Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Bušiiiiiiiiiiiiiiiiiii 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Nerminovic
- Kontakt:
Ratatatataa 

-
- Kontakt:
Dajte da vidimo..
Bravo kapitenu!!
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
mirzavolimtebosno je napisao/la:Dajte da vidimo..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hvala.. dobar go..
institucija
Neka je i on više pročepio. Nadam se da je ovo samo uvod u ono što nas očekuje u nastavku sezone. 

A Avdiju bi nam kao ostavio?AjsKjub je napisao/la:Dao bih i Mujdžu i Luleta u paketu zajedno za Kolarova.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bih dao Mujdžu nema šanse, jer znam ko mu je zamjena.AjsKjub je napisao/la:Dao bih i Mujdžu i Luleta u paketu zajedno za Kolarova.
Ne može Demon zasrat' koliko može Kolarov Džeku "nafilat".
Ako vam već ovo ne sjedi, uvijek ima Ogi da popuni to mjesto desnog beka.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Dijamantu

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Virtu4l je napisao/la:A Avdiju bi nam kao ostavio?AjsKjub je napisao/la:Dao bih i Mujdžu i Luleta u paketu zajedno za Kolarova.![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Igraju Milner i Navas po krilima, u sredini Toure i Lampard, bice lopti. Ako veceras ne zabije, e onda stvarno ne znam. Dva komada veceras Edine.

Drago mi je da je zabio dva gola. Naravno ovo jos puno toga ne znaci, jer konacno treba da razbije tu blokadu i u ligi, jer je dosta vise. Mora poceti zabijati.
Jel' to sa Ahmom piješ ?Goalgetter je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Igraju Milner i Navas po krilima, u sredini Toure i Lampard, bice lopti. Ako veceras ne zabije, e onda stvarno ne znam. Dva komada veceras Edine.

Izvini Edo brate,malo sam šaltao u drugom,morao sam gledati Mocarta fudbalskog,i na kraju ga dade iz slobodnjaka za pobjedu..sve u svemu,iako slab protivnik,odlicna utakmica,bitno je da je procepilo,idemo dalje po golove..Kolarov
za centarsut

Bravo Dijamantu 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dobro je, lakše se diše. Odlična utakmica za majstora, napokon je zabio gol, a tačno se vidjelo po govoru tijela nakon prvog gola, kao da je rekao 'hvala qrcu, napokon'. Nadam se da će ovo biti početak serije, sad idu u goste Hullu, prošle sezone im je zabio ako me sjećanje dobro služi.
U suštini dobro je on igrao ove sezone, samo je nedostajao taj gol, tako da bi ova dva trebala da mu malo dignu samopouzdanje.
Sjaji dijamantu

U suštini dobro je on igrao ove sezone, samo je nedostajao taj gol, tako da bi ova dva trebala da mu malo dignu samopouzdanje.
Sjaji dijamantu

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.