Ali od vas i od onih zeničanskih lažova smo svašta navikli, Horde im se popišaše na svaki dio grada, ali oni izmisliše priču da su udarali žene i djecu

Al nek bude po vašem, da ne kažete da mi nismo gospoda
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Za sve je kriva policija ! vec sam objasnio sve...... zastitarska agencija ova i nema iskustva neka sa navijacima ali su htjeli svoj posao uraditi dobro, medjutim policija je ubrzala sve i zato je ispalo kako jest...... prva grupa sto je usla nije nista unijela ali druga je mogla sve....... + sto je policija kasnila dosta i tu je sjebala ove zastitare i oni su izradjeni ( barem po njihovoj prici )Urbinato je napisao/la:Ne pričam o kontaktu između Fukara i Manijaka. Kažem da su Manijaci htjeli unijeti haubicu na stadion- mogli su.
Nadam se da ćeš shvatiti kada ti ovako nacrtam. Druga je stvar što je prije svega tuzlanska seljadija zasula Manijake kamenje.
Ovakve zaključke ne izvodi ni Peter Griffinshzna je napisao/la:Naravno, Manijaci su krivi za incident, a nećemo spominjati da su ti vaši "penzioneri, žene, djeca i ostala nevina raja" počeli gađati Manijake te je jedan podobro pogođen kamenom u glavu. Šta su Manijaci trebali uraditi? Aplaudirati što ste momku unakazili lice kamenom? Naravno da ćemo uzvratiti.
Ali od vas i od onih zeničanskih lažova smo svašta navikli, Horde im se popišaše na svaki dio grada, ali oni izmisliše priču da su udarali žene i djecu![]()
![]()
Al nek bude po vašem, da ne kažete da mi nismo gospoda
Ma ne nam kako nije ljude sramota spominjat Markale I sitit takve gluposti..mislim hajde znam da im je to oni da kao pokriju da nisu oni krivi za desavanja....mislim da to ni jedna budala nebi uradila a oni koji se sluze tim lazima isto kao da su sami sebi di to sveto mjesto Markale kao i nasa Kapija......Ali pazi sad nisu Fukare sad su penzijoneri to radili hahaha....mislim stvarno bezpotrebe lazu sami sebe I drugehaver je napisao/la:Nikad Manijaci nisu krivi nikad
Prvo su prosuli priču da smo mi na stadioni psovali Markale i kad su vidjeli da ne prolazi onda neka priča kako su tobože oni napadnuti.100 momaka je sjedilo i gledalo tekmu normalno.Zašto njih niko nije napao?
A čuj onog Manijaci na iskustvo unijeli nešto.Šta sve nećeš pročitati jbt.Iskusni Manijaci unijeli baklje ahahahahhaahhaahh
Da je murija htjela ne bi ni upaljače mogli unijeti vjeruj sine.
Ocito dovoljno nepoznajes navijacki svijet..haver je napisao/la:Nikad Manijaci nisu krivi nikad
Prvo su prosuli priču da smo mi na stadioni psovali Markale i kad su vidjeli da ne prolazi onda neka priča kako su tobože oni napadnuti.100 momaka je sjedilo i gledalo tekmu normalno.Zašto njih niko nije napao?
A čuj onog Manijaci na iskustvo unijeli nešto.Šta sve nećeš pročitati jbt.Iskusni Manijaci unijeli baklje ahahahahhaahhaahh
Šta ti je reć, današnja omladina danas ima tutorijale kako navijatSouthboy je napisao/la:ili proguglaj na netu malo kako je torcida unosila na stadion aparate protiv pozara i sa tim pravila špicu na tribini..ili u lukavuci kad nas rove kornjace na ogradi(staviti koljeno izmedju nogu i prepipa te cijelog),a opet se znalo unijet baklji i kamenicahaver je napisao/la:Nikad Manijaci nisu krivi nikad
Da je murija htjela ne bi ni upaljače mogli unijeti vjeruj sine.ili imas snimak ultrasa na Grbavici na youtubu kako se smiju i unose baklje a vidi se da ih biga rovi i trkelja..Al dobro mlad si ti jos garant...
Bravo hari padobrancu..pa citaj malo pobogu..Ja nisam ni pricao ko je kriv niti me zanima,ja imam svoj stav vi navijaci slobode svoj,nego sam samo dao momku odgovor za unos i ostaloharry_90 je napisao/la:Evo ih opet su poceli dolazit![]()
Pomozi Boze sa ovakivm mentalnim sklopovima,kojima su svi drugi krivi osim njih,nakon sto su izmislili spominjanje markala na Tusnju,sad se ufatili za nesto drugo,lazz i samo laz,nista drugo i ne znaju prodavat
harry_90 je napisao/la:kojima su svi drugi krivi osim njih
Mi smo krivi, napali smo penzione i djecu, **** takav im grah paoshzna je napisao/la:harry_90 je napisao/la:kojima su svi drugi krivi osim njih
shzna je napisao/la:harry_90 je napisao/la:kojima su svi drugi krivi osim njih
Poznaješ ti isti od nas niko neSouthboy je napisao/la:Ocito dovoljno nepoznajes navijacki svijet..haver je napisao/la:Nikad Manijaci nisu krivi nikad
Kazem da je slab bio pretres pred stadionom jer je izvrrsen pritisak mase da nas sto prije puste..dok su nas na onoj livadi trkeljali cijelu vjecnost prije tuzle,al' opet nam nisu nista pronasli jer je pirotehnika bila zastekana..![]()
A zapitaj se malo kako su npr Grobari protiv zrinjskog u evropi prije par godina unijeli boga oca na tribinu..E to je to iskustvo sto neko spomenu maloprije..Torbu baklji i torbu kamenja ljudi unijeli jer su belaj napravili pred kapijom i zrtvovalo se par momaka slu belaju sa osiguranjem dok su ostali prosli..A tekma bila VISOKOG rizika veca i od ove sloboda-Željezničar..Znaci vjeruj ti mozes unijeti na stadion sve ako znas i imas muda..nema te murije koja te moze sprijeciti..ili proguglaj na netu malo kako je torcida unosila na stadion aparate protiv pozara i sa tim pravila špicu na tribini..ili u lukavuci kad nas rove kornjace na ogradi(staviti koljeno izmedju nogu i prepipa te cijelog),a opet se znalo unijet baklji i kamenicaili imas snimak ultrasa na Grbavici na youtubu kako se smiju i unose baklje a vidi se da ih biga rovi i trkelja..Al dobro mlad si ti jos garant...
Replika je samo moja bila sto si izjavio glupost da je jaci pretres bio ne bi mogli unijeti..a ja ti kazem da nije to presudno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
cuj,uzeli na iskustvoUrbinato je napisao/la:Dobro, Manijaci su vas ''uzeli'' na iskustvo. Nije lako organizovati premierligaške utakmice za jednog do juče drugoligaša i dočekivat najtrofejniji bh klub. Učite iz iskustva, ipak sada igrate u premier ligi.Jbg.wienultras je napisao/la:6000![]()
![]()
**** ti begicu ba mater...koja slaba organizacija,pa neplaca sloboda MUP **** TI MATER...
niti su nasi navijaci pravili sranje...ovaj savez,racuno sam danas,klepi klubove godisnje pola miliona samo za kazne...boli njih **** za klubovima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.