Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la zgmiky » 24 sep 2014, 22:38

Harrison je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Stvarno je ova kladionica prokleta, ne mereš dobiti da si hljeb...i svaki put psujem sam sebe sto sam hajvan i ne odigram ono sto prvo vidim da je sigurica, vec ja krenem nesto filozofirati, tabelisati, jesti gov.na ****...
Danas vidim u cvajti K'lautern igra protiv Union Berlina i stavim keca na papiric, pa pogledam trecu ligu, Duisburg i Arminiu Bielefeld igraju protiv nekakvih amatera Stutgarta i Dortmunda i stavim keca na njih i onda mi djavo dodje u glavu (ko kad je kladjenje djavoljska igra) pobrisem ova tri keca i stavim ove klosare na golove iz prve lige i sve popadam samo na njima...ubo neke parove iz serije b i iz primere i samo ovi bundesligasi me otresu ko budalu...
ma prije bi našao junfericu s 30 nego pogodio listić sa 5 parova
Fakat je tako kao sto kazes, eeej redovno prolazim TALIJANE na golove, a evo vec druga sedmica kako me SVABE povaljuju na golovima...jbt kako se fudbal mijenja, prije par godina sa lakocom prolazio golove na svabe 4+ i talijane od 0-2 gola, a vidi sad sve kontra, veceras talijani 8 tekmi, a na 6 utakmica prolazi 3+, ista stvar holandjani i belgijanci, sad kod belgijanaca slobodno trpaj oba daju ili 3+ na golove, a izbjegavaj holandjane...
ne trba ti bolji dokaz da je sve otišlo u k... uzmi svako veče teletekst i samo odi stranicu po stranicu i vidjeti ćeš da ni jedna liga nisu normalni koeficijenti, u svakoj ali baš svakoj ima barem jedno iznenađenje i veliki koef, na barem jednoj tekmi nije 3+ i barem na jednoj nije oba gol i nije samo u nogometu nego u svim sportovima, postalo je stvarno nemoguće dobiti na kladionici, nekad je bio barem jedan dan normalni rezultati pa bi raja dobila ali sada nema šanse

@janez moj dobri neka si i ti "umočio" :urnebes: čestitke :clap:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 sep 2014, 22:39

dvoumim se izmedju intera i napolija i na kraju izaberem ove druge hadalje.
Da bog da vam se Vezuv aktivirao i pretoviro vas u pepeo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 24 sep 2014, 22:41

zgmiky je napisao/la:@janez moj dobri neka si i ti "umočio" :urnebes: čestitke :clap:
:rol: :lol: :bow:

Hvala ti moj zgmiky legendo nije nešto, ali da se ima igrati. :mrgreen:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 24 sep 2014, 22:41

Miky druze stari, ovi me tvoji u bankrot bacise..

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 sep 2014, 22:43

Guarin14 je napisao/la:Miky druze stari, ovi me tvoji u bankrot bacise..
jbg loši su za popizdit, ulovi me sraćka kad ih vidim ovakve zato sam ih i rokao na golove ali igrao sam i 1 i samo oni naravno zeznuli

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 sep 2014, 22:45

127 km padoh na retardiranom Dortmundu. :twisted:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 sep 2014, 22:52

nema vajde od ovakve igre, za malo novaca i puno parova zaboraviti dobitak ali kad se krene igrati za veće pare onda pazite šta radite, samo na "dokazane igrače" igrati inače može sve otići neželjenim putem. Imam čovjeka koji zna ali i košta, čekam da malo stanem na noge i krećem u avanturu, ili pukovnik ili pokojnik ali znajući kako radi nema zime, profit ne bi smio izostati

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 sep 2014, 22:56

zgmiky je napisao/la:nema vajde od ovakve igre, za malo novaca i puno parova zaboraviti dobitak ali kad se krene igrati za veće pare onda pazite šta radite, samo na "dokazane igrače" igrati inače može sve otići neželjenim putem. Imam čovjeka koji zna ali i košta, čekam da malo stanem na noge i krećem u avanturu, ili pukovnik ili pokojnik ali znajući kako radi nema zime, profit ne bi smio izostati
SINGLE JE MAJKA I OTAC KLAĐENJA, ALFA I OMEGA.
sve je rečeno :zviz:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 sep 2014, 23:01

