RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 24 sep 2014, 18:13

Evo da vam gurnem ja jednu informaciju. Otidjite u klub, prijavite se i idete, necete ostat uskraceni za derbi 100% ! kn ce obezbijediti iz svog dzepa jos autobusa zato nemojte pricat malo je , i ode 150 momaka pod bb !!!!!!!!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 24 sep 2014, 18:33

Bola koliko god raje se prijavi ići će. Svake godine ovako kažu samo 200 ulaznica, a nas nekad bilo i po 2000. Tu ulaznicu niko očima ne vidi. Zato raja prijavljujte se, ide ko god se prijavi pustite šuplje.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 sep 2014, 18:42

Ma,biće nas pun quratz :D
I opet pozivam na dostojanstvo jer budimo realni,ovakve utakmice su poligon za mnoge budalaštine.I opet budimo realni,ima i među nama kretena,idiota,derby navijača.Takvi trebaju ostati u manjini i treba ih spustiti na zemlju.Samo pjesme o Veležu,o BiH,možemo malo podyebavati ultrase,to je sasvim normalno na ovim 'priredbama' :mrgreen: ali nikako niske strasti,nikako nacionalizam i ostala srannja.Ja ne želim kornjače u mom gradu,ja ne želim da moj grad bude Belfast.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 24 sep 2014, 19:12

tepsija je napisao/la:Ma,biće nas pun quratz :D
I opet pozivam na dostojanstvo jer budimo realni,ovakve utakmice su poligon za mnoge budalaštine.I opet budimo realni,ima i među nama kretena,idiota,derby navijača.Takvi trebaju ostati u manjini i treba ih spustiti na zemlju.Samo pjesme o Veležu,o BiH,možemo malo podyebavati ultrase,to je sasvim normalno na ovim 'priredbama' :mrgreen: ali nikako niske strasti,nikako nacionalizam i ostala srannja.Ja ne želim kornjače u mom gradu,ja ne želim da moj grad bude Belfast.
Haa, mislim da ce biti dobro navijanje, jer ne bi trebalo biti alkoholiziranih osoba, a ni vodja ne bi trebao popiti nijednu :D opet bice i stare raje tako da nece biti nikakvih bespotrebnih skandiranja i toga ..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 24 sep 2014, 19:44

Mi se moramo izdići iznad ovih dnevno političkih igrica koje su počele sa predizbornom kampanjom.Samo Velež i ništa više,znamo kakav nas folklor čeka jer oni moraju raditi šta stranka naredi jer im je to prilika za političke poene.Nadam se da nćemo nasjesti na njihove provokacije i da ćemo dostojanstveno bodriti naše rođene a oni nek rade šta hoće,sve će se vidjeti jer će BHT prenositi utakmicu,a hoće li se čuti zavisi šta smije BHT pustit u program jer nebi im bio prvi put da isključe ton kod nacionalističkih skandiranja.
Zato bi se trebli prije polaska lijepo dogovoriti,jer se jedva čeka neki naš eksces pa da nas izjednače sa njima a to nam ne treba.Nikakve zastave Turske ili šta ti ja znam samo naše i našeg kluba hvala bogu imamo ih dosta.
VELEŽ DO GROBA :opaopa: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 24 sep 2014, 20:20

Klub navijača "Red Army" organizuje prijevoz na derbi.
Cijena + karta za utakmicu 10 KM.
Osobama bez ličnih dokumenata neće biti dozvoljen odlazak na utakmicu.
Prijave u KN do subote 10h...

RAja na utakmicu moze ici svako ko se prijavi u klubu da ce ic dobili smo od uprave odgovor da nas moze ici koliko god hoce samo da obezbjedimo dovoljno autobusa...ZNACI SVI KOJI SE PRIJAVE CE ICI NA TEKMU !!!!! Nemojte dokumente zaboravit !!!!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 24 sep 2014, 21:37

Tako je svi prijave podnesite,to vam je gradjanska duznost.Na derbi se mora a na izbore nemora :)
Hajmo Djavoli
VFC THE RELIGION

