FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

EXIT
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EXIT » 26 sep 2014, 14:03

Dino je prva liga, inteligencija na visokom nivou. Tacno je osjetio da je ovo momenat i jos preuzeo sve na svoja ledja da pljuvaci imaju kome mamu **** i zastitio sportskog direktora...
Svaka mu cast!
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 26 sep 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 sep 2014, 14:04

Dobro obratite paznju na Krstu dok Dino i Dzeno pricaju. Ma frajer samo sto ne zaplace, ni sa jednim trenerom necemo imati ono sto smo imali sa Dzenom, ja se nadam da ce nakon zavrsetka skolovanja i nekog staziranja vani opet sjesti na klupu FKS.
EDIT:
O Dini Selimovicu ne treba trositi rijeci, kad se spomene treba na noge ustati.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 sep 2014, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 26 sep 2014, 14:10

Nama treba autoritet, šef stručnog štaba! Ne treba nam mlakonja koji će da se haveriše sa igračima, već treba neko da lupi šakom od sto i da potjera ove manekene. Vjerujem da su igrači sa Dženom jarani, ali bolje bi njemu samom bilo da bude autoritativan.
Ja nemam ništa protiv Uščuplića, ali mislim da čovjek i ovom momentu nije dorastao klupi FK Sarajevo. Imamo veliki projekat i treba nam vrhunski trener. Mi smo zbog trenera već prosuli bezveze 5-6 bodova.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 sep 2014, 14:14

Dzenan ljudina, vidi se ko voli klub i ko je pravi pitar.
Nikakvih potezanja nicega ruznog, maksimalno korektno i odgovorno se pomjerio na drugu poziciju u klubu.
:thumbup:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 sep 2014, 14:16

hilmo je napisao/la:Dobro obratite paznju na Krstu dok Dino i Dzeno pricaju. Ma frajer samo sto ne zaplace, ni sa jednim trenerom necemo imati ono sto smo imali sa Dzenom, ....
Normalno da nećemo. Igraći više neče moći cugati i zajebavati se kao što su do sad.
I ja bih bio onakav da sam napadač i da znam da su Bekić i Benko tu , pored Bilbije i Todora. Valja mjesto izboriti !

Mislim , žao mi je Džene , ali kredit je ispucao !
Ipak, pravi je potez ostaviti ga da radi u akademiji, jer kako god, Dženo je naš čovjek !
U novi boj ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 sep 2014, 14:16

Komsije, Selimovic vam je zlata vrijedan!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 sep 2014, 14:19

dr.van nostrand je napisao/la:Dzenan ljudina, vidi se ko voli klub i ko je pravi pitar.
Nikakvih potezanja nicega ruznog, maksimalno korektno i odgovorno se pomjerio na drugu poziciju u klubu.
Hehe, ajd drago mi je da ce se malo misljenje o njemu promijeniti, i da nece vise slusati uvrede na svoj racun i racun igraca..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 sep 2014, 14:22

@storm :thumbup: , a sto se tice dzene i otkaza mislim da je skroz korektno i njemu zelim puno srece u nastavku., a nasim u nedelju da ginu na terenu i da ostvarimo dobar rezultat svi znamo za koga se ovo treba igrat !!
04.10.2009 !!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 sep 2014, 14:24

Faruk Hadzibegic uz Roberta Prosineckog je po meni najbolje rjesenje za Sarajevo! ovaj drugi je malo atraktivniji,to stoji,ali i Hadzibegic je legenda kluba,ima finu trenersku karijeru i sigurno bi ucinio sve da Sarajevo dodje do dobrih rezultata,i trofeja..pogotovo kad Benko dobije pravo nastupa,donijet ce puno vecu kvalitet ekipi,jos ako potpisu Stevanovic,dobar golman...na zimu bi mogli gledati evropsko Sarajevo!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 26 sep 2014, 14:44

Sad sam malo navratio na trening vas u vogosci, igrači trckaraju, niko ne priča, tišina zavladala, izgleda zao im šefa..

