Goalgetter je napisao/la:

Kako li je pi*kica izvela slobodnjak u 90-oj minuti kod rezultata 1:1

Jao sto ih Pjana poklopi 1000000. put
Pa ja mislim da ce mu i Totti prepustit prekide kad bude u igri,pa ovo je jednostavno doktor nauka za slobodnjake

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Goalgetter je napisao/la:
Naravno da idem, kakvo je to pitanje, ne moram ustvari ni otici, vec sam tuVirtu4l je napisao/la:Ne odgovori ti meni nikad ideš li na utakmicu protiv Austrije?DonCorleone je napisao/la:Evo ga prvi, Salomon Virtual.
Baš tako, nije se vidio cijelu utakmicu, ali gol je sve nadoknadio, još da ga je zabio u pravom dresu...Juventinisimo je napisao/la:Ja sto ovi na whoscored,stele za Pjanica...bio prosjecan,zabi gol i igrac utakmice...![]()
A Virtu nas je lijepo upozoravao...
'eba ga Virtu...danas je tvoj dan...izdrzi..
Izgleda da ga je onaj penal dobro uzdrmao..zna se sta je Pjanicu najvaznije...ali evo...ide na bolje...Virtu4l je napisao/la:Baš tako, nije se vidio cijelu utakmicu, ali gol je sve nadoknadio, još da ga je zabio u pravom dresu...Juventinisimo je napisao/la:Ja sto ovi na whoscored,stele za Pjanica...bio prosjecan,zabi gol i igrac utakmice...![]()
Head je napisao/la:Njih dvojica imaju svoj bend, zovu se infuzija bend.
[youtube][/youtube]
'ta znači ovo?Moggi je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Virtu4l i Gringo kad je lopta zatresla mrezu:
Evil Genius II je napisao/la:
sa jedne strane virtualni, s druge gringo, a mi u sredini
Smeta mu RadjaJuventinisimo je napisao/la:Ja sto ovi na whoscored,stele za Pjanica...bio prosjecan,zabi gol i igrac utakmice...![]()
Ne mora ubosti, može i namjestiti, da vidimo i to čudoJuventinisimo je napisao/la:Neka po jedan ovakav ubode Walesu i Belgiji![]()
![]()
Pozitivno sam iznenađenDonCorleone je napisao/la:Naravno da idem, kakvo je to pitanje, ne moram ustvari ni otici, vec sam tu.
Nebi Totti mogao postici ovakav gol sve da hoce.Unofficialpage je napisao/la:Kad je sudija svirao faul, upisao sam pobjedu. Kont'o sam da je tu Totti a kad sam vidio da je izašao i da Pjanić izvodi, bio sam siguran 99,99% da je gol samo nisam znao u koju će stranu. Ali prva stvar je bila kad je sudija svirao penal. Je ta da sam Tottiju počeo psovat![]()
Bravo Mire, kako ga čovjek u stilu Ronaldinha izvede i rutinski pogodi.![]()
Večeras nas nešto krenulo, Mire dao gol, Džeko 2 gola.
Trenutno korisnika/ca: hurem, IstokZapad, jasmin10, kakarut, muhamedhulk i 31 gost.