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 24 sep 2014, 23:19

SalePD je napisao/la:Na utakmicama protiv Zrinjskog, Velež je uvijek domaćin.
:lol:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2014, 23:33

crnov je napisao/la:
sta je smijesno...u pravu je covjek..tad ne ide samo 7c...tad je skolski dan i cijela skola ide
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 sep 2014, 23:37

staragarda je napisao/la:
crnov je napisao/la:
sta je smijesno...u pravu je covjek..tad ne ide samo 7c...tad je skolski dan i cijela skola ide
Kad sloboda negdje gostuje i tada se kod fukara biraju najbolja cetvorica na prosloj domacoj utakmici i oni samo idu na gostovanje.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 sep 2014, 23:44

@staragarda mani se gluposti,sto si doso ljude provocirat,vidim pises i na temi zrinjskog,jos ne mozes prezaliti ispadanje. Volio bih da vas hoce Velez mlatnut usred Tuzle,pa da crknete od muke. Pises protiv Veleza a podrzavas klub ciji navijaci vas umalo nisu ubili i spalili u sred Mostara. Koje si ti dijete :kafa:
P.S rodjeni sretno u subotu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 sep 2014, 00:00

esprit24 je napisao/la:@staragarda mani se gluposti,sto si doso ljude provocirat,vidim pises i na temi zrinjskog,jos ne mozes prezaliti ispadanje. Volio bih da vas hoce Velez mlatnut usred Tuzle,pa da crknete od muke. Pises protiv Veleza a podrzavas klub ciji navijaci vas umalo nisu ubili i spalili u sred Mostara. Koje si ti dijete :kafa:

a sto to tebe boli sta ja pisem na temi veleze i koga podrzavam...jesi ti neki njihov glasnogovornik :? ..ko ce koga mlatnut to cemo vidjet..ovi su nas zamalo ubili i zapalili,prije toga su ispusili batine u tz i sa njima se zna...ne vole nas a ni mi njih...dok smo za voljeni velez odbili igrat doigravanje jer nisu mogli igrat pod BB a imali smo te godine prejaku ekipu, oni nam ga lagano spustise....sve se vraca i placa...prije ili kasnije..i mi smo nase ispadanje sigurno bili negdje zasluzili....
p.s. zrinja sretno u subotu

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 sep 2014, 00:06

Ko vam je kriv kad niste imali šuta prema golu u istočnom sarajevu a trebali izgubit 1-0 i to sa igračem više, vi samo znate druge kriviti za svoj neuspjeh.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 sep 2014, 00:09

rodjenisa je napisao/la:Vidim da je nas drug @emil02in napravio pravu zbrku sa upitom prema meni :lol: :lol: .Nema potrebe ni za kakvim slanjem pp,dakle za sad je sasvim dovoljna info da je Shell zaista samo jedan od sponzora FK Velez.Prave vjesti za nas tek slijede,a do tada kao sto sam vam vise puta pisao samo malo strpljenja i uzivajte u cinjenici da smo svi skupa dio najljepse fudbalske porodice zvane Velez :salut:

PS Volio bih Travnika danas izvuci
samo da podsjetim da sam ja na našem PDF-u prvi pisao da je Shell još jedan u nizu naših sponzora.

rodjenisa@ možeš li biti malo jasniji?

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 25 sep 2014, 00:18

esprit24 je napisao/la:@staragarda mani se gluposti,sto si doso ljude provocirat,vidim pises i na temi zrinjskog,jos ne mozes prezaliti ispadanje. Volio bih da vas hoce Velez mlatnut usred Tuzle,pa da crknete od muke. Pises protiv Veleza a podrzavas klub ciji navijaci vas umalo nisu ubili i spalili u sred Mostara. Koje si ti dijete :kafa:

