o maj gudnesLillard je napisao/la:daAlfredBorden je napisao/la:midzet kompletniji od rone?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Hoce li neko konacno poceti sa pravom argumentacijom od barem pet pasusa ili se nesto ceka? 
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
u pokeru mozda(ono sa asom iz rukava)...AlfredBorden je napisao/la:midzet kompletniji od rone?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Zašto ovi naši katalonci s foruma često imaju potrebu da ispadnu smiješni? 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jadan ne bio, ja se izmorih cijelu vecer...
Ti pocni pa ce se @makas nadodat odma
Ti pocni pa ce se @makas nadodat odma

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kao sto rekoh u najmanju ruku su tu negdje. Ne znam jbga sta ti gledas pod 'najkompletniji' kad se valjas po podu od smijeha. 
Sto se tice postizanja golova, ajmo reci da su tu negdje, mozda i mala prednost Messiju. Messi je bolji asistent i passer. Bolji dribler i tehnicki potkovaniji igrac. Ronaldo je bolji u igri s obje noge, bolji u igri glavom.
Sto se konstatnosti tice, po meni i najvazniji dio, gotovo jednaki, mala prednost Ronaldu zbog zadnju godinu i pol.
Fizicka sprema - Ronaldo.
Defanzivni ucinak skoro nikakav kod obojice. Prednost Ronaldu jer se vraca na kornere, ako nista.
Work rate na strani Ronalda.
Ako sam sta zaboravio, nabacite.
Sto se tice postizanja golova, ajmo reci da su tu negdje, mozda i mala prednost Messiju. Messi je bolji asistent i passer. Bolji dribler i tehnicki potkovaniji igrac. Ronaldo je bolji u igri s obje noge, bolji u igri glavom.
Sto se konstatnosti tice, po meni i najvazniji dio, gotovo jednaki, mala prednost Ronaldu zbog zadnju godinu i pol.
Fizicka sprema - Ronaldo.
Defanzivni ucinak skoro nikakav kod obojice. Prednost Ronaldu jer se vraca na kornere, ako nista.
Work rate na strani Ronalda.
Ako sam sta zaboravio, nabacite.
Dok se jedan dorgirao, drugi je mukotrpno radio na sebi. Jedan je u vrhu najvise zbog Bozijeg dara kojeg zovemo talenat, a drugi je tu zbog svog rada. Bar zbog toga ga treba postovat, ako nista drugo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ronaldo i Messi su tu negdje po pitanju toga ko je kompletniji igrač?
Nije tako teško služiti se logikom, stvarno..Uzmimo samo 2 'skila' za primjer, recimo završnica i skok igra:
Messiju bih dao ocjenu 10 i 2. S druge strane Ronaldu bih dodijelio 9 i 7. Po, opet ponavljam, čistoj logici dolazimo do zaključka da je igrač s 'ocjenama' 9 i 7 kompletniji od igrača s 'ocjenama' 10 i 2. Ili nije?
Na ovaj način se pristupa i svim ostalim segmentima fudbalske igre, pa se dobije konačna slika kompletnosti igrača. Dakle, nije bitno koliko si dobar u jednoj stvari, nego koliko si dobar sveukupno, tj. kompletan.
O usporedbi Ronalda i Messija, po tom pitanju, ne treba ni trošiti riječi. Sve je jasno. I Ibrahimović je kompletniji igrač od Messija.
Messi je genije, ali kompletniji igrač od Ronalda? C'mon, uozbiljite se malo. Uostalom niko nije, niti je kad iko bio. To i većina navijača Barcelone priznaje, osim ovih par forumskih stručnjaka.
Nije tako teško služiti se logikom, stvarno..Uzmimo samo 2 'skila' za primjer, recimo završnica i skok igra:
Messiju bih dao ocjenu 10 i 2. S druge strane Ronaldu bih dodijelio 9 i 7. Po, opet ponavljam, čistoj logici dolazimo do zaključka da je igrač s 'ocjenama' 9 i 7 kompletniji od igrača s 'ocjenama' 10 i 2. Ili nije?
