FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 25 sep 2014, 18:41

Minjore je napisao/la:Da se razumijemo protiv baklji sam. Eto u tuzli zbog poteza maloljetnog indijanca, ili maloumnog indijanca dobili smo 7000 km kazne :S A realno incident je bio za 1000km. A kakvu smo torturu prezivjeli nakon izlaska sa stadiona, ova kazna samo potvrdjuje kolko se savez interesuje za ligu. Poz sefice
Nisu se nikad ni interesovali :cry: , a to sto se nas klub unistava samo smo krivi :puke: U subotu nece bit ni ljudi na utakmici da se pokrije ova kazna, pa pola ih udje bez karte..a kad dodas organizaciju, želji se isplati da igra bez navijaca :roll:

žalosno :plac: :plac:
Željeznicar za život cijeli !

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 25 sep 2014, 18:42

O savezu i "navijačima" ne treba trošiti riječi, ne zna se ko veću štetu nanosi klubovima ...

Zašto ne produže ugovor sa Nuspahićem?
:? Za par mjeseci će mu moći prići razni "menadžerčići" bez znanja i saglasnosti kluba, obećavati mu kule i gradove ... Treba ga forsirat´ u prvoj postavi jer od Bučana uskoro više nećemo imati mnogo koristi (godine su ga pritisle) :( .
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

asko75

Post Postao/la asko75 » 25 sep 2014, 18:45

Adviser je napisao/la:O savezu i "navijačima" ne treba trošiti riječi, ne zna se ko veću štetu nanosi klubovima ...

Zašto ne produže ugovor sa Nuspahićem?
:? Za par mjeseci će mu moći prići razni "menadžerčići" bez znanja i saglasnosti kluba, obećavati mu kule i gradove ... Treba ga forsirat´ u prvoj postavi jer od Bučana uskoro više nećemo imati mnogo koristi (godine su ga pritisle) :( .
Šta ćeš mu ponudit evo treba plaćat kazne zbog nekih tamo neižvljenih balavaca koji su sila i koji pokazuju mišiće fukarama preko leđa kluba, **** više od našeg kluba naše svetinje vi kvazi navijači koji se predstavljate da ste dio našeg kluba, vi ste neprijatelji najveći našem klubu, ko će ići na utakmice trebam gledat jug i njihovu svađu i tuču međusobnu političko moguće orgijanje i niz negativnosti u našem društvu.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 25 sep 2014, 18:49

Ja sam za navijacke nerede svakog oblika, ali ugovorene na nekoj livadi bez policije i klubova.
Ovako dodjes na tudji stadion, bacis 2-3 baklje.. policija te nasuta i istjera, dodjes kuci napises status na FB "ACAB" i ti si glavni huligan, a klub to sve mora placati.
sedmi pokusaj...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 sep 2014, 18:52

Adviser je napisao/la: Zašto ne produže ugovor sa Nuspahićem?.
Nuspahic je povrijedjen kako je dosao i jos nije u potpunosti sanirao povredu, tj. jos osjeca bolove.. Vjerovatno nasi cekaju da se 100% oporavi jer bilo bi rizicno potpisivati neki dugorocniji ugovor sa rovitim igracem..
BUDI ŽELJO !!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 sep 2014, 18:59

Golema kazna!!!
Sad nema natrag,desilo se,kazna odrezana i gotovo.
Jedini nacin da sad uradimo nesta dobro za klub,da pomognemo u placanju ove kazne,jeste taj da nas dodje 5000 u subotu na stadion. Svaka druga prica je kontraproduktivna.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 sep 2014, 19:09

Najlakse je vama iz vasih **** stolica komentarisati i kritikovati navijace po forumu a stadion zjapi prazan.Ne kontam zasto se Zeljeznicar kaznjava,jel Zeljo kriv sto su njegovi navijaci pretrpili represiju do Tuzle od murije i sto smo dosli na stadion u 70 min,sto smo smjesteni odmah do njihovih navijaca i sto nas je djelio red zastitara,belaj se nije mogao izbjeci pogotovo zbog najava tuzlaka.Poserem se na ligu i ovaj komitet a i na vas sto jedva cekate da pljujete navijace.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 sep 2014, 19:10

Minjore je napisao/la:@likusa jesi bila na utakmici ? cini mi se da ne,cim tako pises..Svasta smo prezivjeli za ovih 7000 KM. @petisesti98 Igra se za jedno 10tak hiljada bolesnika u ovoj drzavi,koji jos vjeruju u ovo malo fudbala. No NS je bitnije da se utakmica s Lihtenstajnom igra na savrsenom terenu te da se postavi dodatna tribina,da bi gledali lihtenstajn,a to sto utakmica visokog rizika bude takva da i domaci i gostujuci navijaci budu u razmaku od 10metara. Bude li kakvih incidenata za vikend,ocekujte zabranu gostovanja vec u nedjelju u 00:00 :)
Pred utakmicu sa Slobodom ja sam rekao da ce za 3 kola bit zabrana, sad ide belaj u Sirokom a sledece kolo Borac ako se sad ne uvede zabrana ja mislim da vise nikad i nece.....

