FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma zavrsite temu ljudi dosli su sa namjerom da naprave belaj..sad su krivi svi samo ne oni.cuj gadjali kamenicama citam na njihovoj temi snimak montiran nevidi se ovo nevidi se ono...koji pacenici u pm..jest jest sve je namjesteno ljubi vas majka niste vi nista mi vam trpali u torbe baklje ventile..sami sebe gadjali a vi se grupno cudili koji nam je ****...zavrsite ba nemozes se sa **** raspraviti pola sto se prsi ovdje bili i pricaju neke iluzije i verzije tipkalo po forumu za vrijeme tekme.bilo proslo ko ih **** stoka umisljena.dajte da pisemo o nasem klubu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Nek su nama i dalje najveci problem Manijaci, trebamo o tome pricat do kraja polusezone, a to sto 95% grada opet boli ona stvar za Slobodom, to nikom ne predstavlja problem. Dobro je, daleko cemo dogurat.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
dosadno nam svima,pa supljiramo maloklasik je napisao/la:Nek su nama i dalje najveci problem Manijaci, trebamo o tome pricat do kraja polusezone, a to sto 95% grada opet boli ona stvar za Slobodom, to nikom ne predstavlja problem. Dobro je, daleko cemo dogurat.

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ne boli 95% grada ona stvar za Slobodom,ljudima je dosta vise bezidejne igre,raznih menadzera u i oko kluba,propalih igraca i onih koji bi zeljeli da postanu,a to ne mogu..
Ljudima samo malo treba pozitivne atmosfera i dva dobra rezultata i eto ti odmah punog Tusnja..sjetite se samo Jedinstva i Igmana
Podrska za Azmira Husica,mogu se ja strpiti jos godinu-dvije,jbg navikao sam,hvala mu na prosloj sezoni..
Samo sto sam i ja odlucio kao neki momci vise ne dolazit na tribinu,jer vise to nije to,do nekih boljih vremena
Ljudima samo malo treba pozitivne atmosfera i dva dobra rezultata i eto ti odmah punog Tusnja..sjetite se samo Jedinstva i Igmana

Podrska za Azmira Husica,mogu se ja strpiti jos godinu-dvije,jbg navikao sam,hvala mu na prosloj sezoni..
Samo sto sam i ja odlucio kao neki momci vise ne dolazit na tribinu,jer vise to nije to,do nekih boljih vremena

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
bas sam rekao x puta da i ovde napisem.....vi sto govorite to da ne dolazite i smarate tamo preko fb o tim stvarima povlacite druge ljude za sobom VI STE NAJVECE CURICE...... hary dodjes lijepo kazes sta ti ne odgovara a ne ta neka glumatanja.......smeta i meni milion stvari mogu napisati 50 postova sta mi smeta AL NE MOZE NA MENE NI NATO UTICATI DA NE DODJEM NA TEKMU A KAMOLI NEKO SA TRIBINE ILI NEKI TRENER
-
- Interni moderator
- Kontakt:
objasnioKrojcicaHills je napisao/la:bas sam rekao x puta da i ovde napisem.....vi sto govorite to da ne dolazite i smarate tamo preko fb o tim stvarima povlacite druge ljude za sobom VI STE NAJVECE CURICE...... hary dodjes lijepo kazes sta ti ne odgovara a ne ta neka glumatanja.......smeta i meni milion stvari mogu napisati 50 postova sta mi smeta AL NE MOZE NA MENE NI NATO UTICATI DA NE DODJEM NA TEKMU A KAMOLI NEKO SA TRIBINE ILI NEKI TRENER
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hari se ponaša kao uvrijeđena mlada. U OKK Slobodi nema tih problema pa ne podržavaš taj klub. Nema problema, poštujem tvoje pravo da ne navijaš. Ono što je malo čudno da sad bojkotuješ utakmice FK Slobode. To je naša Sloboda sa svim trofejima i tradicijom, ali eto sad zauzimaš druge kriterije pa ti smeta igra, menadžeri, igrači...
Kakve uslove hoćeš u Slobodi? Da narod gleda igru, menadžere i igrače na tribinama ne bi bila ni rodbina aktera utakmice, a da ne pričamo o ostalim. Kako očekuješ da se popravi stanje ako bojkotuješ utakmice? Neka Tušanj bude pun 30 utakmica (dvije sezone) uzastopno pa ćeš vidjeti napredak. Ali ne, nisi zadovoljan igrom i misliš da će tvoje nedolaženje na utakmice nešto promijeniti na bolje.
