Nemoj njega bogatimravojed je napisao/la:Hadzibegic se vrti , znam da ibrakovic nije za njega al vrti se stari lisac
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda dodje Kranjcar 

Ne moramo imenovati trenera sutra, ni u ponedjeljak, neka ga imenuju posle bajrama ali neka bude nesto na duge staze.dr.van nostrand je napisao/la:
Poklopila se fino situacija, sad treba mudro i strpljivo bez previse ishitrensoti imenovat strucnjaka.
Odmah da se otvori dragstor gdje bude zivio, obogatit' se na brzinu.mravojed je napisao/la:Mozda dodje Kranjcar
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po onome što sam ja čuo od kolege koji radi u klubu i to je provjereno 99% u opticaju su 3 trenera. Dva su domaća i jedan iz ex-yu. Čovjek mi nije rekao imena, ali iz njegove priče mene svu vuče na jednu našu legendu(Hadžibegića?) i jednog bivšeg igrača Veleža(Baka ili manje vjerovatno Duško) za ovog trećeg "stranca" nisam ništa mogao da pretpostavim.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
down pipeasko75 je napisao/la:Pape je dobitak za fk sarajevo jer zaboga to je najbolji izbor čovjek je selektor reprezentacije, i dovešće tina sušića sa sobom.
mozete misliti da s.e.r.e.m ili sta god hocete, al ovaj potez je tako neozbiljan od strane nase uprave, mijenjat trenera dva dana pred utakmicu
Da je to ucinjeno na pocetku sedmice ili da su barem sacekali reprezentativnu pauzu a ne ovako 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kako nepravedno smijenjen covjek. Od kako je dosao na klupu, odmah se vidjela promjena u igri. Bordo momci poceli su igrati leprsavije, mnogo atraktivnije. I odmah dolaze rezultati, osvojen kup nakon 10 godina. Dalje, evropska liga. Svi su pricali o historijskomm uspjehu jednog bh. kluba. I nije to samo ostvaren playoff kao playof, nego i nacin na koji se doslo do njega. Zasluzeno su eliminisani protivnici sa dominantnom igrom. Kazu neki ovdje, rizik je, mnogo je novca u igri. Pa koliko novca u igri ima Atrromitos pa ga je Dzenan pomeo u sred Grcke. Pa sa jednom Borusijom koja je svjetlosnim godinama daleko ispred sa budzetom, infrastrukturom i svim mogucim aspektima i sami su vrh fudbala, odigralo se ravnopravno na Kosevu. Kada se odigralo par utakmica nerijeseno na bh. oranicama od satadiona gdje je Sarajevo nemoguce dominiralo cijelu utakmicu, navijaci su odmah poceli vrsiti pritisak. Mogu reci samo JEFTIN mentalitet, bez strpljenja. Pa gledas valjda igru kluba. Ako covjek napravi milion sansi 5 utakmica zaredom i desi se blokada u realizaciji moras da budes strpljiv jer se radi prava stvar i doci ce do procepljenja kad tad. I doslo je. Tri pobjede zaredom, treba da se polako uklopi Benko i hop dolazi smjena trenera. Trenera koga igraci istinski vole. Ne razumijem. Garantujem, da Sarajevo nece dovesti boljeg trenera. Hoce dovesti boljeg trenera na papiru sigurno, ali kvalitetnijeg za rezultate sigurno ne. Ko god da dodje, govorice se treba mu vrenea da se igraci adaptiraju na njega i oprostice mu se kiksevi. A dok se igraci "adaptiraju" izgubice se prvenstvo...itd itd.
