FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 25 sep 2014, 19:31

hodža je napisao/la:Kobac ce se proslaviti u SB i postati sef s.s. 8-)
A ima i licencu za razliku od ovog delegata... :crazy:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 sep 2014, 19:42

A administracija je kao slucajno prpoustila da prijavi Abdulaha ili Selimovica za trenera, i kao slucajno Dzeno je dosao na taj spisak, a sve do sada je to bilo sredjivano. Sredis nesto 10 puta a 11-ti put previdis, nidje beze. Ovo ce biti noga Dzeni, 100% pod izgovorom da ne moze biti trener bez licence. Moglo je i drugacije i postenije, a ne ovako skriveno. "Iskreno" ehehe, al fkt. iskeno mi je zao Dzene, jer je on bas Hordas, to se vidi, ali jbg dodje ti neko iz Tuzle ili odakle nisam siguran (Ibrakovic) i kroji ti sudbinu u tvom klubu. To boli, i treba malo razumjeti i Dzenu, jbg...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 sep 2014, 19:42

jao komedije :urnebes:

Sad u listici slijedi jedna lekcija iz Ibrakine knjige :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 25 sep 2014, 19:43

Djeca nam se smiju moj Reufe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 sep 2014, 20:01

Kako bih zelio ovo vidjeti u Listici: :pray:

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 sep 2014, 20:03

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 25 sep 2014, 20:03

Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 sep 2014, 20:06

strucnjaci ...
Ti si opet šampion !

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 sep 2014, 20:09

Aragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.
Ne seri, sa takivm pogledom na zivot najbolje ti je da se bacis sa mosta i pogines. Samo kukas, samo kritikujes lijeci frustracije negdje drugo. A i debili ste sto Dzenu razapinjete. On isti nam je donio kup nakon 10 godina, donio play off, za igru u Banja Luci smo dobili aplauze, Veleza unistili postavili rekord PL po sutevima i konrerima. Sad protiv celika remi, iako smo bili dosta bolji, i to nije neusjeh, kad smo to mi Celika zadnji put dobili. Protvi Obarske trava katastrofalna nije bilo moguce igrat.
Vratiti igrace psihicki nakon evropskih utakmica na ove nase livade nije ni malo lahko, isto tako vratit ih iz Njemacke sa onih sokantnih 7-0 je jos teze. Tek sada pocinje to polahko da se vraca i postajemo sve bolji. Ovo podmetanja nogu iz uprave Dzeni je bezobrazno i krajnje nekorektno, kao da smo neki seljacki klub pun previranja a ne jedno evropsko Sarajevo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 sep 2014, 20:23

Sabinho je napisao/la:Kako bih zelio ovo vidjeti u Listici: :pray:

slika
dzemo ce ti vjerovatno na stopera umjesto dupovca, a kallasi na beka
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 25 sep 2014, 20:32

macahz je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Tamam kad sam pomislio ljetos da nam klub fakat ide u pozitivnom smijeru, onda ubrzo jednostavno shvatis da je ovo sve i dalje smijurija i cirkus. Yebo te, mi smo miljama daleko od HNL-a a ne od Evrope. Ovdje je najbolje rijesenje ukinuti profesionalni fudbal i oformiti amatersku ligu.
Ne seri, sa takivm pogledom na zivot najbolje ti je da se bacis sa mosta i pogines. Samo kukas, samo kritikujes lijeci frustracije negdje drugo. A i debili ste sto Dzenu razapinjete. On isti nam je donio kup nakon 10 godina, donio play off, za igru u Banja Luci smo dobili aplauze, Veleza unistili postavili rekord PL po sutevima i konrerima. Sad protiv celika remi, iako smo bili dosta bolji, i to nije neusjeh, kad smo to mi Celika zadnji put dobili. Protvi Obarske trava katastrofalna nije bilo moguce igrat.
Vratiti igrace psihicki nakon evropskih utakmica na ove nase livade nije ni malo lahko, isto tako vratit ih iz Njemacke sa onih sokantnih 7-0 je jos teze. Tek sada pocinje to polahko da se vraca i postajemo sve bolji. Ovo podmetanja nogu iz uprave Dzeni je bezobrazno i krajnje nekorektno, kao da smo neki seljacki klub pun previranja a ne jedno evropsko Sarajevo.
Balavac, blago tebi pa blage veze nemas ni o sportu ni o zivotu :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 25 sep 2014, 20:37