Kakve uslove hoćeš u Slobodi? Da narod gleda igru, menadžere i igrače na tribinama ne bi bila ni rodbina aktera utakmice, a da ne pričamo o ostalim. Kako očekuješ da se popravi stanje ako bojkotuješ utakmice? Neka Tušanj bude pun 30 utakmica (dvije sezone) uzastopno pa ćeš vidjeti napredak. Ali ne, nisi zadovoljan igrom i misliš da će tvoje nedolaženje na utakmice nešto promijeniti na bolje.
de ba, pustite se te priče, kad će dresovi u prodaju? 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Budimo realni ljudi s obzirom na to kakav se fudbal igra i ko igra ova posjeta je i dobra. A i navijanje.. Eto ja vjerujem Azmiru da ce izgurat ovu godini pa napraviti bolju ekipu, osim ako ga Husara ne izlevati
-
- Kontakt:
U ovoj sad situaciji dolaze momci iz kalesije , zivinica gracanice pa cak i brckog da gledaju slobodu a ovi nasi iz grada glume i izmisljaju razloge da ne dolaze ( ps ne prozivam tebe hari ovo je uopsteno) sve ja razumijem i mentalitet i sve ali mi je bezveze sto pisu tamo neke statuse po fb i ovdje na ss.ba stice se utisak da je sve ono najgore..... a uopste nije tako.....kome god ne odg evo prenijet cu mu ja info za sljedeci sastanak dodji i reci sta ti ne odgovara da vidimo......i svi koji misle da mogu bilo sta promijeniti slobodno se javite
Dođe raje koji žele da gledaju Slobodu iz raznih krajeva kantona. Može mi nešto smetati i mogu kritikovati to nešto, ali propustiti utakmicu... NE! Nikako mi neće biti jasno zašto je malo gledalaca na Tušnju, mislim da bi odgovaralo da se napravi neka reklamna kampanja, nije toliko ni problem u rezultatima koliko je problem oko reklame...
Imam potrebu da pozdravim pojedine "navijace" Slobode koji su aktivni kao vulkan, dalje hocu da kazem da mene kao navijaca ne moze niko odvratit zbog pojedinaca koji laprdaju po drustvenim mrezama i forumima, koliko puta sam izgubio zivaca na utakmici i kazem da necu ici na utakmice dok se nesto ne promijeni i tako sve u krug ide, nisam odustao onaj dan kad smo ispali iz lige a da sad odustanem kad smo vec u Premijer ligi i trebamo da se stabilizujemo, a kako cemo se stabilizovati kad nista nije organizovano kako treba, prvo cu pocet od navijaca poslije onog uspjeha i povratka u Pl pred 9 000 ljudi kao da su se pojedinci zavukli u misiju rupu a sad je problem izdvojit 5 KM samo zato jer nemamo ambicije za nesto vece u ovoj sezoni a plus imas tu Denisa Sadikovica koji ne znam sta zeli ni kako da vodi ekipu, nema covjek autoriteta nit je on trener za Slobodu, Azmir Husic ima od mene podrsku ali poceo je uvodit neke mjere sto ni sam ne mogu skontat sta zapravo zeli, prvo se oglasio da ne zeli da se unose baklje i da ce pojacati osiguranje a gledaj sta se desi zbog krivice Cobre klub ce morati platit 7 000 Km 3 puta vise nego sto su Fukare odstetile klub sa bakljama, sljedeca utakmica nazalost nece biti ni 1000 ukupno na stadionu ako bude toliko neka se lupaju glavom od zid. Sve u svemu vidjet cemo na sta ce sve izaci ovo .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mozes ti reklamirat do nove godine ali ovaj odron od igre nece niko da gleda....u Bosni je SUBOTA RADNI DAN...dali je moguce neke jace tekme prebacit na nedelju...to trubim ima godinu..ja znam 50 ljudi sto bi dosli ali rade kod j.e.b.e.n.o.g privatnika a ovaj im dusu uzima do 5 po podne..Sloboda uglavnom igra subotom u pola 4 ili 4....mislim da bi u nekom nedeljnom terminu bar 300,400 ljudi bilo vise na TusnjuNKMramor je napisao/la:Dođe raje koji žele da gledaju Slobodu iz raznih krajeva kantona. Može mi nešto smetati i mogu kritikovati to nešto, ali propustiti utakmicu... NE! Nikako mi neće biti jasno zašto je malo gledalaca na Tušnju, mislim da bi odgovaralo da se napravi neka reklamna kampanja, nije toliko ni problem u rezultatima koliko je problem oko reklame...