Jarni je bio mnogo zvucnije ime na papiru od Uscuplica, pa pogledajte samo utakmicu pod njegovom palicom i pod Dzenanovom i sve ce vam biti jasno. A druga stvar je sto niikako ne moze biti hairli da se trener smijeni nakon tri uzastopne pobjede i predhodnih historijskih uspjeha. Cifre ne igraju na terenu, nego ljudi od krvi i mesa. Ko ce ih motivisati nakon nepravedne smjene. Upravo zbog ovog mentaliteta mi je drazi Zeljo, nikad da cijenite pravog covjeka. Znate li kakve bi ovdje price bile da je Sarajevo dobilo 5 tekmi zaredom kao Zeljo. Parali bi se oblaci. A pogledajte malo temu Zelje, ljudi su totalno na zemlji. Kazu ako bi izgubili sljedecih 5 da bi poodrzali Adzema. To je strpljenje, to je razumijevanje, to je razlika mentaliteta. Pisem ovoliki tekst jer volim i Sarajevo i znam da jace Sarajevo znaci i jaceg Zelju, i istinski navijam za Sarajevo svaku tekmu osim derbija... Sretno u nastavku i pozdrav.
Jarni je bio mnogo zvucnije ime na papiru od Uscuplica, pa pogledajte samo utakmicu pod njegovom palicom i pod Dzenanovom i sve ce vam biti jasno. A druga stvar je sto niikako ne moze biti hairli da se trener smijeni nakon tri uzastopne pobjede i predhodnih historijskih uspjeha. Cifre ne igraju na terenu, nego ljudi od krvi i mesa. Ko ce ih motivisati nakon nepravedne smjene. Upravo zbog ovog mentaliteta mi je drazi Zeljo, nikad da cijenite pravog covjeka. Znate li kakve bi ovdje price bile da je Sarajevo dobilo 5 tekmi zaredom kao Zeljo. Parali bi se oblaci. A pogledajte malo temu Zelje, ljudi su totalno na zemlji. Kazu ako bi izgubili sljedecih 5 da bi poodrzali Adzema. To je strpljenje, to je razumijevanje, to je razlika mentaliteta. Pisem ovoliki tekst jer volim i Sarajevo i znam da jace Sarajevo znaci i jaceg Zelju, i istinski navijam za Sarajevo svaku tekmu osim derbija... Sretno u nastavku i pozdrav.
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 26 sep 2014, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
- diplomatija
- Kontakt:
Molicete vi svoje bivše legende, igrače, trenere i bivše uprave da vas spasava kad amidza kaže ne interesujete me vise..
kako ne kontate da ovo vise nije smjena zato jer je neko protiv njega ili slicno, vec radi FK Sarajeva, hvala mu za sve, svi evo ovdje znate da ga podrzavam od prvog pa evo do ovog dana, al pocelo je sve sa ovom suspenzijom a i aco je pisao o tome, sljedece sto bi se desilo je to da bi popusili tesku kaznu od uefe zato jer nam na klupi nije licencirani trener i tu staje sva diskusija !!!
pohvalite malo da su mu vec nasli novu fukciju u klubu, da ce mu pomoci prilikom sticanja licence i tog skolovanja i da svakako planiraju da ga ponovo vrate na klupu, a ne odmah na prvu !!!
P.S molili smo ih i kad nije bilo Amidze pa se niko nije ni udostojio javiti a da ne govorim sta drugo !!! svoj ti poso ubleho jedna !!!
pohvalite malo da su mu vec nasli novu fukciju u klubu, da ce mu pomoci prilikom sticanja licence i tog skolovanja i da svakako planiraju da ga ponovo vrate na klupu, a ne odmah na prvu !!!
P.S molili smo ih i kad nije bilo Amidze pa se niko nije ni udostojio javiti a da ne govorim sta drugo !!! svoj ti poso ubleho jedna !!!
Zadnja izmjena: collector, dana/u 26 sep 2014, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
@amarkony
U pravu si za sve, ali Dzeno je smijenjen samo zbog administrativnih prepreka. Ono sto je @aco pricao, nije u redu da jedan od dva najveca kluba u drzavi ne postuju pravila a kao bore se za boljitak fudbala.
Ko god bude novi trener ja se samo nadam da ce biti sa licencom.
@diplomatija
NIkad legende nisu spasavale FKS, ako dodje do takvog scenarija navijaci ce opet spasiti Sarajevo.
U pravu si za sve, ali Dzeno je smijenjen samo zbog administrativnih prepreka. Ono sto je @aco pricao, nije u redu da jedan od dva najveca kluba u drzavi ne postuju pravila a kao bore se za boljitak fudbala.
Ko god bude novi trener ja se samo nadam da ce biti sa licencom.
