Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma pitaju za memu haljevca čuli da mu nije pink isplatio pare pa usput upitaliHariTz je napisao/la:'ta znači ovo?Moggi je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Nebi Totti mogao postici ovakav gol sve da hoce.Unofficialpage je napisao/la:Kad je sudija svirao faul, upisao sam pobjedu. Kont'o sam da je tu Totti a kad sam vidio da je izašao i da Pjanić izvodi, bio sam siguran 99,99% da je gol samo nisam znao u koju će stranu. Ali prva stvar je bila kad je sudija svirao penal. Je ta da sam Tottiju počeo psovat![]()
Bravo Mire, kako ga čovjek u stilu Ronaldinha izvede i rutinski pogodi.![]()
Večeras nas nešto krenulo, Mire dao gol, Džeko 2 gola.
Ajax drug moj odvadi maloAjax je napisao/la:Nebi Totti mogao postici ovakav gol sve da hoce.Unofficialpage je napisao/la:Kad je sudija svirao faul, upisao sam pobjedu. Kont'o sam da je tu Totti a kad sam vidio da je izašao i da Pjanić izvodi, bio sam siguran 99,99% da je gol samo nisam znao u koju će stranu. Ali prva stvar je bila kad je sudija svirao penal. Je ta da sam Tottiju počeo psovat![]()
Znam da ne bi, ali on ni to uzeo.Ajax je napisao/la:Nebi Totti mogao postici ovakav gol sve da hoce.Unofficialpage je napisao/la:Kad je sudija svirao faul, upisao sam pobjedu. Kont'o sam da je tu Totti a kad sam vidio da je izašao i da Pjanić izvodi, bio sam siguran 99,99% da je gol samo nisam znao u koju će stranu. Ali prva stvar je bila kad je sudija svirao penal. Je ta da sam Tottiju počeo psovat![]()
Yebo njih dvojicu, vidi mrkuljeHead je napisao/la:Njih dvojica imaju svoj bend, zovu se infuzija bend.
[youtube][/youtube]
E ybg, jest' Pjanke naš ovo ono, ali Totti je sila. Nadavao se je on golovaAjax je napisao/la:Nebi Totti mogao postici ovakav gol sve da hoce.Unofficialpage je napisao/la:Kad je sudija svirao faul, upisao sam pobjedu. Kont'o sam da je tu Totti a kad sam vidio da je izašao i da Pjanić izvodi, bio sam siguran 99,99% da je gol samo nisam znao u koju će stranu. Ali prva stvar je bila kad je sudija svirao penal. Je ta da sam Tottiju počeo psovat![]()
Pa ovo oduševljenje na temi je rezultat frustracija koje su se nakupile, a dugo vremena su se skupljalesamoposteno je napisao/la:svaka njemu cast ali ja bi vise volio da dadne 1 gol za reprezentaciju nego 10 za romu
Normalno da jeste samo ne ovakvih u stilu Juninha. To je posebna skola.HariTz je napisao/la: E ybg, jest' Pjanke naš ovo ono, ali Totti je sila. Nadavao se je on golova
Fazon je sto u Romi moze ovako odigrati i evo donio je pobjedu medjutim nije se vidio nikako. U reprezentaciji mora biti nositelj igre jbg. Ako mu igra ovisi hoce li realizirati penal ili slobodnjak pred kraj meca donji smo onda.Virtu4l je napisao/la:Pa ovo oduševljenje na temi je rezultat frustracija koje su se nakupile, a dugo vremena su se skupljalesamoposteno je napisao/la:svaka njemu cast ali ja bi vise volio da dadne 1 gol za reprezentaciju nego 10 za romu
Ima Ajax na izvoz, ali nisu dobre kao ova VirtualovaAjax je napisao/la:Normalno da jeste samo ne ovakvih u stilu Juninha. To je posebna skola.HariTz je napisao/la: E ybg, jest' Pjanke naš ovo ono, ali Totti je sila. Nadavao se je on golova
@Corleone
Ima li kod vas ovakvih mrkulja ??
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Sheyi i 25 gostiju.