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma džaba sve care... Prošle godine je mrtvi Igman gledalo 8000 ljudi u istom terminu. Sada kada se treba pomoći klubu kupovinom ulaznice i kada jači klubovi dolaze na Tušanj, skupi se 2000-3000 ljudi. Još je prošle sezone na TK bila svaka domaća tekma. Meni u najmanju ruku nelogična i komična situacija. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Garantujem da bi nocni termin (subota) povecao broj gledalaca bar za 50%. Za gledaoce bi to bila promjena kao kada smo Ciru bili doveli. Znaci reflektore osposobiti.staragarda je napisao/la:mozes ti reklamirat do nove godine ali ovaj odron od igre nece niko da gleda....u Bosni je SUBOTA RADNI DAN...dali je moguce neke jace tekme prebacit na nedelju...to trubim ima godinu..ja znam 50 ljudi sto bi dosli ali rade kod j.e.b.e.n.o.g privatnika a ovaj im dusu uzima do 5 po podne..Sloboda uglavnom igra subotom u pola 4 ili 4....mislim da bi u nekom nedeljnom terminu bar 300,400 ljudi bilo vise na TusnjuNKMramor je napisao/la:Dođe raje koji žele da gledaju Slobodu iz raznih krajeva kantona. Može mi nešto smetati i mogu kritikovati to nešto, ali propustiti utakmicu... NE! Nikako mi neće biti jasno zašto je malo gledalaca na Tušnju, mislim da bi odgovaralo da se napravi neka reklamna kampanja, nije toliko ni problem u rezultatima koliko je problem oko reklame...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Oper hary sa svojim zbunjujucim postovima.
Podrzavas Azmira a covjek ubi pricom da je podrska klubu kupovina karte i dolazak na utakmicu, a u drugom dijelu odustajes od dolazaka, pa kako ga podrzavas, tako sto napises uz Azmira sam
Ima Sloboda 20 000 takvih, spremnih ko zapete puske fanova, koji podrzavaju Slobodu i uci ce sa svakim u raspravu o Slobodi, hoce da se sve pitaju ali neka necu ja na stadion nije to to, nema tamo fudbala.
Ali kad se desi neki novi Ciro i euforija eto ih prvi na Tusanj, Sloboda do groba, ja sam carsija odrasto uz Slobodu, samo kad je frka i ne ide kako treba ne bi ja da ucestvujem u tome.
Klub treba sad podrsku, ne za 2-3 godine kad sve krene uzlaznom putanjom, tad ce svi podrzat jer je in.
Ocigledno je da nam treba pozitivni sok da ovo sve razdrma, kako klub tako i grupu, Azmir se mora posavjetovat i naci rjesenje, jer realno nemas ti od cega stedit kad te prati 500 ljudi.
Novi igraci, novi trener, novi termin, reflektori, cijena karte nesto se mora uradit, upali smo u opasnu letargiju.
Podrzavas Azmira a covjek ubi pricom da je podrska klubu kupovina karte i dolazak na utakmicu, a u drugom dijelu odustajes od dolazaka, pa kako ga podrzavas, tako sto napises uz Azmira sam

Ima Sloboda 20 000 takvih, spremnih ko zapete puske fanova, koji podrzavaju Slobodu i uci ce sa svakim u raspravu o Slobodi, hoce da se sve pitaju ali neka necu ja na stadion nije to to, nema tamo fudbala.
Ali kad se desi neki novi Ciro i euforija eto ih prvi na Tusanj, Sloboda do groba, ja sam carsija odrasto uz Slobodu, samo kad je frka i ne ide kako treba ne bi ja da ucestvujem u tome.
Klub treba sad podrsku, ne za 2-3 godine kad sve krene uzlaznom putanjom, tad ce svi podrzat jer je in.