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 26 sep 2014, 14:47

Rober Prosinečki je po meni najbolji izbor u ovom trenutku,¸željan dokazivanja on,željno FKS... Hadžibegić je već jednom letio iz Francuske da posavjetuje FKS pred tekmu s Baselom u Švici,pa se prošlo onako kako jest,rezultat da ne govorimo! O tome je Ćiro isto govorio! Hadzibegic i Susic su tu negdje!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 sep 2014, 14:48

Kako sam ja shvatio Dzeno je mogao ostati sef strucnog staba, ali zbog moralnih nacela i da date primjer drugim klubovima vi cete ipak na to mjesto postaviti trenera sa licencom? Ovo pitam jer ni Adzem nema licencu, hvala unaprijed. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 sep 2014, 14:49

exbabilon je napisao/la:Kako sam ja shvatio Dzeno je mogao ostati sef strucnog staba, ali zbog moralnih nacela i da date primjer drugim klubovima vi cete ipak na to mjesto postaviti trenera sa licencom? Ovo pitam jer ni Adzem nema licencu, hvala unaprijed. ;)
Ja mislim da im je ovo najbolja prilika bila da što bezbolnije daju otkaz Dženi
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 sep 2014, 14:50

diplomatija je napisao/la:Sad sam malo navratio na trening vas u vogosci, igrači trckaraju, niko ne priča, tišina zavladala, izgleda zao im šefa..
Pa nema vise jare da cugaju

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 sep 2014, 14:53

diplomatija je napisao/la:Sad sam malo navratio na trening vas u vogosci, igrači trckaraju, niko ne priča, tišina zavladala, izgleda zao im šefa..
Al ti valjhas gluposti.. Tacno te ignorisem odavno, al stvarno si psihaa.. Toliko si ogranicen, da je grehota ne odgovoriti ti na post..

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 26 sep 2014, 14:55

Hvala Bogu pa se i ovo dogodilo, istina sa zakasnjenen :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sacekati jos dan, dva i vidjeti koga ce uprava postaviti na mjesto trenera.
Nadam se neko iz ovog kruga imena koja se pominju Hadzija, Robert, Cico.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 sep 2014, 15:07

Greska. Dzeno je veliki autoritet, on moze uvezati hrpu kvalitetnih igraca i napraviti harmoniju, izuzetno bitno za kolektiv u stvaranju. Sarajevo se gradi, klub mislim, i stvari umjesto da idu postepeno vi zelite odmah, tu ste pogrijesili. Uscuplic je odlican trener, svi koji ga poznaju ce reci i dobar covjek sa stavom kakav treba nasoj ligi, pa covjek uopste ne zaostaje za vrhom PL BiH, a odlazak se desio bas pred utakmicu sa Sirokim.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 15:16

dr.van nostrand je napisao/la:Dzenan ljudina, vidi se ko voli klub i ko je pravi pitar.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 26 sep 2014, 15:19

Rooney88 je napisao/la:Greska. Dzeno je veliki autoritet, on moze uvezati hrpu kvalitetnih igraca i napraviti harmoniju, izuzetno bitno za kolektiv u stvaranju. Sarajevo se gradi, klub mislim, i stvari umjesto da idu postepeno vi zelite odmah, tu ste pogrijesili. Uscuplic je odlican trener, svi koji ga poznaju ce reci i dobar covjek sa stavom kakav treba nasoj ligi, pa covjek uopste ne zaostaje za vrhom PL BiH, a odlazak se desio bas pred utakmicu sa Sirokim.
Dusebriznici :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 sep 2014, 15:20

Aragon je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Greska. Dzeno je veliki autoritet, on moze uvezati hrpu kvalitetnih igraca i napraviti harmoniju, izuzetno bitno za kolektiv u stvaranju. Sarajevo se gradi, klub mislim, i stvari umjesto da idu postepeno vi zelite odmah, tu ste pogrijesili. Uscuplic je odlican trener, svi koji ga poznaju ce reci i dobar covjek sa stavom kakav treba nasoj ligi, pa covjek uopste ne zaostaje za vrhom PL BiH, a odlazak se desio bas pred utakmicu sa Sirokim.
Dusebriznici :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Slomih se vala. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.