A tko to u ovoj ligi nema takvih momenata? Cisti mentalitet mase, samo sto se ekstreman glas kudikamo jace cuje i on je zanimljiv za medije, a primjera radi kad je sve normalno, to interesantno nije (pada mi na pamet sada utakmica Široki - Velez gdje ama bas nijedna jedina rijec nije upucena gostima bila, za razliku od istih, ali nee, to ne moze biti). J.ebes to sto je to uvijek do pojedinaca, jelde, nema veze.brazzo je napisao/la:Covjece nisam se nad'oda cu ti morat' banalizovat stvari.. kad kazem pogledaj ne mislim samo na ovu tekmu vi imate bogatu historiju profasistickih simbola s tim sto je cak u par navrata to izbijalo u prvi plan. Mogu ti vjerovatno i naci slike (ne znam koliko toga ima na netu) ali mislim da nema potrebe jer ako pratis Siroki onda znas o cemu je rijec
Mogu i ja naci slike fasizma na drugim stadionima, tih ratnih zastava o kojima pricas, paljenja drugih zastava i sl., mogu naci i primjer antisemitizma ako ti treba (da ne kazem ne daj boze fasizma) i iz tvog grada, i sta sad, hocemo li generalizirati cijelo Sarajevo, cijelu Tuzlu, cijeli Široki Brijeg na osnovu toga? Ili su jedni automatski bolji od drugih, zbog...cega? Po defaultu vise kao vole drzavu, sta li, ta prica?
Pratim ja Široki i gade mi se jednako takvi kao i ovi licemjeri sa strane koji ce zazmiriti zato na svoje grijehe, a prvi doci i reci eno ih fasisti. Ja/mi se protiv toga borimo kao i bilo tko drugi, a ovdje se to predstavlja kao da se netko time ponosi?!
Smijesno, bolan, smijesno.
Ne vjerujem da nece stici kazna, no eto.A sto se tice kazni, sumnjam da ce ih i biti.. zasto bi njima jedinim naknadno opalili harac kad su igrali redovno kolo kad i svi ostali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Smijesno. Deklarisu se da ne kazem sta, evo i ja sam u KN Škripari pa nisam fasist, i sta sad? Nije ni cijela moja skupina, ni prijatelji, a imamo utakmica i utakmica ''u nogama'', a to sta ces ti iz toga i iz ekscesa POJEDINACA (koje cu ja, da se razumijemo, naci i u tvom gradu i grupi i bilo gdje uzduz ove drzave) izgeneralizirati i izmoralizirati kao da ste nesto bolji, napredniji, sta li, slobodno, glavno da netko pod krinkom nekakvog patriotizma dodje drugima soliti pamet o fasizmu, a i gori su po ekscesima, ne mogu bez incidenta proci pet kola u sezoni, gdje god dodju. Zanimljivo, uvijek, ali bas uvijek ''izazvani od strane domacina''.Head je napisao/la:Nema se sta generalizirati, navijacka skupina skripari zasnovana je na fasizmu, deklarisu se kao fasisti i je jasno ko dan. Nisu svi navijaci sirokog skripari.BurningLegion je napisao/la:Ma jasna stvar. Pricaj mi jos o tome koliko je jednostavno izgeneralizirati neku stvar?
Ma bjezi bolan, te price o svojim selektivnim gledanjima ovoga ili onoga na jedan ili drugi nacin ostavi za kakve maloljetnike i maloumnike, mene ne tangiras.