Ocigledno je da nam treba pozitivni sok da ovo sve razdrma, kako klub tako i grupu, Azmir se mora posavjetovat i naci rjesenje, jer realno nemas ti od cega stedit kad te prati 500 ljudi.
Novi igraci, novi trener, novi termin, reflektori, cijena karte nesto se mora uradit, upali smo u opasnu letargiju.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
hajde da vidimo sutra i Kisu na djelu jbg ne moze biti gori od Sarica, Secerovica i Bajraktarevica
napokon da vidimo i Mujica u napadu valjda nesto napravi
drago mi je sto Mehidic nece igrati jer je ove sezone presmjesan i poptuno nemaocan (jbg nije ovo 1 liga fbih) pa da vidimo kako ce djelovati bez njega
ako uzmemo bod niko sretniji od mene 

Sloboda Tuzla
staragarda je napisao/la:vi kako hocete al po meni je kriva nasa uprava u potpunosti...baklje su unijeli jer su mislili pravit cirkus i zato se to i radi...dok su mene do gola pretresali na ulasku u sjever i jedva pustili sa sezonskom kartom ovi su sa ruksacima nepregledanim ulazili na stadion..nek im ovo bude skola....ne znam do koga je al murija i ona smijurija od zastitarke agencije imaju na sebe uzet dobar dio tala...tako da bi i njima trebalo podijelit po cestitku...mada za policiju ne znam sta bi reko jer su to toliko ograniceni likovi da bi njima mozda trebalo i oprostit
Stara garda, izgleda od kako si otišo na Sjever da si zaboravio ko su navijači na Zapadnoj tribini. Potpuno si u krivu kad kažeš da na "Zapadu sjede starija raja, penzosi i ljudi sa djecom... ima tu nešto i mlađih al slabo". Mi navijači na Zapadu smo taman godina, dovoljno mladi i dovoljno zreli ali sa dugim stažom. Nije Azmir slučajno ispraznio cijelu A tribinu i pola B, došapnuto je njemu ko su navijači sa A i B tribine. Mani se živ bio šuplje priče o starijoj raji, penzionerima i ljudima sa djecom i nešto malo mlađih navijača.staragarda je napisao/la: al ne stvarno daj da rijesimo tu famu oko kamenica na zapadu...![]()
..odakle ljudima tamo kamenice plus sto na zapadu sjede starija raja,penzosi i ljudi sa djecom...ima tu nesto malo i mladzih al slabo....nesto poput vaseg sjevera,mislim..i ako su vec gadzali sto nisu ove prve gadzali sto su dosli u 15.minuti...sto bi cekali do 75...
![]()
...cak je dosta raje mislilo da je to to i da su ostale vratili...vasi su bukvalno utrcavali na tribinu i palili baklje koje su prvo bacali u teren a vodis 2 0
![]()
...pa onda po zapadu mada je zapad te baklje uredno poslao nazad u vas sektor...nebitno, i kod vas je mogo neko dobro n.a.j.e.b.a.t od baklje u glavu
Želite šablonizirati, ko biva vi ste na sjeveru pravi navijači, a čitavu heftu pred utakmicu plačete da vam nipošto ne primiču blizu seljobere manijake. I onih 50 kornjača pred sjeverom, jesul oni vas čuvali il su vas sprečavali da krenete u akciju.
Da je Bogdo puste sreće "akcija" planirana, ona bi bila izvedena daleko od granica stadiona.
P.S: I navijače na Zapadu pretresli isto ko i vas. Sve što su imali da bace su materijalno tehnička sredstva koja su ispaljena od strane protivnika.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Iskreno mi je drago sto sjever nije uletio inace bi se sve ovo sa manijacima prebacilo na nas....... ionako smo uvijek krivi zato neka jednom ovako........ nemam problem sa tim jos bi 50 ljudi palo dzaba zbog tog uleta sa kojim ne bi nista napravili........
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma tesko bi na sjeveru bio incident ozbiljniji, sjever je bio maksimalno obezbjedjen sa svih strana sa brukom murije i to sto je najvaznije velika vecina nije bila MUP TK sto odmah smanjuje mogucnost nepotrebne eskalacije nereda
kako su manijaci cim su vidjeli da je Mup TK usao na tribinu sami poceli izlazit u redu

kako su manijaci cim su vidjeli da je Mup TK usao na tribinu sami poceli izlazit u redu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.