a sto to tebe boli sta ja pisem na temi veleze i koga podrzavam...jesi ti neki njihov glasnogovornik :? ..ko ce koga mlatnut to cemo vidjet..ovi su nas zamalo ubili i zapalili,prije toga su ispusili batine u tz i sa njima se zna...ne vole nas a ni mi njih...dok smo za voljeni velez odbili igrat doigravanje jer nisu mogli igrat pod BB a imali smo te godine prejaku ekipu, oni nam ga lagano spustise....sve se vraca i placa...prije ili kasnije..i mi smo nase ispadanje sigurno bili negdje zasluzili....
p.s. zrinja sretno u subotu
Halo bola kome vi više solite pamet sa vašim famoznim ispadanjem ko da ste neki veliki klub... Kroz čitavu historiji imali 5-6 sezona da valja... Ne bi da je ispala Barca, Real, Manchester ne bi se sralo ovoliko koliko vi možete srat.. I istina je to "sve se vraća sve se plaća" i vi ste Veležu doslovno ukrali nešto puno veće od opstanka u ovoj usranoj ligi, ukrali ste mu titulu u jugo ligi koja je za ovu sad svemirski brod... I kome ste bitni više vi i vaše ispadanje ??? Niste uspjeli šutnut na go s trenerom koji je izmislio napadački fudbal :lol:
Imali igrača više, odlično suđenje, trebaju čak i izgubit sa 1-0 i opet izgube 2-0 i ispadnu, i imaš obraza reć da je neko drugi kriv??? Šta očekuješ još pored tih uslova, da drugi za vas igraju ??? Ko ste bola vi ? Vječito se guzili Zvezdi, bili njihov B tim, i sad ko vi nešto bitni što ste ispali.. Ko da se teško vratit u ovu šabansku ligu, ko god ima imalo para može ući... Zato bolje ti je šuti i moli Boga da vas milioner ne napusti da ne bi opet lagano u drugu ligu, možda bi se i ugasili s obzirom na višemilionski dug. Nikog ne zanima koga ti podržavaš boli nas **** realno, **** navijače kojim su drugi za nesposobnost njihovih igrača i trenera. Dođe čovjek ovde nešto normalno da pročita, a naleti na ovog hajvana koji očito nije vidio gostovanje nikad u životu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 sep 2014, 00:21

vm22 je napisao/la:Ko vam je kriv kad niste imali šuta prema golu u istočnom sarajevu a trebali izgubit 1-0 i to sa igračem više, vi samo znate druge kriviti za svoj neuspjeh.

niko nam nije kriv...u dure je sve...nismo se pokazali u istocnom jer smo bili odron od ekipe i slavija je zasluzeno dobila...al ste vi SIGURNO bili bolja ekipa od mrtve gabele pa ste zijanili...ispricana je to prica 1000 puta..cak se i znalo da je tekma prodana...samo mi je smijesno da se sad kao iscudzavate sto vas tuzlaci ne vole...uzeli ste kesh i sretno prijatno...valjda cemo i mi doc nekad u priliku da vam se adekvatno revansiramo...imali ste puno pravo da to uradite...bruka svijeta u tz je bas ono simpatizirala velez zbog svih desavanja al poslije onog ljudima se povraca kad vas neko spomene....nije valjda da ocekujete neku prijateljsku atmosferu kad dodzete na Tusanj :? :? ...uostalom,necu da se raspravljam...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 sep 2014, 00:28

AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Vidim da je nas drug @emil02in napravio pravu zbrku sa upitom prema meni :lol: :lol: .Nema potrebe ni za kakvim slanjem pp,dakle za sad je sasvim dovoljna info da je Shell zaista samo jedan od sponzora FK Velez.Prave vjesti za nas tek slijede,a do tada kao sto sam vam vise puta pisao samo malo strpljenja i uzivajte u cinjenici da smo svi skupa dio najljepse fudbalske porodice zvane Velez :salut:

PS Volio bih Travnika danas izvuci
samo da podsjetim da sam ja na našem PDF-u prvi pisao da je Shell još jedan u nizu naših sponzora.

rodjenisa@ možeš li biti malo jasniji?
Aleme drug moj nije vrijeme za velike price.Krvav posao se radi u Velezu i svi cemo vrlo brzo vidjeti rezultate tog rada.Dobro si rekao da si nedavno prvi spominjao pricu oko Shella i to je sada nas sponzor.Zaista ako bi mi sada nesto nagadjali i pricali samo bi otezali rad nasim ljudima.Budimo strpljivi jos malo.
Ps molim vas rodjeni ignorisite kompleksase koji u zivotu nisu dobacili dalje od vozacke dozvole
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 25 sep 2014, 00:29

vm22 je napisao/la:Ko vam je kriv kad niste imali šuta prema golu u istočnom sarajevu a trebali izgubit 1-0 i to sa igračem više, vi samo znate druge kriviti za svoj neuspjeh.