Jako je bitno da si ti mislio :bow: :bow: :tokralju:
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 sep 2014, 20:39

Aragon je napisao/la:
macahz je napisao/la:
Nisam bruda balavac al ne volim takve ko i ti, de ujutru kad ustanes pogeldaj se u ogledalo i nasmij i upoznaj novog sebe. Previse si uzjaho Dzenu, ni meni neki potezi nisu bajni, al niko nije savrsen. Sta bi rekli za Vab Gala potrisio milijardu na igrace a Man.Unt. ni u gornjoj polovini tabele. Za sve treba vremena, tj. period adaptacije.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 25 sep 2014, 20:39

pticatrkacica je napisao/la:
Ljubavi, opet ti :)

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 25 sep 2014, 20:40

Aragon je napisao/la:
Priznaj raji od koga si slikao clansku :tokralju: :tokralju:
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 25 sep 2014, 20:41

macahz je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
macahz je napisao/la: Ne seri, sa takivm pogledom na zivot najbolje ti je da se bacis sa mosta i pogines. Samo kukas, samo kritikujes lijeci frustracije negdje drugo. A i debili ste sto Dzenu razapinjete. On isti nam je donio kup nakon 10 godina, donio play off, za igru u Banja Luci smo dobili aplauze, Veleza unistili postavili rekord PL po sutevima i konrerima. Sad protiv celika remi, iako smo bili dosta bolji, i to nije neusjeh, kad smo to mi Celika zadnji put dobili. Protvi Obarske trava katastrofalna nije bilo moguce igrat.
Nisam bruda balavac al ne volim takve ko i ti, de ujutru kad ustanes pogeldaj se u ogledalo i nasmij i upoznaj novog sebe. Previse si uzjaho Dzenu, ni meni neki potezi nisu bajni, al niko nije savrsen. Sta bi rekli za Vab Gala potrisio milijardu na igrace a Man.Unt. ni u gornjoj polovini tabele. Za sve treba vremena, tj. period adaptacije.
Haj sad priznaj sta ti je u rodu ovaj pokusaj trenera bez licence i bez prava da sjedi na klupi Sarajeva, pa ga toliko branis? :mrgreen:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 25 sep 2014, 20:45

Aragon je napisao/la:
pticatrkacica je napisao/la: Jako je bitno da si ti mislio :bow: :bow: :tokralju:
Priznaj raji od koga si slikao clansku :tokralju: :tokralju:
Ma ti si princeza ove nase teme. Evo ti jedna pusa :*

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 sep 2014, 20:48

aragon je prenio atmosferu s teme safet sušic

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 sep 2014, 20:51

Aragon je napisao/la: Haj sad priznaj sta ti je u rodu ovaj pokusaj trenera bez licence i bez prava da sjedi na klupi Sarajeva, pa ga toliko branis? :mrgreen:
[/quote]
Nije sestre mi, nego mi krivo, ja bi licno dobio infrakt da mi moj klub okrene ledja i moji navijaci, za klub koji zivim i koji mi je jedan posebna radost i motivacija, zarad jednog Ibrakovica koji je dobivsi mjesto u klubu postao Pitar, a do tada je bio... Treba mu pruzit sansu jos uvijek, da je od govana nas je .. jbg. Ima slifa, ali nema strpljenja sa njim, i sve mi se cini da ce pojest ****, ni kriv ni duzan.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 sep 2014, 20:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, Dzeno je sluzbeni predstavnik kluba u zapisnicima i on mora ispunjavati svoje obaveze. To nije uradio i suspendovan je, da se razumijemo sasvim opravdano. Pisao sam prije pola godine da on jednostavno ne moze biti sef struke jer nema licence, ne sto ne zna ili zna i sad se desilo, sta se desilo...
Aco nek si i u pravu neka su ga kaznili sve stoji reci mi ima li Adžem licencu molim te nisam informisan najbolje
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Confiance, ErosViverosViv, Kaunas, keli, nedimmmm1337, Proximic, sekac i 114 gostiju.