BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
thelightblue
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Katastrofalno Damir igra 
kakav smiješan BH ima lik, bez zamaha 
dobro je,izvadio se. Ajde sada uzet ovo
Promjena taktike na 5-2...duži poni, više spina, visočije loptice, Machado se troši dosta da iz takvih loptica generiše snagu...pa je i ostao bez snage,,,i ove DSove više ne može stići 
A jbg, sreća pa je to na vrijeme shvatio, ovaj Machadov bh je ionako bezopasan, još kad ga napadne spinom vraćaju mu se čiste loptice...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da li ima stream?
ha ja, nije mu do života kad mu Damir ovakav balon pošalje 
na iskustvo

na iskustvo
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 74430.html" onclick="window.open(this.href);return false;ahmiiic je napisao/la:da li ima stream?
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 74430.html" onclick="window.open(this.href);return false;ahmiiic je napisao/la:da li ima stream?
Šlag na tortu je ovaj poen na set lopti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Stigoh pregledati TB..bravo Dzumi
Cestitam Tomi i Emi.
hvalaaa
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Hoce li biti neki stream za Emu..znali neko?
Pogledajte ima li negdje bolji stream, ja od sreće nisam dalje ni tražio, trebaće nam sutra, mada mi je nelogično da se polufinala igraju petkom, ali eto...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar dzumi , igra koliko mu treba , al dobro je samo neka se vrti oko 100 -103 mjesta , tako da igra u glavnom turniru Grand slamova ...
Ima stream , a ne znam na kojem terenu ema igra ... zapravo Ema igra na terenu 6 a ne znam jel on ima kameru ...TMmanija2012 je napisao/la:Hoce li biti neki stream za Emu..znali neko?
a vidim da ima stream s tog turnira ..
Dobar je stream , samo dole pojacas kvalitet slikeVirtu4l je napisao/la:Pogledajte ima li negdje bolji stream, ja od sreće nisam dalje ni tražio, trebaće nam sutra, mada mi je nelogično da se polufinala igraju petkom, ali eto...
u Maroku su valjda petak i subota dani vikenda, pa zato i ove i prošle hefte finale bude u subotu
DS radi samo tako

DS radi samo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.