Ko zna, mozda ne prenose ovaj dio sampionata, od sljedece sezone su najavili. Tad ce biti 30 timova u 1.ligi. Ne ispada niko ove sezone, a ulaze po 5 iz dvije grupe 2.ligehilmo je napisao/la:Ne bih znao reći, tako stoji na forumu sportkluba gdje u jednom postu stoji da je ovo zvanično.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne prenose Argentince, ovo je od prosle sezone.
Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Don't believe the hype.
Na Sport Klub forumu se uveliko pise da je Arena otkupila Argentinsku ligu i da ih vise Sport Klub nece prenositi,sad koliko ima istine u ovome vidjecemo.Nadam se da imaakisarajevo92 je napisao/la:Ko zna, mozda ne prenose ovaj dio sampionata, od sljedece sezone su najavili. Tad ce biti 30 timova u 1.ligi. Ne ispada niko ove sezone, a ulaze po 5 iz dvije grupe 2.ligehilmo je napisao/la:Ne bih znao reći, tako stoji na forumu sportkluba gdje u jednom postu stoji da je ovo zvanično.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne prenose Argentince, ovo je od prosle sezone.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
ka'e Rambo ne moze to 10 dana prije pocetka takmicenja
Sport Klub @sportklub 56s
@sportklub je postao vlasnik prava na prenose mečeva @ABA_liga! I najbolja regionalna košarka ubuduće na našoj televiziji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/" onclick="window.open(this.href);return false;miki_92 je napisao/la:ka'e Rambo ne moze to 10 dana prije pocetka takmicenja![]()
@sportklub je postao vlasnik prava na prenose mečeva @ABA_liga! I najbolja regionalna košarka ubuduće na našoj televiziji
Ko je ovde lud
Samo Sarajevo
- JoseMourinho
- Kontakt:
auuu Sport Klub

hehe arena sport tvrdi da oni prenose aba liguJoseMourinho je napisao/la:auuu Sport Klub![]()
![]()
Samo Sarajevo
nije ni prvi ni zadnji put da lupaju ovakve glupostikanarinac je napisao/la:hehe arena sport tvrdi da oni prenose aba liguJoseMourinho je napisao/la:auuu Sport Klub![]()
![]()
SK je dobio prava, a oni i dalje mogu pisati sta hoce na svom forumu
Sport Klub @sportklub 2h
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
http://www.sportklub.rs/kosarkaska-aba- ... port-kluba" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam fakat kako će sve to rasporediti. Moram uzeti prošireni paket Telemacha.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam fakat kako će sve to rasporediti. Moram uzeti prošireni paket Telemacha.
Areni ostaje samo LP sto valja ostalo je sve propalo
Meni prije 5 minuta dođe od nih poruka na Fejsu "DA DA,mi prenosimo ABA Ligu i od naredne sezone".miki_92 je napisao/la:ka'e Rambo ne moze to 10 dana prije pocetka takmicenja![]()
Ako ovo slažu,iskopčat ću sve kablove i yebat im mater.
A.F.C. Bournemouth!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znaci Edinu ostaje da komentarise Spansku i Grcku ligu....hilmo je napisao/la:http://www.sportklub.rs/kosarkaska-aba- ... port-kluba
Nadam se da ce preci na SK!
Don't believe the hype.
nista od Edina na SK, da bezveze ne gajite nadu
normalno da lazurambo16 je napisao/la:Meni prije 5 minuta dođe od nih poruka na Fejsu "DA DA,mi prenosimo ABA Ligu i od naredne sezone".miki_92 je napisao/la:ka'e Rambo ne moze to 10 dana prije pocetka takmicenja![]()
Ako ovo slažu,iskopčat ću sve kablove i yebat im mater.
evo jos dokaza da ide na SK
https://twitter.com/Skip2myLouSK
vjerovatno i on laze
Svaka čast SK-u, arena se raspada. Hajde može se nekako i bez aba lige, ali bez ncaa, 
100 kosarkaskih prenosa mjesecno
HOCEMO PLAYER

HOCEMO PLAYER
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Stvarno steta sto SK-ov stav da Edin nece na SK. Niko ne zna razlog.
nije tacno da je arena otkupila Argentinsku liguManuel je napisao/la:
Na Sport Klub forumu se uveliko pise da je Arena otkupila Argentinsku ligu i da ih vise Sport Klub nece prenositi,sad koliko ima istine u ovome vidjecemo.Nadam se da ima
@Armala zato sto i onaj bolid Ilija Kovacic aka Boooomba mora nesto da komentarise, znam zvuci retardirano ali tako jeArgentinske lige i dalje nema na satelitu, sukob izmedju lige i televizije, cim se to rijesi bice ne SK.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još da SK (SBB) prihvati odluku RAK-a 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..