Razumijem ja da ti trolaš, al' budi i realan malo majku mu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
FaraonTM je napisao/la:Pa nije utakmica Svjetskog ili Europskog prvenstva jbt
Razumijem ja da ti trolaš, al' budi i realan malo majku mu
BujrumCartman je napisao/la:Hajde moze tako, evo ja cu biciklom do Kopenhagena, pa cemo dalje sa tvojim golfom. Recu ja staroj da nam razvije malo pite i zapakuje svakom po jedan cips. Dosta nam.
Iz Norveske nas inace dolazi 20 hiljada.
Belmin6 je napisao/la:@Cartmane
Hajd ti odmah kreni ako ceš biciklom, ne mogu te ja puno cekati tamo. A reci materi da nam napravi burek, nemoj samo da napravi onaj slagani, nego zvrkove Bogati. Eto haj, pa se vidimo.
@gringonja
Ne slušaj ti njega jarane, bit ce nas preko 100.000, kad ti Belmin kaže.
po ovom ovo sto se planiralo za nas je rasprodano, ako sam dobro shvatio...pretpostavljam i ova mjesta do da su nasi uzeliElegant je napisao/la:Stadion ce biti prilicno popunjen, a koliko ce nasih biti ne znam.
https://www.eticketing.co.uk/fawtickets ... temref=418
Da mi je znat kako si dosao do te procjene???Amarinho je napisao/la:Evo po mojoj procjieni koliko nas UKUPNO ima uopste aktivnih (znaci pratim pravo, ne samo svjetsko) navijaca Bosne i Hercegovine sto su uopste u kombinacij za takve izlete (finansije, volja, godine):
Bosna i Hercegovina: 5000
Njemacka: 3000
Austrija: 2000
Skandinavija: 2000
Hollandija/Belgija: 1500
Hrvatska/Slovenija: 500
Svicarska: 500
Francuska: 300-400
Ostatak: 300-400
Znaci ima nas AKTIVNIH navijaca oko 15'000, sto je taman toliko da se napuni Bilino polje. Eh sad nek se potrefi pola nas da te dobijemo godisnjeg odmora, nije skup let itd... to je cifra od oko 7000 sto mozes ocekivat u gostujecim od jedne udarne Dijaspora zemlje.
Ako je u pitanju neki hara-kiri, Azerbaidzan, Israel sta ja znam, prepolovi cifru.
Naravno, desi se da drmne neka luda euforija ko pred mec u parizu, pa da idu i oni sto inace nisu tako zagrijani za to.
Vjeruj mi da pred Brazil da sam imo te pare otišo bi, nebi sekunde razmišljo, ali sad nakon ovakve situacije teško da bi se za nešto takvo odlučio...Elegant je napisao/la:Padaju mi na pamet ovi sto su se lozili da idu u Brazil, pa tripovali kako tamo bazilke vape za europeljicma, malo bi da partiju po Copacabani , mokre snovi djecaci imali - preko okeana bi malo. "Da mi je 10.000 otisao bih u Brazil".Isti ti koji ovdje pisu o putovanjima i gostovanjima po europi.
Eh da je vama 10.000 ne bi vam na pamet pala reprezentacija i navijacka putovanja !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], signalidunapark i 44 gosta.