000 KM) i Željezničar (7000). Poveću kaznu (7000) dobilo je Sarajevo za nerede navijača u Konjicu, a tome treba pridodati još 2000 za domaću utakmicu s Olimpica.

Borac je kažnjen s 3000 zbog kratkog prekida utakmice sa Zrinjskim, a zbog iste utakmice u kasu Saveza 1000 KM mora uplatiti i Zrinjski. Iz istog razloga s po 1.500 KM kažnjeni FK Velež i NK Čelik.

Debilna djeco, kada će te doći pameti ?
Hoće li vam roditelji ovo plaćati ????????
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 sep 2014, 09:09

NeverGiveUp je napisao/la:U Sarajevu je zasjedala Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i, kao obično, odrezala kazne klubovima zbog ekscesa navijača.

Zbog incidenta u Tuzli kažnjeni su i Sloboda (6000 KM) i Željezničar (7000). Poveću kaznu (7000) dobilo je Sarajevo za nerede navijača u Konjicu, a tome treba pridodati još 2000 za domaću utakmicu s Olimpica.

Borac je kažnjen s 3000 zbog kratkog prekida utakmice sa Zrinjskim, a zbog iste utakmice u kasu Saveza 1000 KM mora uplatiti i Zrinjski. Iz istog razloga s po 1.500 KM kažnjeni FK Velež i NK Čelik.

Debilna djeco, kada će te doći pameti ?
Hoće li vam roditelji ovo plaćati ????????
Potpuno nepotrebno bačene pare!!!
Ljudi uozbiljite se, nismo šeici da se razbacujemo sa parama, svaka marka nam je velika ko Hum!
Ja da nemogu pridonijet klubu nebi mu ni izbijao pare iz džepa. :(

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 26 sep 2014, 11:01

DANAŠNJI SPORT
slika
slika
USTANITE ĐAVOLI,PODRŽIMO NAŠE ROĐENE
VFC THE RELIGION

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 26 sep 2014, 12:33

Neutral je napisao/la:6:20, :facepalm:

[youtube][/youtube]

Licemjerstvo, ;)
ma stipu neinformisanog ili ignorantnog lika, jedan od dva jest! dobili su nas onda 0-2 u vrapcicima kad nam je gorilo pod guzicom i kad smo mogli ispast pa opet niko nije upadao na teren i posao se obracunat sa njihovim igracima, i onda kad smo ispali a dobili ih 4-1 jest bio upad u teren ali opet gledaj cuda pokazivalo se nezadovoljstvo prema svom klubu, niko nije ni obracao paznju na njihove igrace a kamoli da je se poso obracunat snjima, da nepricamo o njihovom upadu u vrapcice sa citavim arsenalom baklja i topovski udara(pitanje je kako su ikako unjeli jer nas do gaca pregledaju kad idemo pod BB!) i eksplozije gdje je mali spasovski iz djecijeg doma ostao bez prsta! ja mislim da je i suvisno pricat o korektnosti jedni i drugi navijaca i uporedjivanja, to sto karacic to ignorise je druga stvar! kaze nisu nas docekali kao sampione u zadnjem kolu lani! kako smo te to trebali docekat? i kako je se tvoj igrac simeunovic trebao ponasat kad je svasta lajao na tribinu i normalno izazvao reakciju sa iste... stim, gle cuda, ti 10 budala koje je reagovalo je opet bilo sprijeceno od ostale normalne raje na tribini da ista uradi, ne od osiguranja ili specijalaca, do veceg incidenta nije ni doslo...
nek karacic misli i govori sta hoce, ali sa svojim izjavama samo dize tenzije! mada mu je mozda to i cilj pred derbi jer zna da da je se kolo okrenulo i da velez bolje stoji u tom istom derbiju zadnji godina a bodovi su mu potrebniji nego ikad! covjek se boji poraza.....
sto se nas tice, mi prepustamo igri na terenu i grlima na tribini da pricaju za nas, mi na te njegove niske grane nikada necemo past... ima nesto sto se zove dostojanstvo, karacicu, rijecnik u ruke i procitaj sta znaci!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 26 sep 2014, 12:54