gonzales je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:nema vajde od ovakve igre, za malo novaca i puno parova zaboraviti dobitak ali kad se krene igrati za veće pare onda pazite šta radite, samo na "dokazane igrače" igrati inače može sve otići neželjenim putem. Imam čovjeka koji zna ali i košta, čekam da malo stanem na noge i krećem u avanturu, ili pukovnik ili pokojnik ali znajući kako radi nema zime, profit ne bi smio izostati
SINGLE JE MAJKA I OTAC KLAĐENJA, ALFA I OMEGA.
sve je rečeno :zviz:
slažem se s tim ali opet moraš znati na koga stavljaš pare, da bi bio dobar naravno, ništa ti ne vrijedi pretakanje iz šupljeg u prazno, jednom da pa dva ne ili dva da pa tri ne sve je to slabo, dok ti ne povežeš par dobitaka u nizu hebeš to, nema zarade, velik promet a mala zarada

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 sep 2014, 23:04

Ljudi kad pocinje NBA, ja ne mogu qrcem picku pogoditi :roll: :crazy:
1946

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 sep 2014, 23:08

Head je napisao/la:Ljudi kad pocinje NBA, ja ne mogu qrcem picku pogoditi :roll: :crazy:
Jesil probao prstom, :urnebes: :urnebes:
Nezzz valjda će ubrzo
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 24 sep 2014, 23:08

Head je napisao/la:Ljudi kad pocinje NBA, ja ne mogu qrcem picku pogoditi :roll: :crazy:
Za mjesec... Valja cekati :sad:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 sep 2014, 23:11

28. oktobra
Don't believe the hype.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 sep 2014, 23:19

Da se i ja malo ukljucim :-D ovo kladjenje je cista sreca :kafa:
U dvije sedmice sam uplatio preko dvije stoje,a dobio sa k.i.t.u
Do sad sam sve uplacivao po 2 KM na tiket,nabacam 7-8 parova,dobitak do 100 KM,da bih u zadnje vrijeme poceo uplacivat po petaka, i na kraju jos neprezaljena stoja prosle sedmice,kada sam je uplatio na Chelsea,Romu i Porto. Ishod vjerovatno znate,a ja se u vrijeme utakmica nalazio u kafani, i jos kad sam vidio rezultate na poluvremenu poce da se k.u.r.c.i.m i da okrecem ture pica :-D danas me opet firenca skide lijepu svotu,pitam se ko ce sutra?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 24 sep 2014, 23:51

ŠUGAVA barselona

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 sep 2014, 07:37

esprit24 je napisao/la:
Da se i ja malo ukljucim :-D ovo kladjenje je cista sreca :kafa:
U dvije sedmice sam uplatio preko dvije stoje,a dobio sa k.i.t.u
Do sad sam sve uplacivao po 2 KM na tiket,nabacam 7-8 parova,dobitak do 100 KM,da bih u zadnje vrijeme poceo uplacivat po petaka, i na kraju jos neprezaljena stoja prosle sedmice,kada sam je uplatio na Chelsea,Romu i Porto. Ishod vjerovatno znate,a ja se u vrijeme utakmica nalazio u kafani, i jos kad sam vidio rezultate na poluvremenu poce da se k.u.r.c.i.m i da okrecem ture pica :-D danas me opet firenca skide lijepu svotu,pitam se ko ce sutra?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Da se i ja ukljucim ;) Sreca ti je potrebna kroz cjeli zivot ,pa naravno i ovdje .Kladionica :!: :?: Ja cesto dobijem,ali opet savjetujem bolje da ne igrate :!: Zasto :?: zato sto ima mnogo ljepsih stvari u zivotu,bez da se covjek nervira,psuje...Kako dobiti :?: Najlakse je naravno jednu tekmu uzeti i fino uloziti.Sve u svemu ja vam zelim mnogo srece :salut:

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 25 sep 2014, 14:34

Upravo tako, ja sam bio prestao skoro cijelo ljeto i evo opet sam poceo igrati. Ovaj mjesec sam pao na jednoj utakmici cetri puta, juce na fiorentini 100 km. Pretezno odigram sedmicno jedan do dva tiketa, prije ih je bilo mnogo vise. Mislim da je najveci belaj online kladjenje, tu ode najvise para, tako da se drzim tiketa ali i to se moze preokrenuti kad udari zima i kad se covjeku ponekad neda ici do kladare.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 25 sep 2014, 14:57

Ajde Gulbis, uzmi ga sad u tie-breaku, gori mi hendikep !!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 25 sep 2014, 15:39

DaBogda ti na grobu pjevali Petzschner
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 25 sep 2014, 19:30

Hebali vas ovi Finci, odigrah X na Helsinki i zabiju u 89. i 90. za 0-2 :crazy:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.