Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Serie A
Pa realno moglo je i bez penala. U onoj situaciji 50-50 su šanse da će ti sudija svirati penal. Na kraju, lopta JESTE pogodila igrača u ruku, i to DRUGI puta u 10 minuta. I da nije svirao taj penal, ne bi pogriješio, kao i to što ga je svirao. Tako da je odluka na sudiji. Samo, razumijem ja šta protivničkom navijaču znači čist penal, ali i da je bio takav, siguran sam da opet ne bi bio dovoljno čist.muxa je napisao/la:E jbg sad ce te rec da je penal cist. Realnost vam je uvijek bila jaca strana
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: Odg: Serie A
Ma ne radi se uopste o tome, samo ima vas par cim vide da je Milanu sviran penal pocnu provocirat a usute se kad je sviran sporan penal za Juventus.HeavensWonder je napisao/la:Pa realno moglo je i bez penala. U onoj situaciji 50-50 su šanse da će ti sudija svirati penal. Na kraju, lopta JESTE pogodila igrača u ruku, i to DRUGI puta u 10 minuta. I da nije svirao taj penal, ne bi pogriješio, kao i to što ga je svirao. Tako da je odluka na sudiji. Samo, razumijem ja šta protivničkom navijaču znači čist penal, ali i da je bio takav, siguran sam da opet ne bi bio dovoljno čist.muxa je napisao/la:E jbg sad ce te rec da je penal cist. Realnost vam je uvijek bila jaca strana
Il Club più titolato al mondo!
Sumnjam da je Magica zbog njega otisao.A i ima manje spama sada što je dobro,prije se znalo bezbroj stranica gluposti ispisat.Beppe je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:Magični, javi se da znamo da si živ, čovjek svašta pomisli kad vidi kako ti igraj ovaj Napoli![]()
![]()
![]()
Ma kako onaj mali (mc dosta, prestanite, rasprava staje ovdje itd.) preuze moderaciju nema pola ljudi koji su nesto znali o fudbalu. Mada je Magica hvalio Rafu kao velikog strucnjaka.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma dobro navijačke provokacije su standard, naročito za nasmuxa je napisao/la:Ma ne radi se uopste o tome, samo ima vas par cim vide da je Milanu sviran penal pocnu provocirat a usute se kad je sviran sporan penal za Juventus.HeavensWonder je napisao/la:Pa realno moglo je i bez penala. U onoj situaciji 50-50 su šanse da će ti sudija svirati penal. Na kraju, lopta JESTE pogodila igrača u ruku, i to DRUGI puta u 10 minuta. I da nije svirao taj penal, ne bi pogriješio, kao i to što ga je svirao. Tako da je odluka na sudiji. Samo, razumijem ja šta protivničkom navijaču znači čist penal, ali i da je bio takav, siguran sam da opet ne bi bio dovoljno čist.muxa je napisao/la:E jbg sad ce te rec da je penal cist. Realnost vam je uvijek bila jaca strana

Uostalom, najgore je za penale koji se sviraju zbog simulacije igrača i tu nastaje sva konfuzija. Ovo kada igrač igra rukom je dosta jednostavnije jer se odmah vidi da li je bilo dodira, je li bilo namjere, je li lopta bila upućena u okvir gola i sl.... Tako da nemoj zamjeriti nekome, svi smo tu da se zajebavamo

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- IlCapitano
- Kontakt:
Vratite se temi. Kome nešto nije jasno, a ne tiče se nogometa, PP mu je na raspolaganju.SiamoNoi je napisao/la:Sumnjam da je Magica zbog njega otisao.A i ima manje spama sada što je dobro,prije se znalo bezbroj stranica gluposti ispisat.Beppe je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:Magični, javi se da znamo da si živ, čovjek svašta pomisli kad vidi kako ti igraj ovaj Napoli![]()
![]()
![]()
Ma kako onaj mali (mc dosta, prestanite, rasprava staje ovdje itd.) preuze moderaciju nema pola ljudi koji su nesto znali o fudbalu. Mada je Magica hvalio Rafu kao velikog strucnjaka.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
dugo mu je trebalo 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Da ja znam da ce se Lazio pojacat vec afirmisanim igracima prvi bi navijao za fasiste al' posto bi to garant bilo ko Udinese, rasprodaja, ili u najmanju ruku bi isti ostali jbo toChinaglia je napisao/la:da nam se nije povrijedio Gentitelli, odgovorno tvrdim da bi Lazio bio najozbiljniji kandidat' za treće mjestoova tri-četiri kola, odigrali smo bolje Milana, Intera, Napolija i Viole

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Chinaglia je napisao/la:dugo mu je trebalo

Abate se preporodio otkad nema Milita

Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
nije da nismo znali da je Morata panjina

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne znam šta vam nije jasno, momak koji je plaćen 20m se ovdje obrukao. Istu stvar bi postavio da je to uradio neki igrač moga omiljenog tima. No hard feelings 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:
Napravio gresku jeste niko ne spori , a ti nakon jednog dodira sa loptom zakljucujes koliko vrijedi? e svasta majstore
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- IlPrincipe
- Kontakt:
Placen je 20miliona, ne osporavam njegov kvalitet, samo mi je bio smiješan ovaj failJuventino1995 je napisao/la:Napravio gresku jeste niko ne spori , a ti nakon jednog dodira sa loptom zakljucujes koliko vrijedi? e svasta majstore

Pa logično, neće nabaciti klip kada sam rješava drugi gol vs Malmea ili kada za 2 minute igre u Seriji A sam sebi stvara sjajnu šansu ili baca na usta 3-4 stopera. Sve ovo za 30 minuta koliko je do sada igrao.Juventino1995 je napisao/la:Napravio gresku jeste niko ne spori , a ti nakon jednog dodira sa loptom zakljucujes koliko vrijedi? e svasta majstore
Ali, gori smo mi u krajnjoj lini što odgovaramo.
Pa samo kada se sjetimo izjave o motivisanim polovnjacima.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ovo si upravu.Pogba je napisao/la: Ali, gori smo mi u krajnjoj lini što odgovaramo.
Btw još jednom da kopiram ..
Ne osporavam njegov kvalitet, samo mi je bio smiješan ovaj fail

Ne branim Moratu a kamoli simpatizere Juveta ali ne mozes odmah reci ovo vrijedi 20 miliona i sprdati ga.Pa momak nije odigrao kako treba dvije tekme,kad zavrsi sezona onda mozes nesto ovako napisati.Pa pogledaj sta sve Higuain fuli i koliko akcija upropasti a placen oko 40 miliona yebote.Morata je po meni predobro pojacanje Juventusa,samo dok se navikne.Pa samo se sjeti Toressa u Cleziju i njegove promasaje a placen oko 50 miliona.IlPrincipe je napisao/la:Ovo si upravu.Pogba je napisao/la: Ali, gori smo mi u krajnjoj lini što odgovaramo.
Btw još jednom da kopiram ..
Ne osporavam njegov kvalitet, samo mi je bio smiješan ovaj fail
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Penal koji je trabao svirati, za razliku od situacije nešto kasnije, isti igrač je u pitanju.
Slično kao i kod situacije kad je Llorente oboren nakon prekida.

Slično kao i kod situacije kad je Llorente oboren nakon prekida.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.