FORZA VELEŽ ,AVANTI CRVENI

NIZ ULICE IDU CRVENE BRIGATE,VOLIMO TE MOSTAR GRADE

POD BIJELIM BRIJEGOM PJESMA SE ORI,BAKLJE SE PALE STADION GORI

PROMUKLOG GLASA PJEVAMO,VELEŽ MI TE VOLIMO

:clap: :clap: MOBILIZACIJA ARMIJO!!! :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 26 sep 2014, 14:18

pravnik1981 je napisao/la: Emisija Rođeni Rođeni
Stvarno ne znam kao ovog novinara nije stid govoriti ove stvari za omladinski pogon.Ne branim nikoga ali ovako pričati nebuloze i baljezgat-fuj.Rezultati omladinske škole nisu nimalo dobri ali ako usporedimo to s prošlim godinama primjećuje se napredak na tabeli gdje više nisu ni kadeti ni juniori zadnji nego se vrte oko 10 mjesta koje svakako nije nimalo dobro i ne priliči ovakvom klubu ali opet ponavljam s obzirom na prijašnje stanje vidi se neki pomak kako u rezultatima tako i na tabeli.Druga stvar su uvjeti u kojima treniraju koji su kako se može vidjeti na prilogu očajni i sramotni, ali se nadam da će taj teren s umjetnom travom uskoro biti završen te da će i to biti jedan od pokazatelja da stvari idu nabolje, ne previše ali napredak je uočljiv i na tom se ne treba stati i treba nastaviti s ulaganjem u omladinsku školu.
I nakon svega ovoga dođe ovaj"novinar" i onda pljuje i blati sve i svakoga.Opet ponavljam ne branim nikoga kritika je dobrodošla svakome ali ovako pričati da niko i ništa ne valja i da sve treba smjenjivati je za ne povjerovati.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 sep 2014, 14:39

Svi navijači Veleza koji su u mogućnosti,neka učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji za ovog malca kojem je potrebna pomoć.Ovo je super stvar,pa ko moze neka pomogne klinji jer pomoć je djetetu potrebna.A na tribinama i na terenu neka bude borba.Gazi gore,gazi dole,ali trebamo ostati ljudi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 26 sep 2014, 14:49

Crvenarmija je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la: Emisija Rođeni Rođeni
Stvarno ne znam kao ovog novinara nije stid govoriti ove stvari za omladinski pogon.Ne branim nikoga ali ovako pričati nebuloze i baljezgat-fuj.Rezultati omladinske škole nisu nimalo dobri ali ako usporedimo to s prošlim godinama primjećuje se napredak na tabeli gdje više nisu ni kadeti ni juniori zadnji nego se vrte oko 10 mjesta koje svakako nije nimalo dobro i ne priliči ovakvom klubu ali opet ponavljam s obzirom na prijašnje stanje vidi se neki pomak kako u rezultatima tako i na tabeli.Druga stvar su uvjeti u kojima treniraju koji su kako se može vidjeti na prilogu očajni i sramotni, ali se nadam da će taj teren s umjetnom travom uskoro biti završen te da će i to biti jedan od pokazatelja da stvari idu nabolje, ne previše ali napredak je uočljiv i na tom se ne treba stati i treba nastaviti s ulaganjem u omladinsku školu.
I nakon svega ovoga dođe ovaj"novinar" i onda pljuje i blati sve i svakoga.Opet ponavljam ne branim nikoga kritika je dobrodošla svakome ali ovako pričati da niko i ništa ne valja i da sve treba smjenjivati je za ne povjerovati.
slozio bi se konstatacijom, juniori su trenutno na 11. mjestu, stim da imaju utakmicu manje od ostali ekipa i sa pobjedom tu bi bili na 8.mjestu! uz to osvojili kup HNK i stim se plasirali u kup federacije! znaci svakako veliki napredak od prosle sezone i vidi se da se ozbiljnije radi kako ih je uzeo zijo tojaga!
kadeti sa svoje strane su na 9. mjestu i opet i oni imaju utakmicu manje, sa pobjedom tu bi se bodovno poravnali sa 7.mjestom! znaci i oni stoje bolje nego prosle sezone!
ako se sjetimo prosli sezona i jedni i drugi su bili pri samom dnu tabele i imali su katastrofalne rezultate! dali je dovoljno 8-9 mjesto ako imas ambicije da stvaras igrace za prvu ekipu iz vlastitog omladinskog pogona? svakako nije, ali ozbiljan rad sa omladinskim pogonom je dugotrajni proces, tu se nemogu dovest skupa pojacanja sa strane i da se stvori instant uspjeh nego se tu plodovi rada vide tek za neki 4-5 godina ozbiljnog rada! sam pogleda na rezultate ekipa iz omladinskog pogona pokazuje da se dosta ozbiljnije radi zadnju godinu-dvi! ako se ovako nastavi i jos konacno ti malci dobiju uslove za radit(umjetna trava) ja vjerujem da cemo u roku od 2-3 sezone bit u samom vrhu u omladinskim kategorijama!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 26 sep 2014, 16:31

[youtube][/youtube]

:clap: :clap: :clap:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 sep 2014, 16:36

Sto Krste Velkoski pregnozira 0-1 :D ( Zna kladiuonicu pogoditi tako da) :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 16:37

Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
1946

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 sep 2014, 16:38

Meho Kodro novi trener FK Sarajevo
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.