Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Evo 2-2 drama 

Hajde Verona i Fiorentina 

hebo mi je Wohlen milu majku, cekao bih jos Inter, Napoli i PSG (svi vode na poluvremenu).
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ajde fiorentina probi tog sasula

Stvarno je ova kladionica prokleta, ne mereš dobiti da si hljeb...i svaki put psujem sam sebe sto sam hajvan i ne odigram ono sto prvo vidim da je sigurica, vec ja krenem nesto filozofirati, tabelisati, jesti gov.na ****...
Danas vidim u cvajti K'lautern igra protiv Union Berlina i stavim keca na papiric, pa pogledam trecu ligu, Duisburg i Arminiu Bielefeld igraju protiv nekakvih amatera Stutgarta i Dortmunda i stavim keca na njih i onda mi djavo dodje u glavu (ko kad je kladjenje djavoljska igra) pobrisem ova tri keca i stavim ove klosare na golove iz prve lige i sve popadam samo na njima...ubo neke parove iz serije b i iz primere i samo ovi bundesligasi me otresu ko budalu...
Danas vidim u cvajti K'lautern igra protiv Union Berlina i stavim keca na papiric, pa pogledam trecu ligu, Duisburg i Arminiu Bielefeld igraju protiv nekakvih amatera Stutgarta i Dortmunda i stavim keca na njih i onda mi djavo dodje u glavu (ko kad je kladjenje djavoljska igra) pobrisem ova tri keca i stavim ove klosare na golove iz prve lige i sve popadam samo na njima...ubo neke parove iz serije b i iz primere i samo ovi bundesligasi me otresu ko budalu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ma prije bi našao junfericu s 30 nego pogodio listić sa 5 parovaHarrison je napisao/la:Stvarno je ova kladionica prokleta, ne mereš dobiti da si hljeb...i svaki put psujem sam sebe sto sam hajvan i ne odigram ono sto prvo vidim da je sigurica, vec ja krenem nesto filozofirati, tabelisati, jesti gov.na ****...
Može li Roma do gola i pobjede da i ja nešto ubodem. 

rekao sam ti šta ćeš ubost prijeJanez je napisao/la:Može li Roma do gola i pobjede da i ja nešto ubodem.

bojim sa da ostaje X ili čak 1
Je.bem ti Totenhem. Bitno je da sam ja igro kontra njih i da oni vode, a da ih forsiram cijelu sezonu ispali bi iz lige...
zgmiky je napisao/la:rekao sam ti šta ćeš ubost prije![]()
bojim sa da ostaje X ili čak 1

A znam moj druže, ali eto sve se nešto nadam da dobijem. Danima drugima prizivam i dozivam golove i pobjede, aj reko i sebi jednom.

Aj da te prevari prognoza, osim ako ti čekaš X ili 1 onda dobij ti ne moram ja.

Edit.
Pjankeeeee ima mali Edin čokoladu.

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 24 sep 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
ma jok ne treba meni , ajmo ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJanez je napisao/la:zgmiky je napisao/la:rekao sam ti šta ćeš ubost prije![]()
bojim sa da ostaje X ili čak 1![]()
![]()
![]()
A znam moj druže, ali eto sve se nešto nadam da dobijem. Danima drugima prizivam i dozivam golove i pobjede, aj reko i sebi jednom.![]()
Aj da te prevari prognoza, osim ako ti čekaš X ili 1 onda dobij ti ne moram ja.
- Evolution87
- Kontakt:
ajde napoliiii
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
kakav gol Pjanketa

ajde napoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ajde fiorentinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ajde fiorentinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Evolution87
- Kontakt:
daj neko link za napoli
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
http://www.gofirstrow.eu/watch/284958/1 ... lermo.html" onclick="window.open(this.href);return false;Evolution87 je napisao/la:daj neko link za napoli
http://drakulastream.tv/soccer/napoli-v ... -drs3345db" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto za Napoli
Eto za Napoli
Fakat je tako kao sto kazes, eeej redovno prolazim TALIJANE na golove, a evo vec druga sedmica kako me SVABE povaljuju na golovima...jbt kako se fudbal mijenja, prije par godina sa lakocom prolazio golove na svabe 4+ i talijane od 0-2 gola, a vidi sad sve kontra, veceras talijani 8 tekmi, a na 6 utakmica prolazi 3+, ista stvar holandjani i belgijanci, sad kod belgijanaca slobodno trpaj oba daju ili 3+ na golove, a izbjegavaj holandjane...zgmiky je napisao/la:ma prije bi našao junfericu s 30 nego pogodio listić sa 5 parovaHarrison je napisao/la:Stvarno je ova kladionica prokleta, ne mereš dobiti da si hljeb...i svaki put psujem sam sebe sto sam hajvan i ne odigram ono sto prvo vidim da je sigurica, vec ja krenem nesto filozofirati, tabelisati, jesti gov.na ****...
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 24 sep 2014, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ja odustajem od ovoga sranja. -230km za 10-ak posljednjih dana je previse. Yebem mater svima koji su me obarali. Sretno raja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.