A ima i licencu za razliku od ovog delegata...hodža je napisao/la:Kobac ce se proslaviti u SB i postati sef s.s.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ima i licencu za razliku od ovog delegata...hodža je napisao/la:Kobac ce se proslaviti u SB i postati sef s.s.
Ne seri, sa takivm pogledom na zivot najbolje ti je da se bacis sa mosta i pogines. Samo kukas, samo kritikujes lijeci frustracije negdje drugo. A i debili ste sto Dzenu razapinjete. On isti nam je donio kup nakon 10 godina, donio play off, za igru u Banja Luci smo dobili aplauze, Veleza unistili postavili rekord PL po sutevima i konrerima. Sad protiv celika remi, iako smo bili dosta bolji, i to nije neusjeh, kad smo to mi Celika zadnji put dobili. Protvi Obarske trava katastrofalna nije bilo moguce igrat.Aragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.
dzemo ce ti vjerovatno na stopera umjesto dupovca, a kallasi na bekaSabinho je napisao/la:Kako bih zelio ovo vidjeti u Listici:![]()
Balavac, blago tebi pa blage veze nemas ni o sportu ni o zivotumacahz je napisao/la:Ne seri, sa takivm pogledom na zivot najbolje ti je da se bacis sa mosta i pogines. Samo kukas, samo kritikujes lijeci frustracije negdje drugo. A i debili ste sto Dzenu razapinjete. On isti nam je donio kup nakon 10 godina, donio play off, za igru u Banja Luci smo dobili aplauze, Veleza unistili postavili rekord PL po sutevima i konrerima. Sad protiv celika remi, iako smo bili dosta bolji, i to nije neusjeh, kad smo to mi Celika zadnji put dobili. Protvi Obarske trava katastrofalna nije bilo moguce igrat.Aragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.
Vratiti igrace psihicki nakon evropskih utakmica na ove nase livade nije ni malo lahko, isto tako vratit ih iz Njemacke sa onih sokantnih 7-0 je jos teze. Tek sada pocinje to polahko da se vraca i postajemo sve bolji. Ovo podmetanja nogu iz uprave Dzeni je bezobrazno i krajnje nekorektno, kao da smo neki seljacki klub pun previranja a ne jedno evropsko Sarajevo.
Jako je bitno da si ti mislioAragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.
Nisam bruda balavac al ne volim takve ko i ti, de ujutru kad ustanes pogeldaj se u ogledalo i nasmij i upoznaj novog sebe. Previse si uzjaho Dzenu, ni meni neki potezi nisu bajni, al niko nije savrsen. Sta bi rekli za Vab Gala potrisio milijardu na igrace a Man.Unt. ni u gornjoj polovini tabele. Za sve treba vremena, tj. period adaptacije.Aragon je napisao/la:Balavac, blago tebi pa blage veze nemas ni o sportu ni o zivotumacahz je napisao/la:Ne seri, sa takivm pogledom na zivot najbolje ti je da se bacis sa mosta i pogines. Samo kukas, samo kritikujes lijeci frustracije negdje drugo. A i debili ste sto Dzenu razapinjete. On isti nam je donio kup nakon 10 godina, donio play off, za igru u Banja Luci smo dobili aplauze, Veleza unistili postavili rekord PL po sutevima i konrerima. Sad protiv celika remi, iako smo bili dosta bolji, i to nije neusjeh, kad smo to mi Celika zadnji put dobili. Protvi Obarske trava katastrofalna nije bilo moguce igrat.Aragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.
Vratiti igrace psihicki nakon evropskih utakmica na ove nase livade nije ni malo lahko, isto tako vratit ih iz Njemacke sa onih sokantnih 7-0 je jos teze. Tek sada pocinje to polahko da se vraca i postajemo sve bolji. Ovo podmetanja nogu iz uprave Dzeni je bezobrazno i krajnje nekorektno, kao da smo neki seljacki klub pun previranja a ne jedno evropsko Sarajevo.
Ljubavi, opet tipticatrkacica je napisao/la:Jako je bitno da si ti mislioAragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.![]()
![]()
Priznaj raji od koga si slikao clanskuAragon je napisao/la:Ljubavi, opet tipticatrkacica je napisao/la:Jako je bitno da si ti mislioAragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.![]()
![]()
Haj sad priznaj sta ti je u rodu ovaj pokusaj trenera bez licence i bez prava da sjedi na klupi Sarajeva, pa ga toliko branis?macahz je napisao/la:Nisam bruda balavac al ne volim takve ko i ti, de ujutru kad ustanes pogeldaj se u ogledalo i nasmij i upoznaj novog sebe. Previse si uzjaho Dzenu, ni meni neki potezi nisu bajni, al niko nije savrsen. Sta bi rekli za Vab Gala potrisio milijardu na igrace a Man.Unt. ni u gornjoj polovini tabele. Za sve treba vremena, tj. period adaptacije.Aragon je napisao/la:Balavac, blago tebi pa blage veze nemas ni o sportu ni o zivotumacahz je napisao/la: Ne seri, sa takivm pogledom na zivot najbolje ti je da se bacis sa mosta i pogines. Samo kukas, samo kritikujes lijeci frustracije negdje drugo. A i debili ste sto Dzenu razapinjete. On isti nam je donio kup nakon 10 godina, donio play off, za igru u Banja Luci smo dobili aplauze, Veleza unistili postavili rekord PL po sutevima i konrerima. Sad protiv celika remi, iako smo bili dosta bolji, i to nije neusjeh, kad smo to mi Celika zadnji put dobili. Protvi Obarske trava katastrofalna nije bilo moguce igrat.
Ma ti si princeza ove nase teme. Evo ti jedna pusa :*pticatrkacica je napisao/la:Priznaj raji od koga si slikao clanskuAragon je napisao/la:Ljubavi, opet tipticatrkacica je napisao/la: Jako je bitno da si ti mislio![]()
![]()
![]()
[/quote]Aragon je napisao/la: Haj sad priznaj sta ti je u rodu ovaj pokusaj trenera bez licence i bez prava da sjedi na klupi Sarajeva, pa ga toliko branis?
Aco nek si i u pravu neka su ga kaznili sve stoji reci mi ima li Adžem licencu molim te nisam informisan najboljealeksandar_veliki je napisao/la:Realno, Dzeno je sluzbeni predstavnik kluba u zapisnicima i on mora ispunjavati svoje obaveze. To nije uradio i suspendovan je, da se razumijemo sasvim opravdano. Pisao sam prije pola godine da on jednostavno ne moze biti sef struke jer nema licence, ne sto ne zna ili zna i sad se desilo, sta se desilo...
Trenutno korisnika/ca: boki86, Confiance, ErosViverosViv, Kaunas, keli, nedimmmm1337, Proximic, sekac i 114 gostiju.