Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Bice nama jos teze bez Ibisevica tako da sada Ciro nema razloga da ne pozove Custovica. 

Polahko bolan, sacekaj...sahranjujes covjeka zivog...ne zna se jos o cemu se radi,koja je povreda u pitanju...ti vec zamjenu nasao...to selektoreTarik14 je napisao/la:Bice nama jos teze bez Ibisevica tako da sada Ciro nema razloga da ne pozove Custovica.

Vom Jäger zum Gejagten
meni sad nije nikako jasno kako protiv belgije bez naseg idola nacije neznam imal goreg trenutka za povredu od ovod sad.nemamo dobrog drugog stopera a ev sad nemamo ni kvalitetnog napadaca.ima dzeko ubija glavom svaka je go al se prepadne kad izadze jedan na jedan rijetko kad pogodi,al eto muslimovic opet strijelac za svoj klub mozda nas on moze pogurat mjesto ibisevica.treba se nadat.end.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
nemojmo sad biti nerealni...pa kakav je to komentar "mozda nas on moze pogurat" pa koliko se ja sjecam muslimovic redovno igra u repki i redovno daje golove i znam da mu je omjer nastupa i golova otprilike 15/10 (ko zna tacno neka me ispravi) a sad odjednom se o njemu pise kao o nekom drugorazrednom igracu/napadacu
ako ibisevic ne bude igrao bice to povelik minus, ali daleko od toga da je nez njega sve izgubljeno

ako ibisevic ne bude igrao bice to povelik minus, ali daleko od toga da je nez njega sve izgubljeno
1942 1983 2001
izvinjavam se do mene je nisam se dobro izrazio nisam zelio muslimovica svrstat u neke nebitne.samo neznam hocel dzeko i muslimoviv moc igrat zajedno jer kad sa ibisevicem i dzekom imamo trkaca ibisevica koji na sebe odvuce igrace i dzeko ostane sam i hajmo rec zabije gol,e sad neznam kako ce ciro poslozit ekipu i sta mislite ko ce igrat drugog stopera trenutno nemamo nekog velkog izbora.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Ma nije ni Muslimovic idealan (12 golova iz 15 nastupa). Ja mislim da su Dzeko i Custovic resenje!Giancarlo je napisao/la:nemojmo sad biti nerealni...pa kakav je to komentar "mozda nas on moze pogurat" pa koliko se ja sjecam muslimovic redovno igra u repki i redovno daje golove i znam da mu je omjer nastupa i golova otprilike 15/10 (ko zna tacno neka me ispravi) a sad odjednom se o njemu pise kao o nekom drugorazrednom igracu/napadacu![]()

- Cincinnatus
- Kontakt:
Muslimovic je odlican strijelac koji igra sa srcem za repku. Obavezno da igra.Tarik14 je napisao/la:Ma nije ni Muslimovic idealan (12 golova iz 15 nastupa). Ja mislim da su Dzeko i Custovic resenje!Giancarlo je napisao/la:nemojmo sad biti nerealni...pa kakav je to komentar "mozda nas on moze pogurat" pa koliko se ja sjecam muslimovic redovno igra u repki i redovno daje golove i znam da mu je omjer nastupa i golova otprilike 15/10 (ko zna tacno neka me ispravi) a sad odjednom se o njemu pise kao o nekom drugorazrednom igracu/napadacu![]()
Ja bi stavio Dzeku i Custovica u pocetku, i onda ubacio Muslimovica u 65' - 70'
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Custovic je sigurno kvalitetan i zasluzuje poziv selektora, ali ne moze on biti kandidat za prvih 11 prije Muslimovica
ne može Čustović imati prednost ispred Muslimovića. Tu su tek onda Zec, Čustović i Topić 

