FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Jeli igrao ovaj novi/stari napadac Stijepic ? Smijesno mi kad citam Mikara najveci u skoku haha . Sad idemo Tekstilcu u Derventu to ce pokazati koliko vrijedimo . Vidim Leotar zasad najubjedljiviji za povratak .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Interesuje me da li ce te se pokusati ove godine vratit u BIH Premier Ligu
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Nećemo,lijepše ovako,igarmo protiv Donjeg Šepka,Krupe na Vrbasu,Janje,Gacka ..,milinaAndrija je napisao/la:Interesuje me da li ce te se pokusati ove godine vratit u BIH Premier Ligu

Ulaz besplatan izlaz se plaća
SarcofagoVenom je napisao/la:Nećemo,lijepše ovako,igarmo protiv Donjeg Šepka,Krupe na Vrbasu,Janje,Gacka ..,milinaAndrija je napisao/la:Interesuje me da li ce te se pokusati ove godine vratit u BIH Premier Ligu
Haha divota nema sta
Tekstilac-Rudar 2-0...S ovakvom igrom nema Premijer lige za 100 godina, a sudjenje ko izmisljeno, nekoliko laktova prema domacinima sudija nije vidio ili nije htio da vidi-...Tezak teren, Prijedorcani ovakvom igrom mogu go dati prekosutra...Na pocetku drugog poluvremena 2 komada i kraj price...Cini mi se, zapravo vidilo se golim okom da su domaci igraci fizicki spremniji...Kad je trebalo zapet i stisnut ruke na kukovima...
Sta ce sada reci opet sudija kriv ? Delegat bio na klupi domacina ? E moj Rudar na sta si spao . Nestore budi covjek pa sam napusti dok te nisu sami istjerali .
- Жика Павловић
- Kontakt:
У & РС ' ? ? " Трна на ?!? На % ' ?, ¥ ' је '... $ нас & Трн " $ % " " ", & & у " ? " / & ", - & се &!? Па % је " за ? " $ $ 100 000 ", ' " је*** &? % је "?
Ne znam ni sam ali u Upravi ili su sljepi ili su glupi ili ko zna sta je vec u pitanju . Niko normalan nema da postigne gol osim Vede i Mikare jadnog . Sa ovakvom igrom moze nam se ponoviti sudbina pa opet ispasti iz RS prve lige . Sa obzirom da 4 ispadaju ne bi me iznenadilo uopste . Sa ovakvim vremenskim uslovima stadion nikada nece biti zavrsen i to ce igrati ulogu u vaznim utakmicama sto dolaze . Jadno jadno od onakvog premijerligasa na sto smo spali da jedva se nosimo sa trnom ili sepkom ili a da nas tekstlilci razvaljaju . Uzas
Znaci Borac u kupu ? Par komada najmanje ladno ...
kakva je situacija sa vasim terenom? nije gotovo jos, koje su opcije moguce za ovu utakmicu kupa, gdje da se igra?
Kako stvari stoje najvjerovatnije u Omarskoj . 3 komada imate samo uplati 

znaci fasovacemo tricu u Omarskoj? 
kako god, bice to patnja od fudbala
Borcu dolazi kup pred tekmu sa Zeljeznicarem u BL I ne smije se rizikovati povreda nekog igraca tako da je moguce da ce izaci saren sastav... slicno kao protiv Drine Zvornik kada smo prosli na penale... antipropaganda fudbala!

kako god, bice to patnja od fudbala

Borcu dolazi kup pred tekmu sa Zeljeznicarem u BL I ne smije se rizikovati povreda nekog igraca tako da je moguce da ce izaci saren sastav... slicno kao protiv Drine Zvornik kada smo prosli na penale... antipropaganda fudbala!
Vidi sto su razigrali Rudari 3 pobjede zaredom prvenstvene . Moglo bi nesto biti od njih heh .Mrsave pobjebe ali 3 boda su najvaznija . Naredne tri protiv Slobode NG i MG pa onda Leotar ce pokazati jesmo li zaista poceli igrati konacno ili je sve samo zesca uvala .
- Жика Павловић
- Kontakt:
" " ? ? " $ ' је """ " врха савеза $ се ? ове $ ' ", а $ $ & $. $ се $ ? & ", ", " $ управе " $ " " $ ". & $ / посао ове сезоне.skelar je napisao/la:Vidi sto su razigrali Rudari 3 pobjede zaredom prvenstvene . Moglo bi nesto biti od njih heh .Mrsave pobjebe ali 3 boda su najvaznija . Naredne tri protiv Slobode NG i MG pa onda Leotar ce pokazati jesmo li zaista poceli igrati konacno ili je sve samo zesca uvala .
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Sutra krajiški derbi u okviru kupa BiH,Rudar-Borac,susret se igra u Omarskoj,Pošto je Omarska između Prijedora i Banja Luke i blizine oba mjesta,očekuje se i veći broj navijača obe ekipe.Svi koji mogu trebaju doći na utakmicu i podrzati Rudara .
Gostujućim navijačima je zabranjen dolazakSarcofagoVenom je napisao/la:Sutra krajiški derbi u okviru kupa BiH,Rudar-Borac,susret se igra u Omarskoj,Pošto je Omarska između Prijedora i Banja Luke i blizine oba mjesta,očekuje se i veći broj navijača obe ekipe.Svi koji mogu trebaju doći na utakmicu i podrzati Rudara .
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Oba tima ce imati znje igrace . Rudar ne treba da se puno " trosi " bolje da se cuva za prvenstvo tako da 2 ne gine . Mada i Borac ako bude igrao kao protiv Drine svasta je moguce . Sve u svemu ajd' Rudar !
-
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:Gostujućim navijačima je zabranjen dolazakSarcofagoVenom je napisao/la:Sutra krajiški derbi u okviru kupa BiH,Rudar-Borac,susret se igra u Omarskoj,Pošto je Omarska između Prijedora i Banja Luke i blizine oba mjesta,očekuje se i veći broj navijača obe ekipe.Svi koji mogu trebaju doći na utakmicu i podrzati Rudara .
to je malo vjerovatno iz prostog razloga jer je kup bh pod okriljem fsbih i po njihovom pravilniku ukoliko domacin nije u mogucnosti da organizuje dolazak gostujucih navijaca onda se igra pred praznim tribinama.uostalom,najbolji je primjer slavija koja vec dugo igra bez publike...
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Biće duela protiv Borca i u narednom periodu,u današnjem izvlačenju parova osmine finala kupa RS,igraju Rudar i Borac,jedan meč,Rudar domaćin
Prijedor je napisao/la:Gostujućim navijačima je zabranjen dolazakSarcofagoVenom je napisao/la:Sutra krajiški derbi u okviru kupa BiH,Rudar-Borac,susret se igra u Omarskoj,Pošto je Omarska između Prijedora i Banja Luke i blizine oba mjesta,očekuje se i veći broj navijača obe ekipe.Svi koji mogu trebaju doći na utakmicu i podrzati Rudara .
nije istina...
ako je zabranjeno, to se mora javiti 24h prije utakmice, a to nije uradjeno.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, VivaLaLiberta i 14 gostiju.