Sto mu Totti zveknu samarcinu na 5:31Unknown Genius je napisao/la:Ne znam vrijedi li postavljati nešto korisno kad su već Virtualni i kompanija temu napunili glupostima, no eto.
Sinoćnji nastup Pjanića. Najnoviji video iz moje skromne kolekcije.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto mu Totti zveknu samarcinu na 5:31Unknown Genius je napisao/la:Ne znam vrijedi li postavljati nešto korisno kad su već Virtualni i kompanija temu napunili glupostima, no eto.
Sinoćnji nastup Pjanića. Najnoviji video iz moje skromne kolekcije.
Brate ovo je za moju dušu, a eto podijelim i ovdje sa forumašima.Neutral je napisao/la:Stavi drug sve to na youtube,
Joj cara....arelinho je napisao/la:Toti izasao i kapitensku uzeo Keita![]()
Treći najbolji igrač na terenu.baglama je napisao/la:Tanak danas, djelovao bez snage...sta ce onda biti u utorak, na puno jacem levelu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, 600, adrenaline323, ajdohordas, AnelMid, Beduin, boki86, Bosanac90, Burberry46, CAGarfia, COYGBiH, EdinjoBos, edvaE2, Elddar, emir79, fanaticoszg, FerdinandF, fukara87, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, Hansestadt, invincible1921, Jabroni, JackW, kakarut, Kaunas, Kobayashi, L-Train, lol89, Maroon1946, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, myself, nebeskasila, NerminFatic, Pirke, prisonbreak, Proximic, Rauber33, s4mke, sagitarius, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, tale07, UtdBiH21, Vaya, Venom, VolimBiH96, Zaboljesutra, Zglavkar i 583 gosta.