Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
meni je 206 premal, nisam neki fan cetvorke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
logicno 4 cuj 206gio10 je napisao/la:Peugeot 206 ili Golf 4 ? Vaša mišljenja?

- Marsal
- Kontakt:
Gdje ćeš na bh forumu pitat hoćeš li Pežoa ili Golfa
Pa gore bi proš'o samo da si stavio nekog talijana protiv njemačke svetosti 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moze 307 ali sa 66 kw samo
auto je jeftinije odrzavati od cetvorke, samo sto kod nas zavrcu i prodavnice autodijelova, a i majstori.
zivimo jos u 80tim jeeeej

auto je jeftinije odrzavati od cetvorke, samo sto kod nas zavrcu i prodavnice autodijelova, a i majstori.

Znaci kod nas nije jeftinijeBosniacum Lilium je napisao/la:moze 307 ali sa 66 kw samo![]()

Mia San Mia
Drazi mi je Peugeot od ijednog Golfa, al Golf 4 > Peugeot 206. Jednostavno je bolji, dok 307 je vec druga prica.
- AlfredBorden
- Kontakt:
http://www.p.ik.ba/artikal/12374231/ren ... -detaljno/" onclick="window.open(this.href);return false;

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Polestar S60

- AlfredBorden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ima li neki forumas ovde slucajno ovo auto? kakvo je? odrzavanje? vs. konkurencija? odnos ulaganje:dobit? i tako te stvari, da cujem neke dojmove ako moze ikako
(a i ti sverceru hercegovacki reci slobodno sta mislis ako si prodavo ovih modela u svom zivotu
)
ima li neki forumas ovde slucajno ovo auto? kakvo je? odrzavanje? vs. konkurencija? odnos ulaganje:dobit? i tako te stvari, da cujem neke dojmove ako moze ikako

UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
starije Honde su
To novo me ne zanima, yebo novu Hondu
Danas crnu mambu prosetao do CG. Auto vise u lijevoj traci

Ako Bog da, bice svega, samo zdravlja
'68 Torino ako bude neko pitao koje je 

Danas crnu mambu prosetao do CG. Auto vise u lijevoj traci

Ako Bog da, bice svega, samo zdravlja

- AlfredBorden
- Kontakt:
pa dobro, fakticki i ovo isto dodje starija honda 

UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- BurningLegion
- Kontakt:
Honda Civic Type R je jedno 13 puta bolje auto od Golfa istog godista. Eto, pa ako kome znaci. Samo sto u nas nema tradiciju.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
AlfredBorden je napisao/la:pa dobro, fakticki i ovo isto dodje starija honda

al' ovako nesto, CRX Vtec

Jarani mozel pomoc. Danas prodao kola,i ne znam sta da kupim sad. Uvijek misljenja podijeljena.
Gledao jednog Focusa,2004.g 1.8 tdci 85 kw,presao 150 000,nevjerovatno dobro ocuvan( sto kazu ko nov
). I sad neki hvale Focuse,a neki kazu da se kvare.
Isto i za 307-ce,kazu da su losi,al opet ima i onih koji kazu da su dobri,i da gledam one od 66 kw bez FAP filtera.
Na kraju haman valja četvorku uzet
Gledao jednog Focusa,2004.g 1.8 tdci 85 kw,presao 150 000,nevjerovatno dobro ocuvan( sto kazu ko nov

Isto i za 307-ce,kazu da su losi,al opet ima i onih koji kazu da su dobri,i da gledam one od 66 kw bez FAP filtera.
Na kraju haman valja četvorku uzet
- AlfredBorden
- Kontakt:
po cemu je 307 los? sta su ti nalagali?
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ma joj kako se kvare,kako imaju problema s tim filterom,zamajcem il sta vec ima,al eto opet ima i onih koji hvale,pogotovu sa 66 kw,i da su dobri,da odrzvanje nije skupo. Sad ja cu se vodit onim,da sve zavisi na sta naletis.
Ne zaboravi dodati da je to žensko auto,
Da svako sluša kako se kvare neka auta, niko ih ne bi vozao. Uvijek mi je bilo zanimljivo čuti famoznu rečenicu "Šta će ti to, nema kupiti dijelova",
Nissan, rijetki ga vozaju, no auto je prejako.

Da svako sluša kako se kvare neka auta, niko ih ne bi vozao. Uvijek mi je bilo zanimljivo čuti famoznu rečenicu "Šta će ti to, nema kupiti dijelova",

Meni se gadi kad cujem ono ''Švabo je švabo''Neutral je napisao/la:Ne zaboravi dodati da je to žensko auto,![]()
Da svako sluša kako se kvare neka auta, niko ih ne bi vozao. Uvijek mi je bilo zanimljivo čuti famoznu rečenicu "Šta će ti to, nema kupiti dijelova",![]()
Šta ti se ima gaditi kad ljudi proizvode kvalitetna vozila dok Francuzi proizvode smeće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nissan je fakticki francuski tako da ne znas sta bih ti rekao. Jos Renaultov, radnicko auto kod Francuza.
Taj 307 fakat nije skup sto se tice odrzavanja, taj od 66 kw. Samo je dosta bucan i lijen.
Cuj kad je izasao taj Focus s tim motorom, on je po tehnologiji miljama ispred cetvorke
Vozne karakteristike odlicne, siguran si na duza putovanja sto se tice preticanja, jer otresa sve ko slinu (provjereno)
Zamajac ne kosta nista vise nego kod cetvorke
Turbina se dobro ponasa, egr se cesto zaprlja, meni je vakat cistit ga. Meni jedino smeta sto kvacilo hvata visoko, bas me to nervira
Sto se tice drugog, ne sikiraj se. Otvoreno ne uzima puno, po gradu hoce i 7.5 l / 100 km
Taj 307 fakat nije skup sto se tice odrzavanja, taj od 66 kw. Samo je dosta bucan i lijen.
Cuj kad je izasao taj Focus s tim motorom, on je po tehnologiji miljama ispred cetvorke

Vozne karakteristike odlicne, siguran si na duza putovanja sto se tice preticanja, jer otresa sve ko slinu (provjereno)

Zamajac ne kosta nista vise nego kod cetvorke

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.