Na ovaj način se pristupa i svim ostalim segmentima fudbalske igre, pa se dobije konačna slika kompletnosti igrača. Dakle, nije bitno koliko si dobar u jednoj stvari, nego koliko si dobar sveukupno, tj. kompletan.
O usporedbi Ronalda i Messija, po tom pitanju, ne treba ni trošiti riječi. Sve je jasno. I Ibrahimović je kompletniji igrač od Messija.
Messi je genije, ali kompletniji igrač od Ronalda? C'mon, uozbiljite se malo. Uostalom niko nije, niti je kad iko bio. To i većina navijača Barcelone priznaje, osim ovih par forumskih stručnjaka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
da ne yebite više muhe u letu...manite se ćorava posla i prestanite praviti cirkus od teme
Midzo je i mrtav-pijan-nadrogiran- ispovracan, bolji od steroidaša - to bi vam i sam Florentino potvrdio u momentima iskrenosti
....ako je ovaj u necemu bolji, to je što ima konjske noge i preplanulu zmijsku kožu 
Midzo je i mrtav-pijan-nadrogiran- ispovracan, bolji od steroidaša - to bi vam i sam Florentino potvrdio u momentima iskrenosti
Hvala na komplimentima...Clutch je napisao/la:To i većina navijača Barcelone priznaje, osim ovih par forumskih stručnjaka.
Tesko je ovdje bit ozbiljan ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
da je smijesno - nije,da je jako glupo - jestelet3 je napisao/la:da ne yebite više muhe u letu...manite se ćorava posla i prestanite praviti cirkus od teme
Midzo je i mrtav-pijan-nadrogiran- ispovracan, bolji od steroidaša - to bi vam i sam Florentino potvrdio u momentima iskrenosti....ako je ovaj u necemu bolji, to je što ima konjske noge i preplanulu zmijsku kožu
vazda si bio u pravumirzatele je napisao/la:da je smijesno - nije,da je jako glupo - jestelet3 je napisao/la:da ne yebite više muhe u letu...manite se ćorava posla i prestanite praviti cirkus od teme
Midzo je i mrtav-pijan-nadrogiran- ispovracan, bolji od steroidaša - to bi vam i sam Florentino potvrdio u momentima iskrenosti....ako je ovaj u necemu bolji, to je što ima konjske noge i preplanulu zmijsku kožu
Ovo je najneozbiljniji pdf u povijesti interneta i ti očekuješ argumente?Dobro je dok ne počne rasprava o tome koji bolje guzi.JamesJoyce je napisao/la:Hoce li neko konacno poceti sa pravom argumentacijom od barem pet pasusa ili se nesto ceka?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ovo je tema Real Madrid a ne Ronaldo Vs Messi, tako nemojte više o tome čiji je tata ili ti ga idol jači ili bolji.
Onu temu Barca vs Madrid ste isto tako zasrali nemojte i ovdje.
Onu temu Barca vs Madrid ste isto tako zasrali nemojte i ovdje.
[youtube][/youtube]
To onaj sto podjednako dobro igra i scorera i razigravača ?AlfredBorden je napisao/la:midzet kompletniji od rone?
Dakako da je kompletniji
- anonymousHD
- Kontakt:
Neko trpa, neko povraća.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Momcino, Messi igra razigravača. I opet se nemoj zacudit ako na kraju utrpa vise od Ronalda, ono ipak je tek 5. koloanonymousHD je napisao/la:Neko trpa, neko povraća.
- anonymousHD
- Kontakt:
Imat će više, k'o i prošle sezone.
Morate mu nove doze davati, iscrpili ste ga previše.
Bolje biti natural, nego proizvod hemije.
Morate mu nove doze davati, iscrpili ste ga previše.
Bolje biti natural, nego proizvod hemije.
anonymousHD je napisao/la:Neko trpa, neko povraća.
Kazu Messijev ormaric u svlacionici Camp Nou-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.