Stvarno ne kontam navijace, pa dali oni imaju internet ili procitaju novine ako nista makar neku stanicu poslusat pa da cuju kako se njihove gluposti skupo placajaju i to vise nije slucajno to pojedini idu sa namjerom

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 25 sep 2014, 19:11

Incident u Tuzli se nije mogao izbjeći,ona je bio stimulisan od strane MUP-a TK,pustiti navijače u 70-oj minuti i očekivati od njih da budu pokusni kunići je van svake pameti,ali nikad neću opravdati paljenje baklji na utakmicama(osim derbija),meni svo to paljenje baklji bezveze,mislim da se to paljenje baklje svelo na to da neko bude uslikan za fejsa.Svi u subotu u Dolinu,podržimo naše momke grlima i dlanovima nikako bakljama,i pokažimo da zaslužujemo gledati najtrofejni klub u BiH.
Molim vas BEZ BAKLJI!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2014, 19:15

Policija apsolutni krivac za ovu situaciju. Da je normalna država Željo, a i Sloboda bi ove kazne trebali fakturisati MUPU TK.
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 sep 2014, 19:20

Kako nista ne radi savez za pl? Pa bas nas revnosno kaznjavaju,nisam siguran da si ukad propustili priliku...
I to je to od njih :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 sep 2014, 19:22

Ma kakve kazne.Da se to placa pola klubova bi u nasoj ligi bilo vec ugaseno zbog novcanih kazni koje je savez izrekao prethodnih nekoliko sezona..
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 25 sep 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 sep 2014, 19:22

glavni skaut liverpula za ovaj dio evrope jucer u nasem klubu,raspitivao se za visinu obestecenja kerima memije
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 sep 2014, 19:24

super je napisao/la:glavni skaut liverpula za ovaj dio evrope jucer u nasem klubu,raspitivao se za visinu obestecenja kerima memije
Predobra vijest.. 500k eura mjera :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 sep 2014, 19:26

super je napisao/la:glavni skaut liverpula za ovaj dio evrope jucer u nasem klubu,raspitivao se za visinu obestecenja kerima memije
:thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Polarstar
Kontakt:

Post Postao/la Polarstar » 25 sep 2014, 19:31

champions1921 je napisao/la:
NE!!!!!!!
zašto ne pustiti momka da završi cijelu sezonu? Al' da bude naš, što se odmah mora liverpoolu prodavati :crazy:
Mali je gigant, bit će ponuda, kad je već L'pool zagrizao, bit će ih još, polako ;) Za dragulja borbenog se može uzeti jedna milka. Kad već Mamić uzima za svoje, što mi ne bi za svoje.. + u ugovor staviti 20% od svakog narednog transfera :mrgreen:
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 sep 2014, 19:37

Nadam se da ce ako dodje do kakve ponude sad za Memiju, da ce biti odbijena..Memija nam je potreban, a i bolje da igra konstantno ovu nasu ligu, ionako u Engleskoj ne moze igrati.
Za ovakve igrače kao što je Memija, se uvijek moze naci kupac

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 25 sep 2014, 19:39

Malo je 500k :)
1921 !
05.06.1998

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 sep 2014, 19:41

Polarstar je napisao/la:
NE!!!!!!!
zašto ne pustiti momka da završi cijelu sezonu? Al' da bude naš, što se odmah mora liverpoolu prodavati :crazy:
Mali je gigant, bit će ponuda, kad je već L'pool zagrizao, bit će ih još, polako ;) Za dragulja borbenog se može uzeti jedna milka. Kad već Mamić uzima za svoje, što mi ne bi za svoje.. + u ugovor staviti 20% od svakog narednog transfera :mrgreen:
Liverpul se ne odbija. Pored novca jos veca korist je reklama za nas omladinski pogon i nas klub jer nije mala stvar kada Liverpul uzme igraca iz nase skole.. To ce pomoci mnogim nasim igracima u nastavku karijere.. I ja bih volio da memija igra za nas i da uzmemo nekad 5mil eura za njega ali i ovo je fina sansa.. Daleko smo mi jos od Dinama i poredjenje sa njima nema nikakvu osnovu..

Mozda je malo 500k, pa nek bude onda milion eura :mrgreen:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 25 sep 2014, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 sep 2014, 19:42

Na početku sezone su odbijene ponude Plzena koji je davao 300 hiljada eura za Memiju kao i 300 hiljada eura za Sadikovića, tako da ove naše dragulje nećemo "jeftino" prodavati..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, seha77 i 32 gosta.