@diplomatija
NIkad legende nisu spasavale FKS, ako dodje do takvog scenarija navijaci ce opet spasiti Sarajevo.
Ti nas cuvaj od huligana, za ostalo cemo lako.diplomatija je napisao/la:Molicete vi svoje bivše legende, igrače, trenere i bivše uprave da vas spasava kad amidza kaže ne interesujete me vise..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ovo se trebalo desiti davno, a ne sada... Doveli smo se u situaciju da nakon 6 kola uz poprilično lagan raspored kasnimo za Željom. Ne znam samo šta su čekali do sada? Mimo svega toga, neozbiljno je postavljati trenera koji nema licencu da vodi ozbiljan klub kao što je Sarajevo. Dovesti čovjeka koji je preskočio osnovnu edukaciju za trenera i sjeo na klupu nije ispravno ma kako se on zvao. Ova ekipa je i bez trenera mogla biti treća do sada...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Po mojim mahalsim informacijama novi trener ce biti Prosinecki, onaj ko mi je jutros rekao da je Dzeno bivsi rekao mi je i da je Robi najvjerovatnije novi trener.
pozz
pozz
Pozdrav drug..amstaff je napisao/la:Ovo se trebalo desiti davno, a ne sada... Doveli smo se u situaciju da nakon 6 kola uz poprilično lagan raspored kasnimo za Željom. Ne znam samo šta su čekali do sada? Mimo svega toga, neozbiljno je postavljati trenera koji nema licencu da vodi ozbiljan klub kao što je Sarajevo. Dovesti čovjeka koji je preskočio osnovnu edukaciju za trenera i sjeo na klupu nije ispravno ma kako se on zvao. Ova ekipa je i bez trenera mogla biti treća do sada...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Bog te cuoLarive je napisao/la:Po mojim mahalsim informacijama novi trener ce biti Prosinecki, onaj ko mi je jutros rekao da je Dzeno bivsi rekao mi je i da je Robi najvjerovatnije novi trener.
pozz

- badblueboylivno
- Kontakt:
To bi bio najbolji izbor.mravojed je napisao/la:Mozda dodje Kranjcar
Uspješan trener, faca, legenda, a nije prožvakan kao većina ostalih. A usput, najvažnije, imao bi sjajnu bazu i podlogu za napraviti nešto jer je Sarajevo trenutno najpotentniji klub u BiH.
Hayley <3
Imali su grobari dobrih pjesama za Prosineckog dok je bio trener Zvezde, posto je ovdje slican mentalitet ne bi me cudilo da se nastavi istim receptom.... ne pomaze huk sjevera.... ostatak znatecobefks je napisao/la:Bog te cuoLarive je napisao/la:Po mojim mahalsim informacijama novi trener ce biti Prosinecki, onaj ko mi je jutros rekao da je Dzeno bivsi rekao mi je i da je Robi najvjerovatnije novi trener.
pozz

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
bulbasor je napisao/la:Imali su grobari dobrih pjesama za Prosineckog dok je bio trener Zvezde, posto je ovdje slican mentalitet ne bi me cudilo da se nastavi istim receptom.... ne pomaze huk sjevera.... ostatak znatecobefks je napisao/la:Bog te cuoLarive je napisao/la:Po mojim mahalsim informacijama novi trener ce biti Prosinecki, onaj ko mi je jutros rekao da je Dzeno bivsi rekao mi je i da je Robi najvjerovatnije novi trener.
pozz
Buraz kako te nije stid mi nikad necemo biti kao oni tamo primitivci siguran sam da bi svakom sarajliji bilo drago da Prosinecki dodje u nas grad.
Jel' fakat misliš da je Dženo smijenjen zbog licencehilmo je napisao/la:@amarkony
U pravu si za sve, ali Dzeno je smijenjen samo zbog administrativnih prepreka. Ono sto je @aco pricao, nije u redu da jedan od dva najveca kluba u drzavi ne postuju pravila a kao bore se za boljitak fudbala. Ko god bude novi trener ja se samo nadam da ce biti sa licencom.
@diplomatija

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler, Tatamata1946 i 37 gostiju.