niko nam nije kriv...u dure je sve...nismo se pokazali u istocnom jer smo bili odron od ekipe i slavija je zasluzeno dobila...al ste vi SIGURNO bili bolja ekipa od mrtve gabele pa ste zijanili...ispricana je to prica 1000 puta..cak se i znalo da je tekma prodana...samo mi je smijesno da se sad kao iscudzavate sto vas tuzlaci ne vole...uzeli ste kesh i sretno prijatno...valjda cemo i mi doc nekad u priliku da vam se adekvatno revansiramo...imali ste puno pravo da to uradite...bruka svijeta u tz je bas ono simpatizirala velez zbog svih desavanja al poslije onog ljudima se povraca kad vas neko spomene....nije valjda da ocekujete neku prijateljsku atmosferu kad dodzete na Tusanj :? :? ...uostalom,necu da se raspravljam...
E vala jest nam bitno što nas vi ne volite :lol::lol:
**** majku Lester dobije Man utd uvale im 5 komada pa šta?
Velež te sezone imo bod više od Slobode i ovaj se čudi nešto, dobila nas kozara u vrapčićima koja je ispala u 20.kolu jel i to prodano??
Kakva bola prijateljska atmosfera, ko od vas išta očekuje? Ne može bit gori doček nego prije nikako, eto prije nas lijepo dočekivali. Čuj znalo se da je prodano, eto ti iznesi jedan jedini dokaz da je prodana utakmica pa da vidimo. U nas ko kod kući izgubi prodano.. Vi ste znali po 20 utakmica namjestit u sezoni, imate višemilionski dug pa opet igrate premier ligu, a da je pravde tovarili bi u kantonalnoj

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 25 sep 2014, 00:41

Još se on našo pričat o namještanju :lol:
Gledaj u njih rezultate zadnjih par kola te sezone:
Dobili 1-4 Gošk-a usred Gabele, demolirali ih :urnebes:
Dobili Veleža kući 2-0 (Velež im pustio utakmicu a opet ne valja :roll: )
I onda s igračem više izgube 2-0 od ekipe koja je još gora od Gabele i Veleža :lol:
Ma jok nije namješteno :lol:
Velež je kriv :urnebes:
ne isčuDŽavam se ja ništa, niko vas bola ne **** Velež ima fanova širom bivše Jugoslavije i onda da nas bude briga što nas u Tuzli ne vole, i ne treba da nas vole ljudi koji krive druge za svoju nesposobnost, **** to :roll:
I to nije kraj njihovom ludilu, nego još podržavaju likove koji su im zapalili bus :lol: gori ko hepo kockica :urnebes:
Haj ti sine na spavanje, pa kad za koju godinu postaneš punoljetan i obiđeš koje gostovanje onda se javi :sick:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 sep 2014, 02:17

Cudni su mi ovi pojedini Slobodini navijaci :roll: Respektujem Slobodu kao BH velikana koji je igrao u Yu ligi puni niz godina.Simpatisem Slobodu iz razloga sto je kao klub nasto na istoj osnovi ko i nas klub,dakle osnovali ga radnici i proleteri i takav je ostao svih ovih godina bas kao i nas klub.

Ali u ovom slucaju stvarno malo pretjerujete.Velez vam je pustio utakmicu u predzadnjenm kolu i doveo vas u situaciju da sami o sebi odlucujete(zar to nije velika pomoc ;) ). Nama je Zvijezda tako jednom pomogla i ja im se uvijek zahvaljujem na tome ,i sta smo trebali traziti od njih da i sljedece kolo igraju za nas :shock: Ali vama ni to nije bilo dovoljno,pa i pored pickaste igre vaseg kluba protiv Slavije u odlucujucoj utakmici za vas(gledo sam tu utakmicu) vi opet napadate nas klub umjesto da okrivite vaseg trenera i invalide od igraca.Imali ste i igraca vise i dobrog sudiju a vi niste bili u stanju barem ne izgubiti vise od 1:0.Sad cu ti reci ovo sto sam saznao od nekih ljudi koji kotiraju blizu saveza.Vama je bio namjenjeno ispadanje te godine i iz saveza i od sudijske organizacije jer ste bili duzni svima,i niko nije zelio da vas spasava,eto da znate.Niste se mogli spasiti nikako,a vi mislite i pricajte sta god hocete.Niko vam ne zeli zlo,niko vas ne mrzi,ali brate sami ste krivi i podnesite to muski a ne ko kakve placiguze kriviti druge.

Sretno vam bilo u daljnjem takmicenju,a eto nas po bodove na Tusanj ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.