Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Igraju Milner i Navas po krilima, u sredini Toure i Lampard, bice lopti. Ako veceras ne zabije, e onda stvarno ne znam. Dva komada veceras Edine. 

qrac, jak je ovo sastav, s obzirom da igraju protiv drugoligaša i da je ovo Carling Cupmirzatele je napisao/la:Igra Edin,sa rezervama,ne znam koliko je to dobro,ali eto valjda zabije večeras..Doduše i Yaya je tu

Stvarno jak sastavm tek sada vidim. Izvinjavam se da sam "nasjeo" na price ovdje a da nisam provjerio sastav prije toga.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, placa li ih klub da igraju ili da se cuvaju za nesto? A, vidi sminke, telefon, Fifa... Citam intervju Halilovica, kaze razlika izmedju Dinama i Barcelone sto ovdje imamo samo jedan trening ujutro a cijeli dan nam je slobodan.
Ja cu svom djetetu zabraniti knjigu i te gluposti, na terenu ce mi provoditi 10 sati svaki dan.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
KO PRENOSI

Nisam rekao da je sastav slab,nego da igra sa rezervama ako izuzmemo Yayu i mozda Mangalu
-
- Kontakt:
Ovo Dzeko igra da se konacno upise u strijelce
Psiholoski veoma bitna tekma i vjerujem da ce dat sto posto od sebe.

Nadam se da ce odcepiti veceras. I ondah skaj iz de limit
imal link 

Ima
Imal kakav HD stream? hvala 

Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 24 sep 2014, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
zeki os....igrali dZeki
jao ovog Navasa
Mangala---aaaa
Kako je glup ovaj navas,ima avdijin poteza,zabije glavu u zemlju ko tele,ne zna lopte ubaciti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nece gola do sutra Dzeki
Otkad je počela sezona, blokirano mu je jedno 15ak šuteva...ne znam je li to neko primjetio. Kad god se odluči za šut, pogotovo izvan 16, bude mu izblokiran.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Zalosno je da City ne moze protiv Sefilda stvoriti jednu dobru sansu za 45 minuta
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva uzasna tekma.
Na sta potrosi 45 minuta.

Na sta potrosi 45 minuta.

Veceras mora zabiti gol. Samopouzdanje mu je na nuli i jedan gol bi mu dobro dosao. Sezona je vec uveliko pocela, a on jos nije pogodio nijednom. Ajde Dzeksone!!