ma necu nikog da uvredim ali ja mislim da mi gubimo od belgije. zna li ko igramo li u februaru ili ne ? i sa kim ?
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA
Koliko nas ide za Belgiju
Prosli put nas bjese preko 15 000,al posto je manji stadion koli se broj nasih tifoza tamo ocekuje.Kolikoj se pobjedi trebamo nadati bez naseg Vede.,,,,,,,,,,
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: Koliko nas ide za Belgiju
Vec ima otvorena tema o ovoj utakmici.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Tandem Muslimovic - Dzeko ce funkcionisat kako treba. Mislim da nije prevelik hendikep za reprezentaciju, (kolko je za Hoffenheim) povreda Vedada. On je buducnost reprezentacije.
Nerko_Juventino je napisao/la:Tandem Muslimovic - Dzeko ce funkcionisat kako treba. Mislim da nije prevelik hendikep za reprezentaciju, (kolko je za Hoffenheim) povreda Vedada. On je buducnost reprezentacije.
Ma kako Jarane nije Hendikep,jasto je ali sta je tuje zelimo mu svi brz i dobar oporavak.
Sjetise svih onih odlicnih prilika koje je Muslimovic promasio protiv Madjarske, Moldavije i Bugarske i sve te prilike su nama tesko kostale na kraju. Muslimovic je odlican igrac, nema sta, ali ponekad zna biti vrlo smotan i to u najgorim trenucima.Cincinnatus je napisao/la:Muslimovic je odlican strijelac koji igra sa srcem za repku. Obavezno da igra.Tarik14 je napisao/la:Ma nije ni Muslimovic idealan (12 golova iz 15 nastupa). Ja mislim da su Dzeko i Custovic resenje!Giancarlo je napisao/la:nemojmo sad biti nerealni...pa kakav je to komentar "mozda nas on moze pogurat" pa koliko se ja sjecam muslimovic redovno igra u repki i redovno daje golove i znam da mu je omjer nastupa i golova otprilike 15/10 (ko zna tacno neka me ispravi) a sad odjednom se o njemu pise kao o nekom drugorazrednom igracu/napadacu![]()
Ja bi stavio Dzeku i Custovica u pocetku, i onda ubacio Muslimovica u 65' - 70'

Ma veliki je hendikep sto smo izgubili takvog igraca, zelim mu brz oporavak da bude i bolji nego prije akobogda.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bice tesko bez njega ali napadaci nisu nikad bili problem za ovu reprezentaciju i nadam se da nece biti ni sada.Bosnier je napisao/la:Ma veliki je hendikep sto smo izgubili takvog igraca, zelim mu brz oporavak da bude i bolji nego prije akobogda.

Ja bih volio da vidim ovaj sastav protiv Belgije :
-----------------------Hasagic---------------------
Jahic-------------Spahic----------Nadarevic---------Papac
Rahimic-----Muratovic--------Misimovic--------Salihovic
Custovic-------Dzeko
Klupa :
Brasnic
Vladavic
Ibricic
Hrgovic
Muslimovic
Pjanic
Bartolovic
Ako nebude se Papac odazvao onda upada Damjanovic a ako Jahic ne bude pozvan onda upada Berberovic.
Tarik14 je napisao/la:Bice tesko bez njega ali napadaci nisu nikad bili problem za ovu reprezentaciju i nadam se da nece biti ni sada.Bosnier je napisao/la:Ma veliki je hendikep sto smo izgubili takvog igraca, zelim mu brz oporavak da bude i bolji nego prije akobogda.![]()
Ja bih volio da vidim ovaj sastav protiv Belgije :
-----------------------Hasagic---------------------
Jahic-------------Spahic----------Nadarevic---------Papac
Rahimic-----Muratovic--------Misimovic--------Salihovic
Custovic-------Dzeko
Klupa :
Brasnic
Vladavic
Ibricic
Hrgovic
Muslimovic
Pjanic
Bartolovic
Ako nebude se Papac odazvao onda upada Damjanovic a ako Jahic ne bude pozvan onda upada Berberovic.
Sve si to ti dobro zamislio a sta je sa Bajramovicem ???
MOZES BITI RODJEN U KAMENOJ KUCI,
CERPICARI, NEBODERU, ILI U BARACI,
UVJEK CES U SEBI PJEVATI PJESMU,
SVI SMO MI HERCEGOVCI I BOSANCI!
CERPICARI, NEBODERU, ILI U BARACI,
UVJEK CES U SEBI PJEVATI PJESMU,
SVI SMO MI HERCEGOVCI I BOSANCI!
Iskreno da ti kazem, ja sumljam da ce Bajramovic biti spreman do marta ali sigurno je da nada jos uvijek postoji da ce se on totalno oporavi. 

- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Mislio sam na to da nije bio uvijek standardan u reprezentaciji, naravno da bi on igrao da je zdrav, ali sta je tu je. Meni ga je stavrno zao al morat cemo bez njega,dvomeč sa Belgijom nam je od presudnog značaja. Hvala Bogu,ne nedostaje nam napadača Muslim i Džeko su ubice. Samo da ne bude novih povreda.emirwien je napisao/la:Nerko_Juventino je napisao/la:Tandem Muslimovic - Dzeko ce funkcionisat kako treba. Mislim da nije prevelik hendikep za reprezentaciju, (kolko je za Hoffenheim) povreda Vedada. On je buducnost reprezentacije.
Ma kako Jarane nije Hendikep,jasto je ali sta je tuje zelimo mu svi brz i dobar oporavak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.